Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה 1

topgun205
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשאול איפה בידיוק אפשר להוציא רשיון לפורמולה 1?

וכמה עולה התענוג?

תודה מראש לכל העונים

פורסם

במשרד הרישוי בחולון יש טסטים כל בוקר.

אין להם רשיון מיוחד.

הם סה"כ הנהגים הכי טובים בעולם.שהם מגיעים לגיל 60 הם עוברים למרוצים האמריקאים שזאת הרמה שלהם.

אייל

פורסם

חחחח "לוטוס אליז" מסתלבט עליך... שמע זה מאוד אבל מאוד מסובך להסביר לך איך הופכים לנהג פורמולה אחת! תריך לעבור דרך ארוכה מאוד .

בעקרון רוב הנהגים התיחילו בקארטינג... זאת התחלה טובה , אבל להגיע רחוק לא תגיע כי אין לנו בארץ ספורט מוטורי , וגם ככה אתה צריך ספונסרים והם בכלל לא מתענינים בספורט מוטורי שאינו קיים.

הקיצר סיפור ארוך מאוד אני ממליץ לך על קארטינג בתור תחביב.

1.6 206

פורסם

זה כמו לשאול איך מוציאים רשיון לNBA

מתחילים בליגות קטנות, לאט לאט עולים רמה עד שמגיעים לליגות בחו"ל,

ואז שוב עולים לאט לאט, עד שמגיעים.

זה מה זה פשוט, לא? :wink:

ישנו נהג ישראלי צעיר (19?) שעכשיו מתחרה בגרמניה באיזו ליגה של ב.מ.וו.

אם מישהו יודע את שמו, שיכתוב.

קיצר, תחפש עליו כתבות, תקבל מזה מידע.

בהצלחה שומיהאקינן! :D

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אני לא התכוונתי בארץ ידוע לי שאין סופורט מוטרי בארץ :mad:

אבל לפי מה שאני זוכר המורה לנהיגה שלי עשה קורס של פורמולה 1 אני חושב שהוא אמר שזה היה בצרפת הייתי שואל אותו אבל לא נעים הוא גם בטח כבר לא יזכור אותי אחרי שנה וחצי העיניין הוא שאני לא מוצא שום אתר בנושא

פורסם
אני לא התכוונתי בארץ ידוע לי שאין סופורט מוטרי בארץ :mad:

אבל לפי מה שאני זוכר המורה לנהיגה שלי עשה קורס של פורמולה 1 אני חושב שהוא אמר שזה היה בצרפת הייתי שואל אותו אבל לא נעים הוא גם בטח כבר לא יזכור אותי אחרי שנה וחצי העיניין הוא שאני לא מוצא שום אתר בנושא

המורה שלך עשה קורס אצל איתן בלנק על פורמולה רנו....

הדרך היחידה להגיע לפורמולה 1 היא להתחרות במירוצים באירופה ולקפוץ דרגות לאט לאט..

לדוגמא: ניקו רוזברג (שאבא שלו זה קהקה רוזברג נהג פורמולה 1 לשעבר) אז הוא התחרה בפורמולה ב.מ.וו (כמו שארז מתחרה) והוא זכה באליפות שנה שעברה אז הוא עשה קורס קטן על פורמולה 1 והוא עשה תוצאות טובות נראה לי משהו כמו שניה מיתחת למונטויה!!!

אז זאת דרך אחת להגיע לשם!!

דרך אגב מי שמעוניין להישתתף בפורמולה ב.מ.וו שיוציא מהכיס 300,000 יורו!!

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

תיקון קטן.

הקורס לא היה אצל איתן בלנק אלה בווינפילד במסלול פול ריקארד.

איתן בסכ"ה היה נציג שלהם בארץ .

פורסם

אף אחד לא מצא לנכון לומר את זה בפירוש? אין קורסים לפורמולה 1!

כדי לנהוג במירוצי פורמולה 1 צריך Super Licence שה-FIA מוציאים לכל נהג אישית - בהתבסס על ההישגים שלו בפורמולות נמוכות יותר. בעקרון יש לזה חוקים די מוגדרים אבל לפעמים הם מתגמשים קצת, כמו במקרה של קימי רייקונן שהגיע ל-F1 ישר מפורמולה רנו הבריטית ולא היה זכאי לרשיון, אבל בהסכמת ה-FIA ומנהלי הקבוצות האחרים סאובר הצליחו להשיג לו את הרשיון.

פורסם
אף אחד לא מצא לנכון לומר את זה בפירוש? אין קורסים לפורמולה 1!

כדי לנהוג במירוצי פורמולה 1 צריך Super Licence שה-FIA מוציאים לכל נהג אישית - בהתבסס על ההישגים שלו בפורמולות נמוכות יותר. בעקרון יש לזה חוקים די מוגדרים אבל לפעמים הם מתגמשים קצת, כמו במקרה של קימי רייקונן שהגיע ל-F1 ישר מפורמולה רנו הבריטית ולא היה זכאי לרשיון, אבל בהסכמת ה-FIA ומנהלי הקבוצות האחרים סאובר הצליחו להשיג לו את הרשיון.

צודק!

אבל הדרך מפורמולה ב.מ.וו יותר קלה מדרכים אחרות..

ככה שיכול ליהיות שיהיה לנו נהג ישראלי בפורמולה 1!!!

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם
הוא בן 18 קוראים לא ארז ליבן כמו שכבר אמרו והוא תותך יש לו אתר....

http://www.erezliven.com/

אחי יש לך את 3 שגיאות במילה של 4 אותיות סיכקטה אוטא :lol:

אני ספרתי 2 טעויות במילה הזאת...שלוש טעויות בסך הכל (לא - לו, עוד טעות).. איפה אתה רואה שלוש טעויות במילה תותך? (תותך - תותח).

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...