Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד, כל אחד שכותב בפורום שהוא צולם במצלמת מהירות או עבר באדום ועצרו אותו ( וכל עבירה חמורה אחרת) אתה ככה מתלהם ? לא זכור לי. אולי בגלל שזה שוטר ואתה יכול לפרוק קצת זעם ..

אה, ובקשר לתירוץ, אם לא שמת לב, הוא הודה גם בעקיפה מימין, גם במהירות, וגם באדום.

ולכל אלו שמתכוונים לקפוץ, לא, אני לא מצדיק אותו.

נכון, אני מתלהם עקב כך שהוא שוטר. אני מודה בכך. שוטר לא אמור להשתמש בסמכותו לרעה, והוא עשה זאת.

כשאחרים באים לפורום ובוכים על כך שצולמו או ש"לוייזרו", לא איכפת לי, אבל מה שכן, הם חוטפים את מלוא העונש. הוא? יצא מזה בלי כלום כמובן. על כך אני מתלהם, על כך אני אשמח אם תקום צעקה ציבורית להדיחו בבושה מן המשטרה. בעיקר בשבוע כזה, שבו התקשורת נותנת דגש על תאונות הדרכים, ובעיקר בסוף השבוע הזה, שבו המשטרה הייתה בפריסת על בצפון (לפי מה שאני ראיתי, אי אפשר היה לתת נוד בלי שהשוטרים יריחו אותו), והוא נוסע לו 120 באזור של 70, בוודאי חותך לו ונהנה לו שאף אחד לא יכול להגיב, ושלא יקרה לו כלום....

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מתכנן לעשות מסיבה לכבוד זה שהכתבה פורסמה ?

מה שמצחיק פה זה שכל מה שמטריד את האנשים פה זה שהוא שוטר, ולא הסיכון שהוא גרם לסביבה..

אולי אם היית מבין את זה, לא היית מדבר כמו ילדון.

אני חושב שלאף אחד פה אין ספק שנגרם פה סיכון בקנה מידה עצום...

אבל תסכים איתי, שדברים כאלה קורים כל יום, והתופעה כשלעצמה היא לא נדירה כלל וכלל...

לעומת זאת, כאשר תופסים שוטר, שאמור לשמש דוגמא ומופת לנהגים הרגילים, עושה 3 עבירות בו זמנית, וגורם לתאונה בת 5 נפגעים, ועוד לא סתם שוטר, אלא מפקד תחנה... זה כבר טיפה יותר "סקופ"!

ובוודאי שהאנשים כאן יתרעמו מהעניין, אפילו לאור העובדה, שלפחות איזה 80 אחוז מהאנשים כאן נעצרו לפחות פעם אחת על מהירות מופרזת!... אז יש כאן הרבה תסכול מהעניין... בייחוד מהקלת הראש שבטח תיעשה לשוטר הנ"ל!

לפני שכל המתחסדים פה (ויש הרבה כאלה מסתבר) יקפצו עלי, אז תדעו שאני לא מנסה לשכנע את אף אחד בצדקתי, אבל זו דעתי... ולפי דעתי, רק לשם הצגת הרצינות של המשטרה, במאבק שהם עצמם יזמו, יש להדיח את השוטר הנ"ל למען יראו ויראו!

בברכה!

יונתן.

פורסם
שוטר, שאמור לשמש דוגמא ומופת לנהגים הרגילים,
אולי זו הבעיה אצלי (או אצל כל השאר). אני לא רואה שוטרים כדוגמא ובטח שלא מופת (למרות שאני נמצא בתוך המערכת).

שוטר הוא כמו כל אדם שלא פעם מתפתה (בלי להיתמם) לנסוע מהר מהמותר, ולגנוב רמזור עשירית שניה לפני שהוא מתחלף לאדום, ולהאט (בלבד) כשמוצב תמרור עצור.

שוטרים לא נולדים בפלנטה אחרת - תתפלאו.

אין שום הבדל בסיכון שנגרם לסביבה כתוצאה מההתנהגות של השוטר, או כל עבריין תנועה אחר, במצבים שכאלה, וזה בדיוק העניין. תתחילו לחשוב בצורה ישרה יותר ולא מכעס פנימי.

השוטר המדובר הינו עבריין לכל דעה. שלא יהייה ספק (גם לכל הספקנים) שהוא ייענש משמעתית, מעבר למשפט הפלילי (מישהו אמר שלילה?).

