Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה 350Z בדרך אלינו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם כן, עם כולן יש לי נסיון של כמה שעות (או כמה ימים עם המרצדס והניסאן):

Z4 לא זורמת. לא נעימה לנהיגה מהירה, אבל בהחלט חזקה.

בוקסטר נהדרת. נשלטת, עושה בדיוק מה שאתה רוצה. אני נהגתי על ה-S כך שגם כוח לא חסר.

SLK200 לא ברת תחרות לניסאן. חלשה באופן משמעותי. SLK350 דומה לה יותר. לדעתי ההגה במרצדס טוב משמעותית מזה שבניסאן ברמת הדיוק. הוא לוקה בחוסר תקשורת.

S2000 נהדרת כשמתרגלים אליה. הכי הרבה פאן טהור. אבל כרכב יומיומי היא בעייתית.

לבסוף Z350 נראית לא רע (בעיקר מבפנים). מנוע נהדר, אבל משהו ב-Turn In בפניה מרגיש לא טוב. האף מרגיש כבד מדי לרכב ספורטיבי. כקרוזר היא מהנה. בכבישים מתאימים אותי היא איכזבה.

יניב

on monday morning and friday the 350z dosent feel any heavy on the track for me.

i do agree the the S2000 is a pure fun and not for everyday job.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי שום כוונה לקלקל לאף אחד, אבל מדובר בספקולציה. באגף השיווק של ניסאן אומרים שרק בוחנים את האופציה שהמכונית תגיע. אם כן, סבבה, אבל עוד חזון למועד. נסתפק בנתיים בשחורה שעומדת ברחוב המסגר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לצערי (הרב) לא נהגתי על S2000 או Z4, אבל כן על הבוקסטר וה-350Z. שתיהן היו נהדרות, אבל הבוקסטר פשוט טובה יותר. היא כמעט מושלמת, מה שאי אפשר לומר על הניסאן, שהיא אמנם מהנה מאוד לנהיגה, אבל לא מרגישה כמו מכונית ספורט אמיתית עקב קצת מעט מדי נכונות לכניסה לפנייה ומשקל כבד יחסית. גם כיול המתלים לא מושלם, אם כי היא מצוינת בתוך רכב לדריפטים, כך שמעתי :twisted:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
באגף השיווק של ניסאן אומרים שרק בוחנים את האופציה שהמכונית תגיע. אם כן, סבבה, אבל עוד חזון למועד. נסתפק בנתיים בשחורה שעומדת ברחוב המסגר.

טוב באמת שקרסו/פסיפיק מתעוררים וחושבים על זה בזמן שניתן להביא כזו ביבוא אישי,

בדיוק כמו האינפיניטי FX35, ע"ע השחורה שתומר דיבר עליה ונבחנה באוטו.

אם אני לא טועה, עלות יבוא אישי של אחת כזו עמד על 350 אש"ח. הפרש מעניין... :roll:

זה העונש על לקיחת שכטות באמסטרדם הזמן שנערך המבחן של העשור ...

שאכטות, הא? הוא בטח נכנס לקופי שופ וביקש אספרסו ארוך וקוראסון. :wink:

דניאל

MCS 2008

פורסם

כמה קישקושים בהודעה אחת.

"אנחנו מקבלים את הגירסא האירופאית" לא אנחנו לא, אנחנו מקבלים גירסא זהה לזו בארהב.

המחיר בארהב לגירסא הכי מפוארת GT עומד על 40K $, דוד שלי בעל 350Z מייבוא בארץ, שחורה קבריולט, הביא מארהב גירסא שעלה 32 אלף דולר, יצא לו הכל קומפלט פה בארץ 356 אלף שקל.

פורסם
כמה קישקושים בהודעה אחת.

"אנחנו מקבלים את הגירסא האירופאית" לא אנחנו לא, אנחנו מקבלים גירסא זהה לזו בארהב.

המחיר בארהב לגירסא הכי מפוארת GT עומד על 40K $, דוד שלי בעל 350Z מייבוא בארץ, שחורה קבריולט, הביא מארהב גירסא שעלה 32 אלף דולר, יצא לו הכל קומפלט פה בארץ 356 אלף שקל.

i want to import my 350z in to israel in about 2 monthes , could you connect me with your uncle so i could swich with him a few words on the import process ?

פורסם

מיוז, צר לי לאכב אותך, אבל רוב הסיכויים ש"הדוד" הוא "הדוד הישראלי", מה שאומר שזה אבא של חבר של בן דוד של השכן של המוסכניק שלי.

:-)

אם אני טועה, בן איתך הסליחה.

פורסם
אבל מצד שני זה מרצדס וזה ניסאן..

אני הייתי מעדיף מרצדס איכותית אפילו שיש לה כמעט חצי מהכח..

ומצד שלישי, ה350Z מתנהגת הרבה יותר טוב מהSLK. חוץ מזה שהיא חזקה הרבה יותר, ידנית ומאוזנת. הSLK200 לא שווה את הכסף, אפילו שזו מרצדס.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

נראה לי שהמחיר בעייתי מפאת מסקנה אחת פשוטה...היצע וביקוש (כן, לא צריך להיות שרלוק)...אין ביקוש -המחיר בשמיים...אם היה שוק גדול של אנשים שמעוניינים לקנות, המחיר היה יורד למחיר סביר, מבלי לכלול את המס והתוספות הקבועות. נכון גם לגבי מכוניות ספורט אחרות. יכול להיות בסופו של דבר זה מסתכם בגודל האוכלוסיה...אם עד היום היינו 17 מיליון ולא 7 מיליון איש יכול להיות שהיה עומד בפנינו מבחר הרבה יותר גדול של מכוניות ומחירים בגדר הסביר. גם בשביל זה לא צריך להיות שרלוק. D:

פורסם
ומצד שלישי, ה350Z מתנהגת הרבה יותר טוב מהSLK. חוץ מזה שהיא חזקה הרבה יותר, ידנית ומאוזנת. הSLK200 לא שווה את הכסף, אפילו שזו מרצדס.

אני תוהה אם אתה מדבר על סמך נסיון...

ה-200 חלשה מאוד, בזה אתה צודק. Z350 ממש לא יותר מאוזנת מ-SLK.

SLK תכנס טוב יותר לפניה ותספק התנהגות ניטראלית יותר. קל יותר לשלוט בתנודות המרכב במרצדס. ההגה מדוייק יותר (למרות שב-Z350 הוא תקשר טוב יותר).

ד"א, בלמים עדיפים משמעותית במרצדס. כך גם בולמים. מושבים ותנוחת נהיגה טובים יותר בניסאן.

בהשוואה הישירה בין SLK200 ל-Z350 אין מנצחת ברורה. יש יתרונות מסויימים לכל אחת מהן.

לדעתי הניסאן לוקחת בנקודות.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

שלשום חנתה לי ליד הבית(אור יהוד) Z350 קבריולט ג'אנטים 20 אינצ' מצופים כרום.אוטו ממש יפה אבל קצת ארסי עם הג'אנטים האלה.

מקווה לצלם אותה פעם הבאה.

פורסם

יניב,

לא נהגתי בSLK החדשה, נהגתי בSLK230 הדור הקודם וSLK200 הדור הקודם.

אני אישית הייתי מעדיף את ה350Z, אבל זה באמת כבר עדיין של טעם אישי שכן מהרבה בחינות ובצדק אין מה להשוות מרצדס לניסאן.

Some days your the bug; Some days your the windshield

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...