Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קעקועים

aliku
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמ.. חשבתי על לעשות קעקוע..

מבקש את עזרת הציבור (פורום)..

1.מקום טוב, באיזור המרכז (אני גר בלוד)..

2.מאיזה גיל אפשר לעשות קעקוע? (הסכמת הורים יש לי).

3. כמה זה עולה? אני רוצה אחד על הגב/ על היד/ על הרגל.. בגודל בינוני.. ( בערך 10X7 ס"מ.. משהו כזה..)

תודה מראש..

אליק.

פורסם

כדי להחליט מה אתה רוצה ושלל מידע על הקעקוע טכניקות וכו'

GOOGLE.COM

ולחפש את הערך

tattooing

tatto

חפש גם תמונות וגם אתרים

מבטיח שלל תוצאות- בידיוק מה שאתה מחפש..

• אחראי פורום
פורסם
קודם תחליט מה, אחרי זה איפה :)
לדעתי "איפה" זה שיקול שווה ל"איזה" .

זה יכול להיות קעקוע מדהים בלי שאף אחד יראה או משהו אישי שכולם תוהים "WTF??"

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חשבתי משהו בסגנון גולגולת או שדון.. זה יכול להיות סתם גולגולת ויכול להיות גולגולת מצחיקה..

אמ. רק השאלה היא מאיזה גיל אפשר לעשות קעקוע..

פורסם

אין חוקים לגבי קעקועים, מה שכן יש זה נהלים שמכוני קעקועים אימצו לעצמם, אם אתה צעיר מ18 ויש לך הסכמת הורים אז לא צריכה להיות לך בעיה.

באשר לעלויות, מחיר קעקוע לא נקבע ע"פ גודלו אלא כמה זמן הולכים לעבוד עליו. טרייבל די גדול על הגב יכול לעלות כמו דרקון מרובה פרטים וצלליות קטן משמעותית.

בקשר לצורך להחליט קודם מה ואח"כ איפה, לא בהכרח. "איפה" חשוב באותה מידה כמו "מה".

פורסם

אל תעשה. אתה תצטער על חלק מהם...

אני מדבר מניסיון (אחוז נכבד מגופי קעקועים, למזלי אני מתחרט רק על הקטנים).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כשתחליט ,ישנו מקום טוב ברמלה לקעקועים ופריסינג [אני עשיתי אצלו בגבה ובלשון,אך הורדתי בחתונה:-P ] הוא לא יקר ומאוד מקצועי וסטרילי.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לחבר שלי יש קעקוע של R750 על הכתף, משהו ממש נחמד, מזל שהוא עשה של הדור הראשון כי היום זה כבר קלאסיקה.

haters will hate

פורסם
).

3. כמה זה עולה? אני רוצה אחד על הגב/ על היד/ על הרגל.. בגודל בינוני.. ( בערך 10X7 ס"מ.. משהו כזה..)

אליק.

אולי תתחיל עם אחד?

סתם ככה דעתי על קעקועים, דבר מיותר שאם מתחרטים עליו הדרך חזרה קשה.

מצורף קעקוע שאני עיצבתי וברגע האחרון חזרתי בי. איי שם מתחבאת האות S.

Untitled-2 copy.jpg

פורסם

תחשוב טוב על איפה אתה הולך לעשות אותו , אני לקחתי שיקול שאם אני ארצה להסתיר אותו מסיבה כלשהי , אני אוכל לכסות אותו בלי מאמץ מיותר .

תנסה לבחור ציור שאתה באמת מתחבר אליו בצורה חזקה ... ולא משהו שראית הרגע ונראה לך מגניב לעכשיו .

ולפני שאתה בוחר סטודיו , אל תתבייש לבקש לראות אלבום עבודות של אותו אחד שהולך לקעקע אותך .

שים לב לפרטים ולמידת הדיוק בציורים ובעבודות שלו .

אל תבחר מיקום לקעקוע עפ"י מה שנראה לך כואב על פניו או לפי אחרים ... הכאב לא כזה נורא , וגם הוא זמני .

קח בחשבון שעכשיו זו לא תקופה טובה לקעקוע ... הוא רגיש מאוד לזיהומים בחודש הראשון לפחות , זה פצע פתוח לכל דבר וצריך לטפל בו יפה . ואסור לחשוף אותו לשמש תקופה מסוימת .

אני אישית , ממליץ על פסיכו בדיזינגוף סנטר בת"א .

כמו על אוכל , אל תתפשר על משהו בינוני וקרוב ... אם יש משהו יותר טוב , אבל יותר רחוק - לך על זה . זה משהו שעושים פעם אחת בחיים .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
לחבר שלי יש קעקוע של R750 על הכתף, משהו ממש נחמד, מזל שהוא עשה של הדור הראשון כי היום זה כבר קלאסיקה.
אז זה אומר שבעוד 10 שנים הוא יקעקע "רכב אספנות"?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

סה"כ להחליף לוחית רישוי...

לא קריטי

;)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יש לי 3 קעקועים, המבוגר בן 10 והצעיר בן 4. אני לא יכול לדמיין את עצמי בלעדייהם. אל תהסס, לך על זה.

אפשר להוריד קעקועים בניתוח לא יקר ולא מסובך, והיות ויש יותר ויותר אנשים שמתקעקעים כפועל יוצא מכך יש יותר ויותר כאלו שרוצים להסיר קעקועים.

אני מאמין שבעוד מספר לא גדול של שנים זה יהיה ניתוח זול מאוד.

יש לא מעט מקומות טובים, אני הייתי מסתובב בדיזינגוף סנטר ומחליט. בקשר למה ואיפה? יש להם מליון ספרים של כל דבר בעולם,

ולפני שמקעקעים אתה בוחר גודל ומקום ושמים לך מדבקת דיו של הקעקוע.

לא מוצא חן בעינייך? תזיז!

אתה רוצה ייחוד? לי יש בגב את העין של קליאופטרה מקטלוג של המכון, וביקשתי מהמקעקע שיעשה כמה שינויים - וזה שונה מהמקור.

סה"כ לא כזה סיפור, ועם כל אחד מהקעקועים שלי עברתי את אותה חוויה - בחרתי, התלבטתי, ואפילו בזמן שקיעקעו אותי לא הייתי סגור על זה.

אבל... ברגע שהורדתי את התחבושת - חיוך של ילד בן 14 שנגע בציצים בפעם הראשונה, וכל הלבטים נעלמים.

קוואסקי EN 500 VULCAN

• תוכן חדש...