Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב שטח אמריקאי מיוחד. אני לא רוצה טרייל בלייזר וכאלה. אני מחפש משהו מיוחד ונדיר יחסית. לגבי דלק זה לא ממש בעיה. חשוב יכולת שטח בינינית לפחות, מנוע חזק, 5 מושבים, אבזור עשיר.

אני מוכן לקנות רכב חדש או משומש. אך אם משומש אז לא יותר ישן מ 2004. אז על מה להסתכל?

פורסם

דווקא אמריקאי? אין הרבה אפשרויות..

ראיתי שיש למכירה לינקולן נוויגייטור...

מאוד מאובזר ומאוד מפואר.

אבל אין לו יכולת שטח..:(

עריכה:

עכשיו נזכרתי..ואני לא מאמין שכחתי

ג'יפ. . ה-מותג.

יש לך גראנד שירוקי ויש רנגלר..שניהם יענו על הדרישות שלך.

אבל אני הייתי הולך על הגראנד שירוקי. ואם אמרת שאין בעיה של דלק אז יש לו מנוע V8 -

שאתה מאד מאוד תאהב לדעתי. אלא אם כן אתה חרש וחסר רגש.

פורסם

בדר"כ בג'יפים האמריקאים הם עגלות. הם לא אמינות.

אם אתה מחפש משהו שהוא לא יפני ואני מבין אז לך על במוו X5 , יש עכשיו שנת 2003 שמורה כל התוספות 290 אלף , 60 אלף ק"מ בלבד הרבה שמור ומטופל במיוחד.

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=79&SubModelID=553&FromYear=&UntilYear=&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=270000&untilPrice=300000

אני הייתי רץ לחטוף אותה

גם יוקרתית, גם מלאה אבזור, גם שמורה , עם דיזל (שהם יותר אמינות מהבנזין) בקיצור אין יותר מה לבקש, הרכב נראה מיוחד ויוקרתי הרבה יותר מאמרקאיות יש לו התנהגות טובה יותר מאמריקאיות. הוא מפנק (זה במוו) והוא עשיר באבזור.

מקווה שעזרתי.

פורסם

לפי דעתי אין משהו יותר טוב מגראנד...

קח לך גראנד V8...תאמין לי שלא תצטער..במיוחד לא אחרי שתתניע

פורסם

אולי תשקול פורד אקספלורר החדשה. לא מעודכן לגבי המחיר, אבל אני אישית אוהב את העיצוב.

אינני מתמצא הרבה ברכבי שטח, כך שאינני יכול להרחיב, אך אתה יכול לקחת אותה כאופציה.

פורסם

בדוק מתי צריכה להגיע הגירסה הארוכה של הרנגלר ה-ח-ד-ש.

ג'יפ ייחודי ויפיפה עם יכולת שטח אמיתית.

פורסם
לפי דעתי אין משהו יותר טוב מגראנד...

קח לך גראנד V8...תאמין לי שלא תצטער..במיוחד לא אחרי שתתניע

אם אתה מדבר על הדגם היוצא-לא להתקרב, חבר רכש את הרכב לפני פחות משנתיים, עד היום מצטער, אלף תקלות (אמנם במסגרת האחריות - אבל כאב הראש אחריות לא מכסה) וגם המחירון שצונח והשוק הקשה..

הדגם החדש מעולה רק שהמחיר שלו ממש לא 300 אלף שקלים, הוא יותר מתקרב למרצדס ולג'יפים הגרמנים ששם כמובן....הוא לא נראה ממטר. ודרך אגב, מנוע זה לא הכל (ראה דוגמה שברולט מאליבו החדשה, מנוע נפוח אוטו עגלה)

Lexus CT200H

פורסם

לאחרונה התחיל להסתובב באזור שלי אסקלייד חדש, בהחלט מדובר פה ברכב מגודל שאי אפשר להשאר אדישים לכזה דבר (בין אם אתם אוהבים אותו או לא). אני הייתי קופץ להינומה מוטורס לברר כמה יעלה ייבוא של מפלצת כזו למרות שאני דיי בטוח שבטווח מחירים הזה לא תוכל לקנות חדש (והינומה לא מתעסקים עם יבוא של רכבים משומשים).

אפילו נכנסתי בשבילך לאיביי ובדקתי שהמחיר של אסקלייד 2004 עומד על לא יותר מ-40K$. ולפי החישובים שלי יוצא כ-350K ש"ח אחרי מיסים פה בארץ. אומנם קצת מעל התקציב שלך אבל אתה מקבל משהו שבהחלט לא רואים כל יום (ועונה על כל הדרישות שלך חוץ מהיכולת שטח שזה אני בטוח אף אחד בארה"ב אפילו לא טרח לבדוק).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
בדר"כ בג'יפים האמריקאים הם עגלות. הם לא אמינות.

אם אתה מחפש משהו שהוא לא יפני ואני מבין אז לך על במוו X5 , יש עכשיו שנת 2003 שמורה כל התוספות 290 אלף , 60 אלף ק"מ בלבד הרבה שמור ומטופל במיוחד.

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=79&SubModelID=553&FromYear=&UntilYear=&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=270000&untilPrice=300000

אני הייתי רץ לחטוף אותה

גם יוקרתית, גם מלאה אבזור, גם שמורה , עם דיזל (שהם יותר אמינות מהבנזין) בקיצור אין יותר מה לבקש, הרכב נראה מיוחד ויוקרתי הרבה יותר מאמרקאיות יש לו התנהגות טובה יותר מאמריקאיות. הוא מפנק (זה במוו) והוא עשיר באבזור.

מקווה שעזרתי.

אכן רכב מעולה, אנחנו מחזיקים אחת כזו עם מנוע דיזל ונהנים.. וגם בשטח-לא חיית שטח, אבל בהחלט עושה שטח קל-בינוני בצורה יפה ביותר. לשטח קשה לא נכנסו.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...