Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קומפוננט.

הבחור אומר שהוא עושה בסביבות 1200 ש"ח.

הוא אומר שזה אחד הקומפוננטים היותר טובים וזה, מה אתם אמרים בגדול על רמקולים של אינפיניטי?

הרמקולים הם: 270 וואט, 90 RMS.

תמונה:ref6510cs.gif

תודה רבה רבה לכל העונה!

פורסם

בסך הכל סט נחמד מאוד, מבחינת תפוקה לכסף, המחיר נותן תמורה טובה לכסף...

בקשר למחיר, המחיר שאתה מביא אותו זהו המחיר הנקוב של השוק.. לא מחיר מיוחד ולא זול במיוחד.

פורסם
לדעתי רמקול חד יחסית,

כדאי שתשמע ותחליט אם אתה אוהב, זה הדבר הטוב בשבילך.

מה זאת אומרת חד יחסית שאתה אומר את זה ? לאיזה סוג של צליל אתה מתכוון?

לצליל מדוייק ללא עיווטים? + הרבה איכות?

פורסם

א.1600 שקל-זה המחיר של האינפיניטי בקישור

ב.שמעתי את הסט הזה ב3 רכבים רק ברכב אחד שמעתי ואהבתי וזה אצל LANDFORCE,אבל וזה אבל גדול-יש לו טעם מאוד מסויים בסאונד,ויש לו תקנה טובה יחסית. ברכבים האחרים ששמעתי היה זוועה רציתי לברוח מהאוטו ולהגיד לבנאדם שהוא יכל לחסוך 500 שקל ולקנות פיוניר 240W היו נשמעים טוב יותר.

כמובן כל מה שאמרתי עד לכאן היה חוות דעת אישית שלי ולפי טעמי-תשמע לפני שתחליט.

ג. הוא עולה פחות מהדוטק ב400 שקל שבחשבון פשוט הדוטק עולה 150% ממנו.

פורסם

אבי - תודה :-) על המחמאה גבר!!!

לגבי הסט - אם 800 שקל זה כל מה שיש לך - זה הסט שיתן לך את התמורה הכי טובה בעד האגרה כמו שאומרים - זאת הדיעה שלי.

אבי - כיוונתי לאחרונה את המערכת באוטו (אחרי האירוע באשדוד) והגעתי לתוצאה הרבה יותר טובה - השתקתי קצת את המגבר הקדמי - הטוויטרים הרבה יותר נעימים עכשיו, אבל כן הצוויון שלהם חד מידי.

הסט הזה הוא סט טוב למחיר שלו - הוא דיי מדוייק, המידבאסים שלו לא חזקים כמו המוראלים בטח שלא כמו הפוקאלים אבל הם נותנים תוצאה סבירה מאוד.

הבעיה בסט הזה היא הטוויטרים דווקא - הם חדים מאוד וצריך ממש להגביר אותם בעדינות והם חסרי פירוט - טוויטרים של מוראל MT22 הרבה יותר מפורטים מהם והרבה יותר עדינים באופי.

בקרוב אני מחליף את הטוויטרים של הסט הזה לMT22 אבל אני אמשיך להשתמש במידבאסים(שכחתי להוסיף בי-אמפינג...).

אני חייב לציין שהטוויטרים הכי מדהימים שיצא לי לשמוע היו דווקא אצל "אודיופיל" של דאימונד אודיו - האופי שלהם אמנם חד אבל הפירוט שלהם מ ד ה י ם!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...