Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במזל טוב קניתי את הרכב הראשון ג'סטי קטנה וחמודה לבנה ידנית מנוע 1.0 אימתני מטופל ושמור{באמת}

ואפילו עשיתי איתו היום נס ציונה ת"א כי שם קניתי אוטו

מקווה שהכל יהיה בסדר כי יש טיפה דברים לסדר

1.שהטורים טיפה נמוכים והגה טיפה סוחב שמאלה אני חושב שיש יותר מידי אויר בגלגלים. חוץ מזה{טפו טפו טפו} הכל עובד אפילו המזגן

\תמונות בקרוב

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

תתחדש.

תזכור - אין כמו רכב ראשון, תהיה בטוח שתמיד תשאר פינה קטנה בלב בשבילו.

סע בזהירות, ובלי מדבקות מגעילות, אה?

פורסם

תתחדש ובאמת בלי שטויות ומדבקות על האוטו, סך הכל אוטו ראשון ולמה להשתולל עליו, הקיצר תתחדש וסע בזהירות

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
זה שהאוטו מושך יכול להצביע על מכה בשילדה, מקווה בשבילך שלא.

נו וגם אם יש אז....

אפשר לחשוב שזה מה שישפיע על קניית רכב שכזה.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

מאז שצמחו לך הציצים תאמין לי אתה לא אותו בן אדם:cry: .

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

1. ראיתי תאוטו במוסך במקרה ליד העבודה שלי וזה מוסך שאני עובד איתן ככה שהוא לא יבלף לי והוא אמר שהרכב מטופל ושמול. וכן הרכב היה בבדיקה באותו מוסך לא במכון רישוי

2. הגלגלים נורא מנופחים נראה לי בגלל זה נוטה שמאלה.

3. לא אני לא מנס ציונה אני מנען{מערכון של הגשש} אני מת"א

4. על איזה מדבקות אתם מדברים לא הבנתי????????????

5. תודה

6. אני יתן לא תאישיות שלי אני כבר ישים פה תמונות לאט לאט

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

תתחדש.

מצחיק שהוא לא אמר מילה על מדבקות:?:

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
1

2. הגלגלים נורא מנופחים נראה לי בגלל זה נוטה שמאלה.

ממממ... הייתי מהמר לכיוון פרונט (הבנתם? משחק מילים? לא משנה...:roll:)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...