Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על ה ROCKFORD FOSGATE POWER T15004 הבהמתי שמותקן אצלי כחודש ומשהו ברכב.

באורך של 83 ס"מ ומשקל של 16 קילו קצת קשה לתמרן בתא מטען במיוחד שיש צורך במקום נוסף לחבריו JL AUDIO 1000/1 , קבל וכו'...

המטרה שלי היא כרגע למצוא מחליף הולם לגבר המדהים הזה שקצת יכזז לי במקום ובמשקל כאשר האכות והעוצמה לא יפגעו. כמה מתחרים מעניינים ישנם בשוק והיתי רוצה לשמוע את דעתם של בעלי ניסיון וביקורות. חברה ודגם נדרש זה הכל. ודעתכם על דרוג החברות בתחום.

דרישות מינימליות:

125W-175 RMS תחום ב 4 אום מוצהר ועומד בהצהרות לכול יציאה.

דרושות 4 יציאות בהספק הנ"ל.

אפשרות לשילוב של 2 מגברים תואמים.

נתוני אכות ללא פשרות.

תקציב לא רלוונטי כרגע אבל בלי חכמולוגים שיקפצו אם מגברים נדירים של 30K כי גם זה קיים.

מיוחד למערכת SQL. חהגביר סט אליט וסט היבריד.

פורסם

לדעתי - תתחיל לבנות התקנת "רצפה" לתא המטען שלך עם מגירה למגברים הנוספים... לא יהיו לך כל כך הרבה ברירות כמו שזה נשמע - או להתקין את אחד המגברים (זה שירים אולי את הסט הקדמי...) מתחת למושבי הרכב הקדמיים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לצערי הפיתרון בריצפה נלקח בחשבון וביצועית אחרי מחשבה רבה . הדבר לא מתאפשר נוכח הפריטים האחרים.הבעיתי מבניהם הוא ה 12W7 והתיבה שלו שתופסים גובה רוחה ואורך נכבדים.

מה דעתכם על:EVOLUSION OPUS 150.4

או PPI a1200/4 (מחליף של ה 1000.4)

פורסם

שוב... ממליץ על ה Phase opus 150.4 נותן 170X4 ב 4OHM..

יש לי אותו ברכב.. מעט גדול, אבל לא יותר מדי...

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
שוב... ממליץ על ה Phase opus 150.4 נותן 170X4 ב 4OHM..

יש לי אותו ברכב.. מעט גדול, אבל לא יותר מדי...

היתי מעוניין לדעת מה אתה מגביר איתו ואיזה מוסיקה אתה שומע?

פורסם

אני מגביר איתו סט של הייבריד אוביישן 6.5 ומידים של פוקאל Polyglass V2.. הHU הוא Clarion 855 (מוציא 4V) שומע בעיקר ג'אז, פאנק, רוק, הרבה ווקאל.. לא שומע טראנס, מעט מאוד היפהופ..

המגבר נשמע טוב מאוד... הוא מגביר את ההיבריד בצורה אופטימלית לטעמי..

אם תרצה אתה מוזמן לבוא לראות ולשמוע..

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

תודה על ההזמנה. מקווה שבמפגש הקרוב תהיה נוכח.

באשר אלי. אני יותר נוטה לאלקטרוני כך שהביטים חשובים לי.

קיים אחד כזה עם: Audison VRX 300.4? אני שם עין גם עליו.

פורסם

למישהו יש ניסיון עם ה:

Audison VRX 300.4

אני ישמח גם לעוד חוות דעת על Phase opus 150.4 למרות שאינם נמנים באותו בית.

• תוכן חדש...