Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאני עשיתי חיפוש וזה כל הזמן עושה לי שגיאה, חשבתי לשאול פה!

אני התחלתי לעבוד בתחנת דלק בתור מתדלק,חלק ממה שאני עושה הוא לשרת את האנשים ולתת להם עזרה או יעוץ, לפעמים באים אליי לקוחות ושואלים אותי עם אני ימלא אוקטן 96 במקום 95 מה יקרה?

ואין לי ממש הסבר הגיוני לזה! אז מישהו יכול לתת הסבר קצר וקולע שאני ישתמש בו גם אם הלקוחות?

וגם מתי משתמשים ב-96 ומתי משתמשים ב-95?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

95 - נטול עופרת : מתאים לרכבים עם ממיר קטליטי אשר עופרת פוגעת בו.

96 - עפ עופרת : מתאים לכל שאר הרכבים אשר בהם אין ממיר.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אתה בטוח? לחבר שלי יש רכב עם ממיר קליטי, הרכב הזרקה חד-נקודתית והוא מתדלק 96.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם הוא תדלק 96 ברכב בעל ממיר - הלך על הממיר. (די מהר - תוך כמה דקות)

זה נכון לפחות לגבי הדלק 96 עם העופרת שנמכר פה עד לפני כ-שנתיים.

מאז ה-96 פה בכלל מתוסף באשלגן, אני לא יודע אם הוא הורס ממירים.

בעיקרון:

רכב בעל ממיר - אך ורק 95. (או 98 אם ידוע שהמנוע דורש זאת או אם יש כסף מיותר בבנק)

רכב ללא ממיר, משנתונים ישנים (שנות השמונים או יותר ישן) - העופרת (או תחליפיה) דרושה לסיכוך תושבות שסתומים - יש למלא 96. מילוי של מיכל בודד 95 מדי פעם לא יגרום שום נזק, ההשפעה היא ארוכת טווח בלבד.

רכב ללא ממיר משנתונים חדשים (שנות התשעים המוקדמות, נניח 90-93) - אפשר למלא את 2 הסוגים, 95 יותר זול...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זה לא קשור עם הרכב קרבורטור או הזרקה?

פורסם

קשר עקיף בלבד.

רכב עם ממיר חייב להיות עם הזרקה.

לעומת זאת רכב בלי ממיר (כלומר שנתון יחסית נמוך) יהיה בד"כ (אבל לא תמיד) קרבורטור.

מערכת ההזרקה או הקרבורטור עצמו אדישים לסוג הדלק.

פורסם
יש רכבים עם ממיר וקרבורטור

נכון,אך הרוב המוחלט של הרכבים עם ממיר הם מוזרקים...

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

איך תסביר שבקטנועים שיהיו לי (ספיד פייט 2003 וגראנד דינק 2006) אין ממירים ועדיין ממלאים בהם 95.

הוסבר שזה עקב מערכת ההזרקה שלהם.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

בכל רכב שייוצר ב20-30 שנה האחרונות, אין שום סיבה למלא 96. המנועים מתוכננים לדלק בלי עופרת משנות ה70, בלי קשר לממיר או לא. כמובן, שממיר נהרס מייד אם ממלאים ברכב דלק עם עופרת, ולכן ברכב עם ממיר אסור למלא דלק עם עופרת.

התוסף אשלגן שיש ב96 כבר לא יהיה בו משנה הבאה, ומי שחייב תוסף יצטרך להוסיף אותו בעצמו.

אסף.

פורסם
בכל רכב שייוצר ב20-30 שנה האחרונות, אין שום סיבה למלא 96.

איך תסביר שבשני הרכבים שלי 1983ו-1984 מותר רק 96 1983הזרקה .1984קרבורטור.
פורסם
התוסף אשלגן שיש ב96 כבר לא יהיה בו משנה הבאה, ומי שחייב תוסף יצטרך להוסיף אותו בעצמו.

אסף.

אתה רציני?

איך אמורים להוסיף את זה?

וחוץ מזה אם האשלגן לא יהיה ב 96 אז מה יהיה ההבדל בינו לבין ה 95? או שאולי יבטלו את ה 96 לגמרי...

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
איך תסביר שבקטנועים שיהיו לי (ספיד פייט 2003 וגראנד דינק 2006) אין ממירים ועדיין ממלאים בהם 95.

הוסבר שזה עקב מערכת ההזרקה שלהם.

זה שברכב עם ממיר חייבים 95 לא אומר שברכב אחר חייבים 96.

הקטנועים יסעו בסדר גמור על 2 סוגי הדלק - וזה לא קשור להזרקה או לא הזרקה.

אשמח אגב לקבל דוגמא לרכב בעל קרבורטור וממיר קטליטי - אני די משוכנע שאין כזה.

• תוכן חדש...