Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעה של רנו 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לצבוע את הרנו שלי בקרוב בצבע חדש ... השאלה שלי היא איזה צבע כדאי ??

שחור פנינה

כסוף בהיר

צהוב כמו הפונטו HGT

אם יש לכם תמונות או אפשריות מענינות נוספות אשמח לראות .

אם יש לכם מוסכים במחירים טובים וכמובן עבודה טובה שיוכלו לבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר . מאיזור אשקלון אני גם כן אשמח לשמוע .

תודה לכל מי שיעזור כאן

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

שחור פנינה חדש לי.

צביעת רכב לגוון / צבע שונה מהמקור ברמה טובה מחייבת פירוק הרכב והשארת פח בלבד.

אם לא מפרקים גומיות / מנוע וכו', כשתפתח דלת אתה תראה על הקורה את הצבע הקודם, כנ"ל לפנים תא המנוע, פינות הדלתות וכו'.

צביעה מקצועית ואיכותית תעלה הרבה יותר משווי הרכב.

אם אתה מתכוון לשלם על צביעה כזו - בהצלחה.

אם לא - צבע את הרכב בצבע המקורי שלו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לדעתי מקומות שקשה להגיע אליהם לא מחייבים צביעה דקדקנית היות והרכב די ישן והשקעה של סכומים כמו 4000 לא רלוונטיים בכלל אני אצבע את הרכב בלבן פנינה ככל הנראה

אם יש לכם המלצות לפחחים שעושים עבודה טובה לא עבודה מסריחה שאחרי זה על תיקונים אני יצטרך לשלם כפול . אני רוצה עבודה טובה ומחיר שפוי בסביבות ה2500-3000 סה"כ מבחינת פחחות אין הרבה עבודה הרכב גם כן קטן האיזור הוא איזור אשקלון

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

מוסך: "יוסי את אהרון חי" באשקלון.

רחוב: הנפח 18, אזור תעשיה דרומי.

טלפון: 08-6736607

08-6719922

הפחח הוא אהרון, הם עושים את העבודה הכי טובה שיש באשקלון.

ממליץ!

• תוכן חדש...