Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מתכוון להרכיב סט קומפ' באוטו

הבעיה היא שבדלתות המצב קצת לא אפשרי מבעיה של חדירת מים בצורה קטסטרופלית בדלתות (הרכב המדובר הוא חיפושית שסביר מאוד להניח שגילה עולה על גיל האמא שלכם, בלא שום מטרה לפגוע)

הרעיון הוא לשים את הסט בתוך תיבות בצידיי האוטו בחלק התחתון (זה אפשרי לכל המתעניין), השאלה היא האם רצוי לשים בתיבות הללו פורט או להשאירן אטומות ?

תודה רבה לכל מי שטרח לקרוא את המגילה הזאת ולכל העונה עליה, שלכם, יניב הצעירוס :wink:

הקומפ' הוא פשוט למדי, הורד מאוקטביה שעברה טוטאלוסט

הספק מקסימלי 45 RMS לפי הידוע לי, מוגבר ע"י ר"ד דיסק פשוט שמספק לו 22 RMS מסכנים, התיבה המתוכננת תהיה בצורת משולש ולא מרובעת (תראה כמו מעיין רמפה קטנה), אם למישהו יש המלצה כלשהי בנוגע לנפח שלה זה גם יעזור מאוד [=

(רשום עליו שהוא שייך לחברת בלאוונקפוט, אם מישהו מכיר את הדגם המדובר ויכול לתת לי עצה \=)

מממ ... אם החסרתי פרטים כלשהם בנוגע לעניין הרמקולים שמקשים על התשובה, אנא ציינו כי אני די מתחיל בכל העניין \=

פורסם

תשנה כותרת לפני שזה ינעל, ועיין קצת בכללי הפורום שתדע להבא.

בקשר לשאלתך זה תלוי בדגם של הקומפננט בהספק ובעוד הרבה פרטים ומאפיינים שלא טרחת לציין.

:-) just smile
פורסם

בדרך כלל השאיפה לסאונד מסט קומפוננט תהיה לדיוק טונאלי מירבי ככל הניתן, רוב המידבאסים בסטי קומפוננט 6.5 עד 4 אינטש בד"כ מתוכננים ע"י היצרן לעבוד בצורה אופטימלית בנפח אטום, רוב המידבאסים מסוגלים לעבוד בצורה טובה כרמקול FREEAIR למרות שלא תוכננו לזה בגלל נתון QTS נמוך.

אני חושב שהוספת פורט לסט קומפוננט תיגרע מהיכולת של הרמקול לדייק לכן לא הייתי ממליץ על זה - אבל אי אפשר ממש לדעת בלי לנסות... אני הייתי הולך על נפח אטום.

אם אתה אוהב באס נמוך ועמוק מאוד - תשקיע בעתיד בסאב וופר בתיבה פורטד.

המממםםםם משחק מילים מעניין באס זה ההפך מסאב וכדי לקבל באס טוב צריך את ההפך שלו... הממממםםם

זה משפט טוב לחתימה!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבההה לך lanosforce !!!

וגם ל rieno על העזרה, אני באמת אעבור בדיקדוק על כללי הפורום שוב

הקומפ' הזה הוא 6.5 אינטץ', פרט נוסף ששכחתי לציין

אני אתחיל לסדר להם תיבות קטנות וחמודות

שוב תודה [=

פורסם

הבעיה לאטום את הדלת קצת מסובכת ... הרכב מיושן, בצורה מקורית חודרים מים אל תןך הדלת בצורה מועטה, אצלי שיפצתי במקצת את הגומיות של החלונות אבל כנראה הגימור לא מספיק טוב אז בכלזאת חודרים קצת מים עדיין

הדלק יש חורים מיוחדים לניקוז וכל הדלת מבפנים צבועה בצבע יסוד והפח עבר גילבון ככה שאין השפעה מיוחדת

פורסם

אולי האופציה הטובה ביותר תהיי לבנות קיק-פאנלים.

או אולי לעשות בניה נחמדה על הדלת וככה גם אם נכנס לדלת הקומפוננט תכלס יהיה בחלק הפנימי של הרכב

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם
אולי האופציה הטובה ביותר תהיי לבנות קיק-פאנלים.

או אולי לעשות בניה נחמדה על הדלת וככה גם אם נכנס לדלת הקומפוננט תכלס יהיה בחלק הפנימי של הרכב

הרעיון שלך זה כאילו לבנות את התיבות בתוך הדלת בצורה מבודדת ? יכול ללכת דווקא .. מלבד החיסרון שהדלת דיי צרה, סה"כ מדובר בחיפושית ....

ואם האפקט של הסאוונד יהיה זהה אז נראה לי שיהיה פשוט יותר פשוט לבנות את התיבות כמו הרעיון הנ"ל ... תקנו אותי אם אני טועה

ושוב תודה [=

• תוכן חדש...