Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לפולו 1600 שנת 1995

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש רכב לאשה בתקציב של 15-18 אלף ש"ח.

ראיתי פולו 95 1600 והייתי רוצה לקבל חוו"ד .

מישהו מכיר את הרכב הזה ? אומרים שהתחזוקה שלו יקרה אבל אני לא מכיר אף אחד שיש או היה לו רכב כזה.

המליצו לי גם על רנו קליאו 1400 שנת 95-96 או פיאט פונטו 1400 שנת 95-97

אשמח לקבל תגובות

דודו

פורסם

היי

תודה על התשובה.

תגיד אתה מדבר מניסיון אישי / חברים או משמועות.

הפחד שלי שלאחר קניית רכב כזה יתחילו ההוצאות והשמועות אומרות כי כל כניסה לנוסך = נזק נזק.

דודו

אם הרכב מתוחזק כראוי מדובר ברכב אמין
פורסם
ביום חמישי האחרון, מכרנו את הפולו שלנו ששירתה אותנו בארבע השנים האחרונות.

אנחנו עשינו עם הרכב כ-30 אלף ק"מ בתקופה זו.

פולו 1,600 ידנית, 75 כ"ס, 5 דלתות.

הרכב נרכש מיד ראשונה, בשנת 2002 עם 38 אלף ק"מ (אנחנו יד 2).

לפי הקבלות וספר הטיפולים שקיבלנו עם הרכב, חלון הנהג החשמלי תוקן פעמיים בתקופה זו.

המנוע, הגיר והמכאניקה באופן כללי טובים ומפגינים אמינות ראויה.

הבעיה היא עם כל מה שמסביב, בדגש על חשמל ומיזוג.

מחירי הטיפולים והחלקים אינם שונים משאר הרכבים המקבילים בקבוצה

התרמוסטט המקורי בעייתי, נתקע במצב סגור - חוסר עירנות יוביל להתחממות הראש. סביר להניח כי התרמוסטט כבר הוחלף, אבל שווה לבדוק. התרמוסטט החליפי מצויין ואינו חלק יקר, כך שכדאי להחליפו במידה והתרמוסטט המקורי עדיין במקומו.

סע מאחורי פולו, כל פולו ורוב הסיכויים שהפנס האחורי השמאלי אינו עובד כלל. ישנה בעיית חשמל מובנית מפס היצור (ש VW לא מוכנים להודות בה). אני לא מבין גדול בחשמל רכב, אבל משום מה מגיע לפנס האחורי השמאלי יותר מידי זרם, הוא מתחמם, נשרף ומפסיק לעבוד.

מחלה בדוקה ברוב הפולו.

עכשיו לגולת הכותרות של הפולו - "החלונות הנופלים" (לא, זה לא שם של להקה ישראלית :wink: ).

חלונות החשמל "נופלים". חלון הנהג תוקן פעמיים לפני שהרכב היה ברשותינו ופעמיים נוספות לאחר שאנחנו רכשנו אותו (סה"כ 4 פעמים). חלון הנוסע תוקן פעם אחת בלבד (משום שנעשה בו פחות שימוש). ב-3 פולו נוספות של מכרים (2 רגילות ואחת "קלאסיק"), נפלו החלונות גם כן מספר פעמים.

זו התופעה הכי מעצבנת ברכב.

היו ריקולים במסגרת האחריות, אבל התופעה לא תוקנה. לאחר שהרכב יצא מתקופת האחריות, הפכה הבעיה להיות בעיה של בעל הרכב.

מבעס.

שימוש במנגון חלון מקורי - מעל 2,000 ש"ח.

תיקון - 300-450 ש"ח.

המזגן

למזגן יש מחלה, שתיקונה דורש פרוק של כל לוח המכוונים ("דשבורד"). ארוך, מיגע ויקר.

כאשר המזגן עובד, הוא מקרר מצויין.

גימור פנימי

עלוב. פלסטיקים זולים המתפרקים במהרה. ציקצוקים וקירקושים לרוב. פתחי מיזוג נוטים להתפרק ובאופן כללי יש לחלקי הפלסטיק לנשור ממקומם.

לגבי מצב השוק, אני עדיין לא כל כך סגור על עצמי.

מצד אחד, הרכב נמכר 4 ימים לאחר שפורסם (לאדם הראשון שבא לראותו), מצד שני, היו רק 2 טלפונים בקשר לרכב.... :shock::roll: .

מחיר המחירון 38K, הרכב נמכר ב-500 ש"ח מעל המחירון, ללא שום תוספות (אפילו בלי רדיו), אז לך תדע.

סך הכל ברטרוספקטיבה, הרכב היה נחמד, אבל אני לא יודע אם היינו רוכשים כזה שוב.

נלקח מכאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=115302&highlight=%F4%E5%EC%E5

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תוכן חדש...