Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורבט,האם מגיע לה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית מסוג קורבט יבוא אישי,עומדת כך קרוב לחצי שנה,ממש כואב הלב.

אם אין לבעל הרכב כסף להחזיק אותה,שלפחות יתן את הכבוד הראוי,ויכסה אותה בכיסוי 4 עונות וישטוף מידי פעם,לא מתים מזה.

קורבט.jpg

קןרבט 2.jpg

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

השינוי מתחיל איתך.

נסה לברר מי הבעלים, ובכל מקרה, פרסם הודעה בפורום אספנות, אני בטוח שמישהו יהיה מוכן לקחת על עצמו את הטרחה של לברר בעלות של הרכב דרך המשטרה על מנת לרכוש את הרכב.

אלעד

פורסם

טוב אם לא יגואר אז לפחות קורבט

ובאמת איפה הוא נמצא/מי הבעלים שלו?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

הרכב נמצא ברמלה,היום אני ינסה לבדוק מי הבעלים ואם הוא מעוניין למכור.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

רן, אם יהיו פרטים נוספים, אנא פרסם אותם פה

תודה (אולי היא המיוחלת שלי :roll: )

נ.ב.

כמה עולה לייבא גיר ידני לקורבט? :-D

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
השינוי מתחיל איתך.

נסה לברר מי הבעלים, ובכל מקרה, פרסם הודעה בפורום אספנות, אני בטוח שמישהו יהיה מוכן לקחת על עצמו את הטרחה של לברר בעלות של הרכב דרך המשטרה על מנת לרכוש את הרכב.

אלעד

אספנות??

זה רכב משנות השמונים אולי 90 איך אספנות בדיוק.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

תודה גדי.

הנושא הבא בכתבה שלפניכם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=118672

ועכשיו, לתחזית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...