Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחשב ש-90% מהבגדים שלו קרועים ו/או מלאים בסימני שמן וגריז.

אשמח לקבל המלצות על חנויות זולות עם סחורה טובה (או עודפים) באיזור ראשל"צ - תל-אביב.

דבר ראשון - בגדים אלגנט. לפני חצי שנה בערך היו חולצות של valentini מכופתרות עם צוארון בחנות

בקניון ערי החוף בראשון במחירים ממש טובים, 90 ש"ח לחולצה, אבל הם הפסיקו להביא אותם.

עכשיו כשביררתי במקומות אחרים, המחיר עמד על פי 3... בנוסף, צריך לקנות גם כמה זוגות מכנסיים.

second - ג'ינסים. אני מחפש ג'ינסים עם גיזרה יפה בסביבות ה-200 ש"ח לאחד,

בנתיים אני מכיר את lee cooper בתחנה מרכזית ת"א שיש להם דברים יפים ב-250,

אבל יש לי כבר יותר מדי ג'ינסים שלהם. מעניין עם השרשור מלפני שנתיים וחצי עדיין רלוונטי.

ודבר אחרון - נעלי ספורט ליום-יום מחברה מוכרת. אני יודע שכל החנויות מבצעות שחיטה כשרה למהדרין בעניין,

אבל אולי בכל זאת ישנה איזו נקודת אור שאני מפספס?

תודה מראש, צחי.

No worries 8)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יקירי

אתה יותר מידי זמן מול המחשב.

צא החוצה, עוד יש שמש.

מה השלב הבא?

חברים, שלחו לי סנדוויצ'ים?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

גש לפתחון לב - הם תורמים כל מה שאתה צריך.

חונים קונים - אזור תעשייה חדש ראשל"צ

נו צחי - הייתי חייב. :) אתה לא כועס נכון? :)

פורסם

פיספסת ב-3 ימים בידיוק את יריד המותגים, אומנם כל יריד ויריד כמות הבגדים והמבחר יורד והמחיר עולה אבל הפעם היה בסדר יחסית, הג'ינסים היקרים ביותר היו בחיר של 300 ש"ח וחולצות אלגנטיות נמכרו במחיר שערוריתי של 50 ש"ח לאחת.

אז יש לך 2 אפשרות:

1. לחכות לעוד המלצות מאנשים פה.

2. לא לצאת מהבית עד יריד המותגים הבא כי אין לך מה ללבוש. ;-)

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

תעשה מה שכולם עושים... מחפשים מיבצעים...

אני קונה רק במיבצעים, אין סיבה לשלם על חולצה 200 ש"ח אם אחרי חצי שנה בערך לשלם עליה 50...

אז אני לא מעודכן אופנתית... זה בסדר, רוב האנשים שאיתם אני עובד לובשים שלייקס מעל הסוודר או האפודה... בשבילי זה מספיק מעודכן...;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

נעלי ספורט טובות מפירמות ידועות (אדידאס, נייק וכו') במחירים של כ-250 ש"ח בחנות מאסטר ספורט בקניון אפק בראש העין. היום קניתי שם אדידאס יפהפיות 3 פסים של פעם במחיר של 249 ש"ח (הם נמכרות בכ-350 ש"ח באזור המרכז.

עריכה: נכנסתי לאתר, הנעליים שקניתי מופיעות באתר ב-289 ש"ח, בפועל קניתי ב-249 ש"ח וקיבלתי גם זוג גרביים.

http://www.mastersport.co.il/

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

רעיון...

תהיה חייל. / שומר / מאבטח / נהג אגד.

ותקבל זוג מדים. ויהיה לך מה ללבוש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם אתה מוכן למתוח את הגבול הצפוני שלך בכ-20 ק"מ, יש באזה"ת פולג בנתניה חנות בשם "אביר מחסני אופנה", הם מוכרים שם בגדים במחירי זנות.

יש להם בגדים מכל הסגנונות - ג'ינסים, אלגנט, קז'ואל, ספורט - פשוט הכל!

שווה להגיע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תירשם לאתר הכרויות , קופידון למשל , או צא לפיק אפ באר באיזור תל אביב.

מצא בת זוג {או בן זוג אם אתה ממש רוצה לדפוק הופעות} , תוך כמה חודשים אתה מכיר כל חנות בגדים וכל מבצע שמתקיים ברדיוס של 100 ק"מ מאיפה שאתה גר.

ההמלצה היחידה שיש לי בשבילך היא בתחום של בגדים ספורטיבים.

בכפר ירכא שבצפון יש מקום שנקרא "קניון אמאש סטאר" {בפועל : חנות 3 קומות} , יש שם בגדים של כל המותגים הספורטיביים + נעליים {נייק , ניו-באלאנס , דיאדורה וכל השאר}, לא סחורה גנובה ולא זיופים במחירים זולים מאוד , בערך 100/150 שקל פחות ממה שאתה קונה פה במרכז.

