Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קעקועים

aliku
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמ.. חשבתי על לעשות קעקוע..

מבקש את עזרת הציבור (פורום)..

1.מקום טוב, באיזור המרכז (אני גר בלוד)..

2.מאיזה גיל אפשר לעשות קעקוע? (הסכמת הורים יש לי).

3. כמה זה עולה? אני רוצה אחד על הגב/ על היד/ על הרגל.. בגודל בינוני.. ( בערך 10X7 ס"מ.. משהו כזה..)

תודה מראש..

אליק.

קודם כל - תחשוב טוב טוב, זו החלטה לכל החיים.

1. פסיכו טאטו בדיזינגוף סנטר. ממליץ ממליץ ממליץ. בחום. ניסיון של שנים רבות.

2. 18 בלי אישור, 16 עם אישור.

3. תלוי בגודל, במיקום, צביעה, ובמורכבות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אמ.. חשבתי על לעשות קעקוע..

מבקש את עזרת הציבור (פורום)..

1.מקום טוב, באיזור המרכז (אני גר בלוד)..

2.מאיזה גיל אפשר לעשות קעקוע? (הסכמת הורים יש לי).

3. כמה זה עולה? אני רוצה אחד על הגב/ על היד/ על הרגל.. בגודל בינוני.. ( בערך 10X7 ס"מ.. משהו כזה..)

תודה מראש..

אליק.

1. במרכז? זה יוצא פחות או יותר בבטן. שם ממש כואב... חנות? טרייבל בדיזינגוף סנטר.

2. 18. אם אתה פחות, תשתדל לא לצחוק בחנות כשאתה מביא מכתב מזויף מההורים.

3. לא ברור מה אתה בדיוק רוצה. אם אתה משום מה חושב שאתה הולך להיכנס ולבקש את הקעקוע הכי גדול שאתה רואה, תחשוב פעמיים. אם אתה שואל על אישור הורים סימן שאתה עוד צעיר מאוד. כשעשיתי את הקעקוע הראשון (היום יש שישה, מתוכם 3 גדולים. עוד 6 ימים יהיו שבעה) הייתי בן 22 ,הוא היה בגודל של כף יד (ברגל שמאל) ובתהליך נדמה לי שהתעלפתי (כן. זה כואב)- ולהגיד לך את האמת? זה היחיד שאני ממש מצטער עליו. כי כשאתה ילד אתה לא מבין מהחיים שלך. הולך ועושה איזה טרייבל כי לכולם יש...כי זה נראה טוב כשאתה בים...אם זה המצב- עזוב את זה.

אם אתה יודע מה אתה עושה:

תתחיל בקטן- בעיקר מכיוון שאתה לא בדיוק יודע מה אתה רוצה. אם אתה שואל מה לצייר - או שאתה מתכוון לעשות משהו מאלבום שאתה רואה בסטודיו עדיף שלא תעשה בכלל. אין בזה שום מקוריות. שום יופי. זה לא מסמל כלום. אחרי 20 שנה מישהו ישאל אותך מה הקעקוע מסמל- ואתה תענה "אה....טרייבל שהיה במבצע בדיזינגוף..." - זה טיפשי. מאוד.

גם האזור חשוב. יש מקומות שממש כואבים כמו גב תחתון או כל מקום אחר שמכיל ריכוז עצבים גבוה ויש מקומות כמו רגליים או שכמות שבהם בקושי כואב (רמז: מבין למה 80% עושים על הכתף?). קח בחשבון שאתה ,כמו כל אדם אחר, תזדקן ותתקמט. אל תעשה במקום שיראה כמו גי'לדה עוד 20 שנה.

לגבי עלויות- מה אתה רוצה? כמה צבעים? מי האומן? יש לי בגב התחתון קעקוע בערך בגודל ראש- והוא עלה 1700 שקל. בכתף יש לי ציור קטן יחסית (בערך בגודל של קופסת גפרורים) שעלה 300. זה תלוי בהרבה גורמים.

תקפיד לבחור את המקום והאמן- איכות הצבעים משתנה ממקום למקום. יש כאלה שמשתמשים בצבעים עדינים מאוד. אין ספק שזה יותר יפה- אבל בקיץ הישראלי זה דוהה. אל תשים לב לתמונות שיש בחנות- מצלמים אנשים שניה אחרי שעשו את הקעקוע- וזה נראה טרי ויפה- השאלה היא איך העסק נראה אחרי 5 שנים. בד"כ למקעקעים במקום יש דוגמאות לאיכות העבודה והחומר (אה..בעיקר על עצמם) .

קיעקוע זה כמו כתיבה-לכל אחד יש סגנון. אני אוהב סגנון יחסית גס עם קוים מאוד בולטים וחזקים. יש כאלה שאוהבים סגנון עדין עם קוים חלשים (זה גם פחות כואב. המקעקע לא לוחץ על המחטים וזה עדיף בקעקוע ראשון)- וזה ללא ספק גם יפה יותר.

קח את הזמן- אל תרוץ לעשות משהו שתתבאס ממנו אחרי 5 שנים או משהו המוני שתראה על עוד 10000 איש. תבדוק איפה אתה רוצה לעשות. בפעם הראשונה אל תיתן לפחד (גם אם אתה גבר גבר גבר אתה תילחץ כשתשמע את הזימזום) להביא אותך לקטע של "בוא נגמור עם זה כבר!!" כי אתה תצא עם משהו שלא רצית בכלל- ובלי שעשית סקר שוק לגבי טיב העבודה והצבע והיכולות של האומן.

בהצלחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...