פורסם
אולי זו הבעיה אצלי (או אצל כל השאר). אני לא רואה שוטרים כדוגמא ובטח שלא מופת (למרות שאני נמצא בתוך המערכת).

שוטר הוא כמו כל אדם שלא פעם מתפתה (בלי להיתמם) לנסוע מהר מהמותר, ולגנוב רמזור עשירית שניה לפני שהוא מתחלף לאדום, ולהאט (בלבד) כשמוצב תמרור עצור.

שוטרים לא נולדים בפלנטה אחרת - תתפלאו.

אין שום הבדל בסיכון שנגרם לסביבה כתוצאה מההתנהגות של השוטר, או כל עבריין תנועה אחר, במצבים שכאלה, וזה בדיוק העניין. תתחילו לחשוב בצורה ישרה יותר ולא מכעס פנימי.

השוטר המדובר הינו עבריין לכל דעה. שלא יהייה ספק (גם לכל הספקנים) שהוא ייענש משמעתית, מעבר למשפט הפלילי (מישהו אמר שלילה?).

העניין הוא שאני לא אומר שאני רואה בהם דוגמא ומופת, אלא אני מצפה מהם לשמש כדוגמא למופת! (כמו שמצפים מחייל בצה"ל לא לעבור באדום, או לעבור רק במעבר חציה)

כי תסכים איתי שזה לא נראה טוב, ששוטר שלפני 20 דקות סיים לתת דו"חות על מהירות מופרזת, יעשה בדיוק את אותו הדבר בעצמו, ועוד יגרום לתאונה בגלל זה!

תאמין לי שגם אני הייתי בתוך המערכת בתור מתנדב, וגם אבא שלי מתנדב במשמר האזרחי (גם בסיורים בעבר, וגם בתנועה בעבר, ועכשיו ביחידת צלפים) כבר יותר מ8 שנים... ואני יודע מה זה שוטר...

הרי תמיד הפער בין הרצוי למצוי הוא אדיר, בייחוד בקטע של השוטרים, ולאף אחד לא כל כך מפריע שהם לא מושלמים בחיי היום-יום... אבל כל סקופ כמו זה שהוצג כאן, ישר מדליק איזה שבע נורות אדומות אצל כל אחד מאיתנו, כמו שאמרתי, בעיקר בגלל התסכול מהעניין.

הרי תחשוב שאם אבא שלך היה אומר לך לא לנסוע מהר בכביש, או לא לאכול ממתקים לפני האוכל, והייתה תופס אותו מתגנב למטבח וטוחן חצי מקופסת הממתקים - גם אתה היית מרגיש נורא לא נעים!

כי כאשר הדמות הסמכותית שלנו, פושעת באותם הפשעים שהיא מצפה מאיתנו להימנע מהם, היא פוגעת בסמכות של עצמה, וגם בתפיסה הבסיסית שלנו את הסמכות!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אם זה היה איזשהוא צעיר אז היו אומרים ,חולה מהירות,נוהג בכלי נשק,תחרימו את האוטו,אך מיכוון שזה שוטר בדרגת רב-פקד,הוא אולי יקבל שלילה אך באותו רגע יצמידו לו נהג ,שיקח אותו ואת אישתו לכול מקום,קנס לא נראה שהוא יקבל והנזיפה זה עניין חולף,ככה שהוא לא הפסיד כלום.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אה יופי...

צומת הקריון, נחמד מאוד.

אני עובר שם כמעט כל יומיים בדרך לבצפר (ולמרות שאני נוסע שם הרבה) אין מצב "לפספס" איזה רמזור או לא לשים לב אליו.

יצא לעקיפה דרך הנת"צ? למה רק יצא לעקיפה? למה לא נסע שם כבר קודם? זה היה בשבת, אין תחבורה ציבורית... מכל הנסיעות שלי לשם אני רואה הרבה רכבים פרטיים (עם פחות מ4 ברכב) נוסעים בנת"צ כאילו הוא נתיב רגיל.

מה גם שיש כמה שוטרים שמסתתרים בתחנות אוטובוסים למינהם כדי לתפוס את אותם נהגים. משום מה יש לי הרגשה שאם מישהו מהם ייתפוס שוטר (או מפקד תחנה) נוסע בנת"צ כשרק שני אנשים באוטו - השיחה בינהם תסתיים ב"נסיעה טובה, מצטער שעיכבתי אותך..."

