Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לא מוצלחת בכורכר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

אתמול נאלצתי ללחוץ קצת בשטח כורכר והיו אבנים על השטח.

בעקבות טפשותי "פירפרתי"...

ולאחר מכן שמעתי צליל פגיעה מתכתי.

האוטו מתנהג כרגיל.

האם פגעתי במשהו מחוץ לאוטו או שהתעופפה לה אבן אל מתחת לאוטו ואיך אפשר לבדוק זאת.

בברכה, שי.

פורסם

לא צריכים להיות פרנואידים ו"דתיים" באדיקות בנוגע לרכב, כולה קצת חצץ - זה שום דבר, מניסיון.

נסעתי די הרבה במאזדה 3 שלי על כורכר וחצץ, ונכון, מדי פעם שמעתי רעשים של אבנים קטנות פוגעות בירכתי הרכב ומתחת, צליל מתכתי שאמנם עושה רעש, אך לגבי נזק כלשהו - הסיכוי שואף לאפס.

אז אל דאגה, תמשיך לנסוע בזהירות.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אל תדאג, לא קרה כלום לרכב, אני עם הרכב שלי נוסע על כורכר כל יום , ומפרפר לא מעט :) תהיה רגוע.. האבנים לא עושות נזק

ואם יש נזילה אתה תראה את זה על הרצפה של החניה, אבל 99.9 אחוז שאין.

פורסם

חבר עם יונדאי לנטרה נסע 30-40 בכורכר היה לו רעש כזה לא התייחס שהוא חנה גילה שהמכסה מנוע לא נסגר עד הסוף כנראה היה בור קטן ומהמכה התופסן עלה למעלה החליפו לו: מכסה מנוע, את הפח בצדדים, פגוש קדמי, מגן מנוע ועוד כמה דברים...

אבל אני מאמין שאם הי משהו כבר הייתי רואה או שומע..

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

עבדו על חבר שלך חזק ביותר (או שהוא עליך ..)

בכדי להחליף תופסן לא צריך להחליף כנפיים .. בטח שלא פגוש .. שלא לדבר על מגן מנוע ...

ובכלל .. להחליף את הדברים שאמרת כתוצאה ישירה מכורכר זה כמו להגיד שהחלפת ידיים וכתפיים בגלל שיש לך ליכלוך על המכנסיים :)

פורסם

99.9% שבזמן הפירפור הגלגל "שאב" אבן קטנה או בינונית שניתזה על חלק מתכתי חשוף ברכב.קרה לרובנו...כמו שאמרו-בדיקה של נזילות ושל מידות השמן והמים ברכב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מחר בבוקר יהיה כתם על רצפת החנייה אם יש נזילה?

א. יהיה כתם גדול של שמן

ב. תהיה לך מנורה של חוסר שמן

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לי קרהלפני יומיים משהו יותר כואב ברכב הצבאי שלי

המפקד שלי שלח אותי באותו יום לנסיעה בעזה

בזמן שהסופה הייתה מקולקלת

אז נסעתי עם המגאן

בדרך כורכר מלאה בבורות

באחת הבורות "הסתתר" לו בזנ"ט

עליתי על הבור מבלי לדעת שיש שם משהו

ושמעתי רעש של מכה

לא חשבתי שזה משהו רציני

אך לאחר שתי דקות גילתי שאותו בזנ"ט יצר קרע באגן השמן וכרת את הקרטר

ומסתבר שעוד כמה דברים בדרך

לצבא זה הסתכם ב3000 תיקון ולי בהמון כאב ראש!

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם

המפקד שלך שלח אותך לאן?

:shock:

חשבתי שהפעם הבאה שצה"ל ייכנס לעזה תהיה עם מרכבות בסד"כ דו-אוגדתי, לא במגאן.

פורסם
עבדו על חבר שלך חזק ביותר (או שהוא עליך ..)

בכדי להחליף תופסן לא צריך להחליף כנפיים .. בטח שלא פגוש .. שלא לדבר על מגן מנוע ...

ובכלל .. להחליף את הדברים שאמרת כתוצאה ישירה מכורכר זה כמו להגיד שהחלפת ידיים וכתפיים בגלל שיש לך ליכלוך על המכנסיים :)

לא פשוט הכל עלה למעלה וזה אחריי בדיקה מקיפה שלנו בכל ליל לג בעומר וברור שחלק מזה זה קצת ניפוח והיה צריך יישור ובסופו של דבר הוא שילם 600 שקל השתתפות עצמית... לא יודע מה הסיפור אלב אני יודע שבערך כל הפרונט הוחלף..

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

• תוכן חדש...