Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה דוטק 2 140 RMS לא?
כן ,ההתלבטות בינם לבין האינפיניטי קאפה..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

טוב,אני מוכרח לציין שבנתיים מכל המפגשים שהייתי בהם זה בהחלט היה הכי מרשים והכי טוב.

אנשים פתחו בגאז'ים,בניות יפות,מכוניות יפות....כל הכבוד על היוזמה עם הכתבה..

כמו כן תמיד כיף לדבר עם איתמר וגם עם חברה חדשים, עם עופר(KICKER) שעזר לי מעט לכוון פאזות ברכב,ולכן פירקתי את כל הדלתות:)

אני דרך אגב הייתי עם השרייד הלבנה מי שלא מכיר.

סה"כ אחלה מפגש ושימשך ככה.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

בהחלט היה מפגש נחמד ביותר, עם המון פרצופים מוכרים וכמה חדשים.

את האמת, באתי למפגש הזה קצת הפוך (לא הפוך כמו אבי אומנם, אבל עדיין הפוך) ולא היה לי כל-כך מצב-רוח. גם עזבתי יחסית מוקדם, אבל אני מבטיח שזו הייתה מעידה חד-פעמית.

יונתן, אני ממש שמח בשבילך על הסאב! אתה עוד תגלה אותו מחדש אחרי שהוא יהיה בתיבה מתאימה ועוד כמה שעות של הרצה (שנראה לי שאתה עושה לו יפה מאוד). אם יימאס לך ממנו ותבין שאין בעצם הבדל בין פירלס נצרת לדנמרק - אני מוכן לשלם'ך 50 שקל עליו אחי, סבבה?

המפגש הזה גרם לי להבין שרוב חברי הפורום ואני עוד שפויים. הבחור עם הפאסאט לקח את גביע אי-השפיות... בעיני השיא היה הג'נסיס בתא הכפפות :shock:.

הסאב שיש לו הוא 15" IDQ, לא MAX.

מאוד נהנתי מהמערכת של רז (רנזי) והוא ההוכחה שסט קומפוננט איכותי מסוגל להישמע טוב גם עם קרוס פאסיבי וגם עם אלמנטים off-axis. מה גם שהסאב הרץ המדהים שלו נתן הופעה מעולה בחלל גדול (פורד קונקט). עכשיו הוא רק צריך לעבור לבי-אמפינג... :wink:

אני חושב שבנקודה הזאת אפשר גם לתת קרדיט ל group-ram שעושים אחלה עבודה ומנסים לקדם את תחום האודיו לרכב בארץ. כל הכבוד!

זהו. היה מפגש מעולה!

(בנקודה הזאת אני ממליץ קצת להירגע עם המפגשים, בעיקר עקב המפגש האחרון והמפגש בשישי הקרוב.)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ואם תתן לו 200 RMS הם לא ישרפו?
עם כיוונים נכונים הם לא ישרפו.

זה כמו שתשאל אותי אם תחבר סאב 400RMS למונו שמוצהר 800RMS ב2 אוהם,האם הוא ישרף?

שוב גם פה מקרה דומה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
עם כיוונים נכונים הם לא ישרפו.

זה כמו שתשאל אותי אם תחבר סאב 400RMS למונו שמוצהר 800RMS ב2 אוהם,האם הוא ישרף?

שוב גם פה מקרה דומה.

אחלה במפגש הבא אתה תעזור לי לגשר לגוטק , מה אתה אומר?

"נאה דורש נאה מקיים"

• תוכן חדש...