Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיהיה מפלצתי

לדעתי סטיישן זה אוטו זקן עם התנהגות של בהמה בסיבובים

מערכת מערכת אבל אתה רוצה עגלה?

לפרק דש בורד ולהחזיר (באוטו צרפתי צריך להיות אבא של אלוהים כדי לעשות את זה יפה) צריך מקצוען

אל תתפשר כאן לא חובה מתקין אודיו אלוהי (ופלצן) אבל אולי מזגניסט תותח ואמין

או שתעבוד לפי היינס אבל לא בניחושים של פה יש בורג פה אין

יש פאסאט סטיישן שגם עברה איטום והתחרתה באמה אבל אני לא רואה ביום יום איך נוסעים עם כזה אוטו

במיוחד שאתה לא איזה אבא דתי עם 7 ילדים ומדבקת נחמן אודיו

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אמנם מחזיר דיון "ישן" - אבל בכל זאת.

עדיף סטיישן מפני שהתדרים הנמוכים באמת (20-35) מגיעים לתא הנהג בצורה יעילה בהרבה מאשר במרכב סדאן. הרי ידוע שמרכב 5 דלתות הוא בעל הגברה חזקה יותר של הבאס בתוך הרכב, וכאמור, בתדרים הנמוכים - מרכב כזה הוא קריטי.

ברור שסטיישן זה מכוער וגרוע מלא מעט בחינות (אך יש גם יתרונות) - משיקולי מערכת בלבד - עדיף סטיישן.

לגבי התוספות בחתימה - למה עדיין לא החליף לאלפיין. אין מצב שאני מחליף את ה9350 בשום מכשיר.

יש שם אופציות SFC שיוצרות DELAY בין הרמקולים, משהו כמו ברסיבר הביתי שלך, מה שאין באף מכשיר כיום (לפחות לא באלו שאני מכיר), ומבחינתי לשמוע מוסיקה בפאנל קונבנציונלי כשלהו - זה לא זה...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אין ספק שהמרחב מספק שטח פתוח למעבר הצלילים

אבל

סטיישן? אני עייף רק מלהגיד את המילה הזאת ,חוץ מזה ברגע שתשנה משהו בה ליותר מסטנדרט (אוקטביה לא רגילה ישר מושכת את העין)

יציצו בחלון ויציצו לך יותר מאוחר בתיבה של הסאב מבפנים

אגב אוקטביה זה רכב מאוד אבל מאוד גניב רק מיגון זה כמה אלפי שקלים

למה לא להפוך אוקטביה רגילה לאוקטביה קופה סאב בבניה נחמדה במושב האחורי?

או שתשקול מחדש את עניין האוקטביה

פורסם

רוצה להעיר ולהוסיף כמה דברים ברשותכם..

לחבר הייתה אוקטביה דיזל 5דלתות לא סטיישן.. 5דלתות..

מערכת החשמל שודרגה בקלות והיה יותר מידי מקום להצבת מגברים או סאבים בחלקה האחורי.. עם הזמן התחילו להופיע רעשי הפלסטיקה שאני מאמין שהיו ניפתרים בחיזוקים קלים ואסתטיים..

אבל.. וזה אבל גדול..

ברכב הוחלפו סאבים ומגברים בצורה מסחררת בניסיון להגיע לתוצאות באס גבוהות ולא משנה מה הורכב ברכב הסטים היו נישמעים חלש יותר מלמשל בלנטיס של הוריי..

אני לא יודע עם מרכב ה5דלתות הוא מה שגרם לעיניין כלומר דלת חמישית גדולה(סיימון אתה יכול לתת דוגמאות) או שהיה עיניין אחר באין ספור הכיוונים שעשינו

:wink:

• תוכן חדש...