דוגמא ומופת עלק!

מה יקרה אם יתחילו להפעיל את המצלמות בכביש 85 ככה פתאום ואחרי חודש ימצאו בין התמונות כמה ניידות, כשחלקן בנתיב השמאלי (כשאין אף אחד בימני)...?

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם
אלא אני מצפה מהם לשמש כדוגמא למופת!

הרי תחשוב שאם אבא שלך היה אומר לך לא לנסוע מהר בכביש, או לא לאכול ממתקים לפני האוכל, והייתה תופס אותו מתגנב למטבח וטוחן חצי מקופסת הממתקים - גם אתה היית מרגיש נורא לא נעים!

בקשר למשפט הראשון, אתה מצפה מהם ליותר מדיי :) אני גם לא מצפה. נכון שזה היה נראה אוטופי ויפה אם היה כן, אבל זה לא.

בקשר למשפט השני, נכון, אבל לא הייתי פותח שרשור בפורום "אבא מאכזב אותי"...

ושוב לאותו רעיון... הרי החוקים נועדו כדי לשמור על החיים של כולנו ותו לא. אין פה כוונה להכניס משמעת באזרחים. זה באמת משנה מי הוא זה שמצפצף עליהם ?

פורסם
משטרת התנועה חוקרת את נסיבות התאונה. ככל הנראה, השוטר ייאלץ להיפרד לזמן מה מרשיון הנהיגה שלו.
:x:evil::agrue::crazyeyes:bad-word::-?:shock: :shock:

לזמן מה? לזמן מה?!

אם היה מדובר באזרח מהשורה,סביר להניח שהיה מקבל שלילה של לפחות שנה וקנס עצום.

העבריין הזה יקבל לא יותר מאשר נזיפה בתיק האישי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בקשר למשפט הראשון, אתה מצפה מהם ליותר מדיי :smile: אני גם לא מצפה. נכון שזה היה נראה אוטופי ויפה אם היה כן, אבל זה לא.

אם תקרא את המשך ההודעה שלי, תראה שאני בעצמי ציינתי שיש הבדל בין הרצוי למצוי:

העניין הוא שאני לא אומר שאני רואה בהם דוגמא ומופת, אלא אני מצפה מהם לשמש כדוגמא למופת!

.......

הרי תמיד הפער בין הרצוי למצוי הוא אדיר, בייחוד בקטע של השוטרים, ולאף אחד לא כל כך מפריע שהם לא מושלמים בחיי היום-יום... אבל כל סקופ כמו זה שהוצג כאן, ישר מדליק איזה שבע נורות אדומות אצל כל אחד מאיתנו, כמו שאמרתי, בעיקר בגלל התסכול מהעניין.

בקשר למשפט השני, נכון, אבל לא הייתי פותח שרשור בפורום "אבא מאכזב אותי"...

נכון, אבל לעומת השוטר, אבא שלך לא היה נותן לך דו"ח של 750 שקל ושלילת רשיון אכילה, אם הייתה אוכל שוקולד לפני המרק! :wink:

והוא מקסימום היה עושה את זה לך, אבל לא לחצי מדינה...

ושוב לאותו רעיון... הרי החוקים נועדו כדי לשמור על החיים של כולנו ותו לא. אין פה כוונה להכניס משמעת באזרחים. זה באמת משנה מי הוא זה שמצפצף עליהם ?

זה באמת לא משנה מי מצפצף על החוק, וזה חמור לכולם באותה מידה, אך בכל הנוגע לשוטרים ולאנשים שאמורים לאכוף את החוק הנ"ל, זהו פשע כפול ומכופל לעבור על החוק שאתה עצמך קבעת!

בברכה!

יונתן.

פורסם
לא פשוט אח של אח שלנו כאן הוא שוטר...

יניב, כן ירבו אנשים כמוך....

עריכה: לא כל שוטר עובר קורס נהיגה מבצעית, מה גם שכבר שנים רבות לא מקיימים את הקורס הזה עקב שהרבה מהם לא יודעים מהו קורס נהיגה מבצעית, אולי שמעו עליו מאיזה בלש וותיק.

גם את"הרשיון המשטרתי" הם מקבלים בקלות.

