Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מעוניין לקנות רכב בימים הקרובים וישמח לקבל את עזרתכם.

הדברים שחשובים לו הם:

-מראה הצ'בק

-עדיפות לאוטומט

-שנתון 93 מינימום

-תקציב לא יותר מ20 אלף

הוא חשב על משהו בסגנון פגו 106/306

תודה

פורסם

306 ו- 106 בגרסאות ידניות מומלץ.

בגרסאות אוטומתיות לא מומלץ לדעתי, התיבות מיושנות מסרסות את המעט שיש ותצרוכת הדלק בשמים.

אם אין בעיה עם רגל שמאל עדיף ידני.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

מצטרף לobarshad בעניין הפיג'ו + אוטו' (ובמידה ובכל זאת הוא לא יורד מהאופציה הנ"ל אז רצוי לוותר על ה106 ולשקול רכישת 306 עם מנוע 1.8. ).

אופציות אפשריות (אך לא ממש מלהיבות) הן: דייהטסו שרייד (או אחותה) הטויוטה סטארלט, יונדאי אטוס.

פורסם

אממ אני יודע שיש בשוק הונדה הצ'באק שנת 93 אוטומטית ב 23 אלף תישקול אם שווה להשיקע, הוא הכי יסחוב מכל המיתחרות שהוצאו לך. ויש לה מראה בהחלט חביב, תחזוקה זולה , רכב אמין.

פורסם
אממ אני יודע שיש בשוק הונדה הצ'באק שנת 93 אוטומטית ב 23 אלף תישקול אם שווה להשיקע, הוא הכי יסחוב מכל המיתחרות שהוצאו לך. ויש לה מראה בהחלט חביב, תחזוקה זולה , רכב אמין.
אז זהו...שעל אף שעל הנייר זו נשמעת כמו אופצייה חלומית, בפועל ההאטצ'בק הישנות נמכרות מעל למחירון (בשל מצוקת בני הנוער בעלי תקציב דומה לזה של פותח השרשור) ובנוסף ניתן להמר כמעט בוודאות שהן עברו אונס קבוצתי לאורך העשור האחרון. אם כבר סיוויק אז כדאי לפזול אל 90'/91' AKA "שפיץ" שסביר להניח שטופלו ביד אוהבת יותר (אך שאינן האט'צבק).
פורסם
תודה על התגובות המהירות

ומה הם ההבדלים העיקריים בין ה306 ל106?

ה- 106 מכונית מיני ואילו ה- 306 מכונית קומפקטית.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

הנה לינק למודעת מכירה של 306 נפח 1.8 אוטומטית עם 3 דלתות ב 16,000 שקל.

נראה לי בדיוק בשבילך.

http://www.cartel.co.il/Global/ShowPic1.asp?TableName=Private&id=106340

050-4205202

052-2570331

תבדוק אם מתאים לך.

לפי התמונות, נראה אוטו יפה.

תבדוק את כל הפלסיטקה מבפנים, נראה לי קצת בעיה להשיג חלקי פח ופלסטיק למרכב 3 דלתות

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

השלט "נהג חדש" מאחורה כבר לא מבשר טובות...

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

ה- 306 1.8 הן חביבות מאוד. לא "טיל" אבל נוחות ונעימות.

ה- 106 קצת צפופות וקטנות מידי לטעמי, אם כי זריזות יותר (הרי שוקלות פחות). שיהיה לחבר שלך בהצלחה.

בתקציב נמוך כמו שלו אולי כדאי לשקול רובר (סליחה שאני מציע) אוטומטית. בד"כ הן זכו לטיפול סביר, אם לא אוהב וחברת ישיג שנת ייצור גבוהה יחסית. סדרת ה- 200 נראות לא רע, נוסעות לא רע, ואם טופלו במוסך מורשה אז גם יסעו ולא רק יעמדו במוסך. זאת, בהסתייגות כמובן של בעיית האטם ראש מנוע שפעם בכמה שנים דורש החלפה. אני גם לא מכיר את התיבה האוטומטית (למעט הרציפה, אך היא לא רלבנטית לטווח המחירים).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...