Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי את השילוב הזה , והסאב עבד טוב מאוד(הסאב היה בתיבה אטומה) ולא היה חסר לו כוח.

*התכוונתי לקיקר.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

תשמע, אתה מאוד אוהב את החברה הזאת וכל מי שיגיד לך משהו רע על החברה את תצא כנגדו.

כבר הבנו שאהבה מסויימת לחברה \ רכיבים מסויימים עושים "טוב על הלב" לבעליהם, וכאחד שאוהב את לייטנינג אודיו (אתה) נראה לי שתהיה מבסוט ממנו.

אם הנתונים שלו טובים לך - קח אותו. ל P2 הוא בסדר גמור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה לא קשור לגבי שאני אוהב את ליטינג פשוט יש לי אחד כבר והוא לא עושה בעיות

אז למה לחפש עוד עם כבר מצאתי והמחיר שאני מקבל אותו ממש סימלי למגבר הזה

אם אתה מכיר מונו חדש בעלי אותם נתונים ב 650 שקל אני מוכן לישמוע

ולP2 הוא יהיה מושלם כי הוא חזק ממנו 250 RMS ו הP2 הוא 200 לכן זה פשוט מושלם

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

הP2 הוא 200 RMS לא? והמגבר 250 RMS זה בסדר גמור!

המגבר לא רע בכלל לכשעצמו - אבל 250 RMS למונובלוק זה יותר למטרות SQ וכאן אנחנו מדברים אל איכות ובקטע הזה יש מגברים הרבה יותר טובים ממנו למי שחשובה לו האיכות - אבל למי שאין תקציב ויש לו סאב סביר - זה דיל טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

P2 -תפור על המונו הזה[מניסיון בשטח].

עבור CVR אני סבור שהוא יזיז את הממברנה[ אבל לא מספיק]יש הבדל משמעותי וניכר בתפוקה של הסאב הזה כתלות בכוח ההגברה המחובר אליו,שוב -מניסיון].

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני במקומך הייתי לוקח את הקיקר... CVR זה CVR ואין פה חוכמות!!!

אי אפשר להשוות את הP2 ל CVR . הCVR לוקח.

זאת דעתי האישית כמובן. תשמע את שניהם ותחליט.

בהצלחה.

פורסם

ידוע שאצלייך הCVR יושב על הלייטנינג ואתה מרוצה מהשילוב.

כאמור,גם ידוע לך שהמונו שלך לא מפיק בצורה ניכרת מיכולתיו של הסאב הנ"ל.שוב עם שינוי משמעותי בסוג ויכולת ההגברה המחוברת אל הסאב הזה ,מניסיון,אם כבר בחרת בסאב הזה -אל תתפשר ותספק עבורו את ההגברה עם אחוז ניצול קרוב ביותר להצהרות הסאב הנ"ל.אני ממליץ לך סרגי לשמוע אצל קודמי את השילוב הנ"ל[קיקר+לייטנינג] ולהחליט האם התפוקה החלקית שהמונו הנ"ל מוציא מהקיקר ,מספקת אותך?

שוב אני אהבתי יותר את הP2 על המונו הנ"ל כששמעתי[וכידוע שורשיי הינם במשפחת הCOMP].

אבל פשוט אי אפשר להתכחש לעובדה שהלייטנינג לא מספק את התפוקה המירבית שהCVR דורש,אין פה גלה-זהו סאב אמנם חזק ופאנצי אבל אי אפשר להזניח את העובדה שהסאב עם הספק כימעט מכופל מזה של הP2 ובעל נצילות גרועה[גם לP2 נצילות די דומה אבל עם הספק ספיגה כימעט מחצית הספק של CVRהוא יושב ו"תפור" הרבה יותר למונו של לייטנינג].

שוב תשמע את השילובים ורק לאחר מכן תחרוץ את הדין.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...