Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך MX-5 עם נזילת מיים ואתה רוצה לדעת שאתה לא לבד ?

רוצה לקנות MX-5 ומפחידים אותך עם שמועות ?

פרט, נמק והסבר (בהנחה שאתה מעוניין בתגובות ענייניות).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רוצה לקנות MX-5 ומפחידים אותך עם שמועות ?

אמת. יש נכון בשמועות ?

(הכוונה לנזילות בגג).

פורסם

נזילות בגג המיאטה:

קודם כל אין רכב פתוח עמיד לחלוטין במים. המיאטה כמו רכבים פתוחים רבים יכולה לסבול מנזילות קטנטנות במקרים של המון מים - יענו גשם חזק במיוחד, התזה עם צינור על הרווח בין הגג לשאר הרכב או רחצה במכונת שטיפה.

בנוסף למיאטה יש בעיה מולדת והיא קריעה של חלק מהגומי שמונע מהמים להכנס. בכל מיאטה יש קטע קטן של גומי שנמצא בדלת למעלה, הקטע הקטן הזה עובר חיים קשים כל פעם שסוגרים את החלון עם גג סגור כיוון שהחלון מותח אותו מול הגומי של הגג, לכן לעיתים הגומי נקרע ויש להחליפו.

כאשר צריך להחליף את הגומי חייבים להחליף את כל הגומיה מסביב לכל הדלת וזה דבר שעולה כמה מאות שקלים או טיפול תחת האחריות - אם הרכב עדיין באחריות כמובן.

לפי דעתי גם ללא החלק המצב אינו נורא כל כך (מניסיון) אלא בגשמים מאוד מאוד חזקים. סך הכל הרכב די אטום ובמזג אוויר כמו שלנו אין יותר מדי מה לחשוש. מה שכן, אם הייתי רוכש כרגע מיאטה הייתי מסתכל על הגומי הזה ובודק שלמות או אחריות בתוקף.

וחוץ מזה קיץ עכשיו, פתח את הגג ותהנה מהאוויר :-)

פורסם

שאלה נוספת:

באילו מהדורות של המיאטה צריך דלק באוקטן 98 ובאילו מספיק אוקטן 95 ?

מהם ההשלכות של תדלוק באוקטן 95 למכונית שמיועדת לאוקטן 98 ?

• תוכן חדש...