בתקופת הסדיר בה שרתתי מספיק היה לעבור 50 שעות (בערך) נהיגה עם נהג עם רשיון בקבע, והרישון המשטרתי בידיך, מרגע זה אתה יכול לנהוג על כל ניידת משטרתי, וכל ג'יפ משטרתי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז היום זה יותר קל,ישנו מעין טסט פנימי שבוחן אותך איזה קצין,ובסופו אתה מקבל את הרישיון.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אתם כ"כ צבועים אני פשוט לא מאמין על אין שהאנשים מדברים פה

אתם קולטים מה הבן אדם הזה עשה?

מהירות מופרזת!!! 50 מעל למותר!!! רמזור אדום בצומת יצאה מקניון!!

עקיפה מנתיב ימני וגרימה לפגיעה במכונית במהירות 120 ופציעה במצב בינוני של 3 אזרחים

ועוד כשהוא לא בתפקיד!!!

עם כל הכבוד שלי לשוטרים בדרגות בכירות כמוהו ואני מכיר אישית מעבודה משותפת עם הרבה מפקדי תחנות

שילך פשוט קיבינ*מט!!

אתם כנראה לא מבינים מזה בעיתונות פצוע בינוני

בן אדם קטוע יד או רגל או מרוסק רגליים נקרא פצוע קל עד בינוני

הבן אדם הזה כרגע הרס ל3 אנשים את כל החיים!!!

אני רוצה לראות את האזרח הפשוט אחרי עבירות כאלה יוצא מלפחות שלילה לכל החיים

אז למה מה קרה שהוא פשוט יצא בשלילה לאיזה "תקופה"...

תקופה = הזמן שהוא פשוט ישכב בבית ויקבל את המשכורת שלו על חשבון המיסים שלנו

למה לעזעזל שיצא בכזה זול...אני פשוט זועם מזה!!!

וכן מגיע לו הדחה!! כי זה פשוט בושה!

למה לעזעזל כשחייל עובר 15 מעל המותר מקבל כלא ושלילת רישיון צבאי

וכשאיש קבע בדרגת קצין נתפס על מהירות 30 מעל המותר מקבל מקסימום 300 שקל דוח ושלילה לחודש

אני לא יודע אם אתם מכירים את הצומת הזאת

או אם ראיתם את הניסיוי שעשו בהילוך חמישי כשניסו להראות מה קורה כשרכב נכנס במהירות 100בצד של רכב שנוסע במהירות 60

כן כן הוא חותך את הרכב לשתיים

וככהגם ה"קצין" הזה חתך חיים של אחרים

אז איך אתם בכלל מגינים עליו

אנשים פה סיפרו שהם צולמו נוהגים במהירות מופרזת ירדתם להם לחיים ופשוט השפלתם אותם

קיללתם אותם קראתם להם "ערסים מסריחים" פשוט ביישתם אותם

והשוטר האידיוט הזה כן כן אידיוט פשוט אידיוט לא משנה מה הדרגה שלו

הוא עשה טעות שלא כל בן אדם "קורה לו לפעמים" כמו שמישהו רשם פה

אבל כזאת מדינה אנחנו

זה פשוט מתאים השיר הזה

(ונעשה מילואים) נשלם המיסים

(ונעמוד בפקקים) אותנו לא דופקים

(אנחנו בטח, בטח, בטח לא)

אנחנו בטח לא פראיירים

לא פראיירים? האומנם

אני מצטער עם ההתבטאות פה קשה

אבל יש דברים שעוברים כל גבול

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם

אינני מבינה מדוע אתה כועס וקורא לנו צבועים?

מבחינתי העברה שהוא ביצע שוות ערך לזה שאדם "רגיל" ביצע, זה שיש לו דרגות על הכתפיים לא פוטר אותו מעונש, ולא משנה את מה שאני חושבת לגבי התאונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אינני מבינה מדוע אתה כועס וקורא לנו צבועים?

מבחינתי העברה שהוא ביצע שוות ערך לזה שאדם "רגיל" ביצע, זה שיש לו דרגות על הכתפיים לא פוטר אותו מעונש, ולא משנה את מה שאני חושבת לגבי התאונה.

ל'

בואי נעשה השוואה בין התגובות פה על אותו שוטר

לבין הבחור שסיפר כי הוא צולם במהירות מופרזת

זה מראה על הצביעות של אנשים

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

• תוכן חדש...