יש שם גם קומה של בגדים אלגנטים כמו ורסאצ'ה וגם ג'ינסים של דיזל , אבל לא התעמקתי באיזור הזה.

איך להגיע?

אם אתה מגיע מכיוון המרכז צומת סומך ימינה ומיד שמאלה , ממשיך עד צומת אחיהוד ולוקח שמאלה לכיוון עכו , מיד לאחר מכן ימינה בצומת יהוד , נוסע נוסע נוסע , עובר שביל עובר גמל , פונה ימינה לירכא {יש שלט} , עובר כיכר אחת , ממשיך הלאה , כיכר הבאה שמאלה , שים לב יש ילד באמצע הכביש שמחלק פלאיירים בשפה שאתה לא מבין - דרוס אותו.

עולה עם הכביש , עובר כמה בימרים שנת 89 עם ג'נטים מזהב ושפריצים של בוץ ומלט , לקראת סוף העלייה מצד ימין אתה תראה בגדול "קניון אמאש סטאר" , הופה הגעת!

אגב משתלם לך להגיע לשם רק אם אתה מתכוון לעשות קנייה גדולה.

מצד שני אתה קונה כמויות גדולות של בגדים שיספיקו לך להרבה זמן.

GOT סחוג?

פורסם

צחי, ג'ינסים יפים ולא במחירי שחיטה יש בTNT או לחילופין בתחנה מרכזית חדשה בחנות של הוצאה לפועל שם מוכרים מותג שאינני זוכר את שמו אבל ראיתי אותו רק שם וכבר כמה שנים טובות שיש אותו שם, כל מיני עיצובים יפים ואיכות מעולה במחירים של 109 ש"ח ומטה.

בגדים קצת יותר אלגנטים : פאולו גאראג', יש להם מכנסים פצצה במחירי רצפה ואני מדבר על מכנס סטייל דוקרס 100 אחוז כותנה ובגזרה יפה ולא כמו שיש ב"גולף". המחירים 2 ב150 ויש גם משהו יותר איכותי ב100 ש"ח לחתיכה, חולצות של ולנטינו יש בזול יחסית ובכללית המותג נמכר בהפרשים עצומים בין חנויות בין 99 ל399 לחולצה.

כמובן שאתה יכול לתת גיחה לOUTLET בהרצליה פיתוח, רח' מדינת היהודים, יש שם עודפים של ורסאצ'ה, FOX, רנואר-מן ועוד.

אני חולה על דוקרס אבל בכמעט 400 ש"ח למכנס אני קונה 4 שלא נופלים ממנו באיכות ואז כאב הלב כשיש כתם של שמן הוא פחות.

בהצלחה ידידי, אם תרצה מיקום ועוד מקומות תרים טלפון, זה שאני לבוש כמו פלאח במפגשים של שישי

זה רק כי ביום יום אני מחוייט.

haters will hate

פורסם

ההמלצה היחידה שיש לי בשבילך היא בתחום של בגדים ספורטיבים.

בכפר ירכא שבצפון יש מקום שנקרא "קניון אמאש סטאר" {בפועל : חנות 3 קומות} , יש שם בגדים של כל המותגים הספורטיביים + נעליים {נייק , ניו-באלאנס , דיאדורה וכל השאר}, לא סחורה גנובה ולא זיופים במחירים זולים מאוד , בערך 100/150 שקל פחות ממה שאתה קונה פה במרכז.

יש שם גם קומה של בגדים אלגנטים כמו ורסאצ'ה וגם ג'ינסים של דיזל , אבל לא התעמקתי באיזור הזה.

מצטרף להמלצה !

בתור צפוני (כרמיאל) זה אחד המקומות הכי זולים למותגים.

רק טיפ קטן אם אתה מתכוון להגיע לשם , אל תגיע ביום שבת חצי מדינה נמצאת שם ואתה לא תמצא כלום.

הכי טוב להגיע ביום שישי בצהריים ככה , הם מוציאים את כל הסחורה לקראת יום שבת והחנות כמעט ריקה.

פורסם

זה משתלם אם אתה עושה קנייה גדולה.

חוץ מזה , מה קרה ? לא מתאים טיול קטן?..

בדרך חזור הוא יכול לעצור בחומוס סעיד בעיר העתיקה בעכו , ולהמשיך לארוחת צהריים בסטקיית הבוקרים קצת לפני היציאה מחיפה לכביש החוף {ליד מרכז הקונגרסים} , זה לבד שווה את הנסיעה 8)

בכל אופן זו היתה רק המלצה , שיעשה מה שבא לו.

GOT סחוג?

• תוכן חדש...