Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז ממולץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת הסופרמיני המוצלחות ביותר לטעמי : מרווח פנימי גדול וחכם, מנוע חסכוני מאוד, אמינה - רק תמצא אחת...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כשלעצמו, הג'אז מומלץ ביותר, למעשה הסופרמיני הטובה ביותר שנמכרה בישראל עד 2007, עם כניסת הגרנדה פונטו, קליאו החדשה ויאריס החדשה.

הבעיה היחידה שיבואני הונדה מתמחרים את הרכבים שלהם במחירים מופרכים, והמחיר של הג'אז הוא כמו של רכב משפחתי.

בכל מקרה, אם מדובר ברכב יד חדש, הייתי עושה נסיעת מבחן על ה3 הנ"ל. אם מדובר ברכב יד שניה, הג'אז בהחלט מומלצת.

פורסם

בנוסף היתרונות: שומרת על ערכה בשוק המשומשות, חסכונית, אמינה מאוד מאוד, מרווחת.

ולפי דעתי השוואה מול פונטו או גרנד פונטו מיותרות לחלוטין כי פיאט אף פעם לא תוכל לספק אמינות ומותג כמו הונדה.

חיסרון: יקרה!!

פורסם

ולפי דעתי השוואה מול פונטו או גרנד פונטו מיותרות לחלוטין כי פיאט אף פעם לא תוכל לספק אמינות ומותג כמו הונדה.

זה כבר שטויות, הגרנדה פונטו בקושי עלתה על כבישי הארץ, וכבר החלטת שהיא אינה אמינה?
פורסם

הגרנדה פונטו לא במשחק הזה כלל;אם לא תהייה לה תיבה אוטומטית מלאה(ולא-גיר רובוטי הוא לא גיר אוטומטי!)או מחיר נוח במיוחד,להצלחה גדולה היא לא תזכה.

הג'אז היא המרווחת בקבוצת הסופר מיני,ובניגוד ליאריס של טויוטה יש לה תא מטען ענק,ולפחות מהבחינה הזו היא יכולה בשקט להחליף קומפקטית.

בזמנו שקלתי לקנות כזו,רק חבל שתג המחיר היה מרתיע משהו..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בכל אופן למי שרוצה לקנות כעת ואין לו זמן לחכות צריך לקחת בחשבון שגראנדפונטו זו עדיין פיאט שעד היום ואני אישית חושב גם שבעתיד תסבול מבעיות קטנות ומעצבנות לעומת הגאז שבד"כ יש לה אפס תקלות.

ואני חושב שגם מול המתמודדות החדשות יש לה הרבה מה להציע למרות שהיא מתחלפת בדגם חדש בשנה הבאה.

• תוכן חדש...