Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המגברים שאני ראיתי עד היום ניתן לגשר רק 2 ערוצים לערוץ אחד..

לא 4 ערוצים ל -2..

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

כמה מגברים ראית בחיים?

אני מעולם לא נתקלתי במגבר 4 ערוצים לרכב שלא מאפשר לבצע 2 גישורים

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

כמו שאמר קודמי, גם מגבר מדבקה ועד מגבר נחשק[בגירסת 4 ערוצים] ניתן לבצע 2 גישורים יציבים[בהנחה והוא תומך בגישור,ניתן לגשר את כל 4 הערוצים ל2 גישורים ניפרדים]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מצטער...הורדתי לעצמי כאפה...

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

או קיי אם אתם אומרים שהלייטינג אודיו לא מספיק חזק אפשר דוגמא למגברי 4 יציאות טובים שיכולים להחזיק מורל דוטק וקומפוננט מורל פולס במחיר של עד בוא נגיד 1200 ש"ח

תודה :)

HU:pioneer deh4850mp

FRONT: morel pulse 6 components

BACK: morel pulse 6x9

AMP: soundstream lw 4.480

SUB: kicker cvr 10'

AMP: jbl 300.1

פורסם

איך המגברים האלה?

VIBE421 Lanzar

HTG424 Lanzar

VIBE428 Lanzar

נותנים 125W*4RMS

מה אתם אומרים עליהם? הם גם נכנסים בתקציב של עד 1000 ש"ח

HU:pioneer deh4850mp

FRONT: morel pulse 6 components

BACK: morel pulse 6x9

AMP: soundstream lw 4.480

SUB: kicker cvr 10'

AMP: jbl 300.1

פורסם

הייתי חייב להתערב.

1. הלייטנינג אודיו 300.4 לא עולה 600 ש"ח הוא עולה כ1100-1200 ש"ח, אני שונא שאנשים מדברים שטויות.

2. גישור גישור גישור= לא לא ולא, למה? לרוב גישור מוביל לעליה בעיוות,ירידת הדאמפינג פאקטור ועבודה יותר "חמה" של המגבר,וכמובן השמעת מונו ולא סטריאו וכמובן אי יכולת לשלוט על FADE וכו'...

אז נכון אנחנו מקבלים עוצמה חזקה יותר ,אבל מה שווה הספק גבוה שהוא מגיע אלינו בשילוב של עיוות+ חוסר שליטה באלמנטים??

ואז מתפלאים למה "טוויטרים של דוטק נשרפו לי".

תפסיקו לחפש קיצורי דרך.

כל סט צריך את ההגברה שלו,בשביל לנצל דוטק כמו שצריך צריך הגברה באיזור ה120-140 וואט RMS, מגבר כזה יעלה "קצת" מעל ה1000-1200 ש"ח שמציעים פה למגבר.

אני לא מבין למה צריך גם סט דוטק וגם סט של פולס ברכב, הרי עם סט אחד של דוטק שמוגבר כמו שצריך(120-140 RMS) לא צריך כלום.

איפה הבעיה מתחילה ואיפה החברים רוצים" REAR FILL" כאשר יש סט קומפוננט שדורש 140 וואט RMS אך בפועל מקבל 50 וואט RMS(בלחץ) ע"י מגבר זול שלא מסוגל אפילו לשלוט במהלך הטכני של האלמנטים.

אני לא אומר שה300.4 של לייטנינג לא יעבוד טוב עם דוטק או פולס או כל סט אחר, הוא יעבוד נהדר, הוא ישמע טוב ולא יהיו כלל בעיות, אבל ויש אבל גדול, ניצול מקסימלי של הסט לא תקבלו בחיים עם הגברה כזאת.

וגם הגברה חזקה יותר אך ללא איכות טובה של מגבר מבחינת עיוותים,SNR,דמפינג פאקטור ושלל הדברים שמשפיעים או בצורה ישירה או בעקיפין על הצליל שיפיק הרמקול.

under construction..

פורסם

לא צריך לייחס חשיבות גבוה מדי יותר ל- SNR ודמפינג פקטור.

http://www.carsti.co.il/objDoc.asp?PD=1381&OID=1688

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...