Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ידוע שאצלייך הCVR יושב על הלייטנינג ואתה מרוצה מהשילוב.

כאמור,גם ידוע לך שהמונו שלך לא מפיק בצורה ניכרת מיכולתיו של הסאב הנ"ל.שוב עם שינוי משמעותי בסוג ויכולת ההגברה המחוברת אל הסאב הזה ,מניסיון,אם כבר בחרת בסאב הזה -אל תתפשר ותספק עבורו את ההגברה עם אחוז ניצול קרוב ביותר להצהרות הסאב הנ"ל.אני ממליץ לך סרגי לשמוע אצל קודמי את השילוב הנ"ל[קיקר+לייטנינג] ולהחליט האם התפוקה החלקית שהמונו הנ"ל מוציא מהקיקר ,מספקת אותך?

שוב אני אהבתי יותר את הP2 על המונו הנ"ל כששמעתי[וכידוע שורשיי הינם במשפחת הCOMP].

אבל פשוט אי אפשר להתכחש לעובדה שהלייטנינג לא מספק את התפוקה המירבית שהCVR דורש,אין פה גלה-זהו סאב אמנם חזק ופאנצי אבל אי אפשר להזניח את העובדה שהסאב עם הספק כימעט מכופל מזה של הP2 ובעל נצילות גרועה[גם לP2 נצילות די דומה אבל עם הספק ספיגה כימעט מחצית הספק של CVRהוא יושב ו"תפור" הרבה יותר למונו של לייטנינג].

שוב תשמע את השילובים ורק לאחר מכן תחרוץ את הדין.

בהצלחה.

או קיי מסכים איתך אבל לא עד הסוף... אצלי המונו מוציא 250 רמס ב2 אום לקיקר 400 רמס - טיפה יותר מחצי שהוא אמור לקבל. סבבה. אתה צודק. אבל הדגם החדש של הליטנינג מספק כבר 350 רמס ב 2 אום שזה לפי דעתי טיפה יותר משמעותי ומסיבי. לפי דעתי זה יהיה שילוב נחמד מאוד.

בברכה.

נ.ב נרשמתי לתחרות הזאת באשדוד ב9.6 אז אם מישהו מעוניין לשמוע את השילוב מוזמן - פולו לבנה 2006.

פורסם

זהו כאן כל העניין זה הדגם החדש של המונו שנותן 350 RMS

לפי מה שהבנתי זה בסדר גמור להגביר קיקר עם 350 RMS

כי כמו שכבר נאמר אנשים מגברים אותו אפילו עם 250 RMS

ומרוצים

יש לומר שכרגע יש לי סאב ואני מבסוט ממנו ועם תישאלו למה אני מחליף אין ליתשובה ממש רצינית

כנראה בגלל שכולם אוהבים את הסאב אז זה משפיעה אלי וגם אני רוצה אותו

כנראה שעם 150 RMS מספקים אותי לגמריי כרגע אז 350 ועוד איך הספקו אותי

לגבי הCVR ו ה P2 מונו

שניהם בעלי אופי SQ?

כי לפי מה שאני מבין הCVR הוא סאב SPL

יש לומר שיש לי תיבה 40 ליטר אטומה איזה סאב יתאים יותר לתיבה ה P2 או ה CVR?

בבקשה תענו לי על השאלה האחרונה כי לפי דעתי זה הדבר שיקבע איזה סאב לקנות

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

אם תגביר את ה CVR במגבר הזה ייחסר לך רק 50 WRMS ..

אני בטוח שאתה תנצל את הCVR...

בהצלחה.

פורסם

תקראה פה ותבין.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=97339&highlight=%E1%F0%E9%E9%FA+%FA%E9%E1%E4+%EC%F7%E9%F7%F8

בגדול CVR צריך להיות בתיבה 28 ליטר אטומה.. אבל יש פה אבל גדול:) לפי השרשור שהוספתי פה , יש בן אדם שבנה 45 ליטר אטומה ואומר שהסאב מתנהג יותר טוב בתיבה יותר גדולה.

פורסם
אם תגביר את ה CVR במגבר הזה ייחסר לך רק 50 WRMS ..

אני בטוח שאתה תנצל את הCVR...

בהצלחה.

טעות, כל אלמנט ולא משנה איזה צריך הגברה של 120-125 אחוז מההספק המוצהר של האלמנט.

כלומר על מנת לנצל את הCVR על הצד הטוב ביותר, נדרשת הגברה של 480-500 וואט RMS.

זה נובע מהסיבה הפשוטה שהסאב נוצהר בהספק עבודה של 400 וואט RMS, זה לא אומר שב402 וואט RMS הוא ישרף, אלא בדיוק להיפך.

בפיקים חזקים הוא ידרוש הספק גבוה יותר מהספק העבודה שלו ולכן כדאי לספק לו הגברה של 120-125 אחוז על מנת לנצלו בצורה המיטבית.

under construction..

פורסם
אני לא צריך 400 RMS אין לי צורך בהם

לכן אני חושב ה P2 עדיף כאן

רק השאלה איך האיכות שלו היא בסדר?

שלא תבין אותי לא נכון , אני לא איזה סוכן של קיקר או משהו :), אבל אני יודע משהו בטוח - אנחנו, הפריקים של סאונד לרכב, הרי אף פעם לא יספק אותנו רכיב מסויים לאורך זמן... כל אחד פה מותיקי הפורום יכול להגיד ולהסכים איתי, אנחנו קונים רכיב מתרגלים עליו ואחרי כמה חודשים (במקרה הטוב חצי שנה) מוכרים ורוכשים משהו אחר. הP2 שלך סאב משעמם, שלפי דעתי עוד כ 3 חודש אתה פשוט תמכור אותו ותקנה קיקר. תחשוב מהזוית הזאת גם.

בברכה.

פורסם

תגיע למפגש השבוע,חפש שם 205 אדומה[אתה כבר תישמע אותה מרחוק] אבל אני עובד עם הדגמים המוצלחים יותר של הCVR...[אני לא מחבב את ה05]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

א. אם אתה אוהב קיקר - תישאר עם קיקר ואל תקנה P2 רק בגלל שהוא 200 RMS - האופי שלו שונה לחלוטין והוא ממש לא מזכיר את הצליל של הקיקר - הP2 הרבה יותר פטישי וחד והוא ממש לא עמוק ומרטיט לבבות כמו הקיקרים.

ב. 350 וואט RMS על סאב של מעל 400 RMS - יצליחו להרים את הסאב, ישמעו טוב אבל זה שגוי לחלוטין מבחינת הגברה - הסאב לא יקבל את מה שהוא צריך לקבל, הוא לא יתן את התוצאה האופטימלית שלו ולאורך זמן המגבר שלך עלול לקרוס מעומס יתר או להפך להרוס את הסאב בגלל אחוז עיוות גבוה מידי וחוסר שליטה על ההתנהגות של הסאב.

ג. אין קיצורי דרך - אתה רוצה לקבל ממשהו את התוצאות המירביות שלו - אתה צריך לספק את הנתונים המתאימים. תחשוב שאתה מנסה להזיז כאן סוברו אימפרזה טורבו עם מנוע של גולף 1.6 - שניהם טובים, אבל מה הקשר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...