Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה...

http://www.audionet.co.il/deal_room6.asp?lead_id=&cust_cat=&show=&name=&cat_id=36&cat_name=רדיו%20דיסקים%20MP3%20&step=1&cat_button=1

לא הספקתי לראות אם יש לו את הדגם הספציפי שלך אבל הייתי בעבר בחנות הזאת, היא במרכז, זולה והבחור (גיא נראה לי) די נחמד.

רכשתי ממנו בזמנו זוג רמקולים וזה היה מקורי וחדש.

חנייה קצת בעייתית באיזור :?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה רוצה אתה הרדיודיסק אז די קרוב אליך..(מרחובות..)

אז אני ממליץ לך ביותר על סאונדר ברחובות ברחוב ויצמן 6 ליד המשטרה..

אחלה חנות אחלה שירות .. אני קונה אצלו קבוע.. לך לחיים ותגיד לו שטל מרחובות שלח אותך והוא כבר יעשה לך מחיר טוב..

דבר איתי בפרטי אם אתה רוצה עוד פרטים..

בהצלחה.

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

גם אני ממליץ לך לקנות מסאונדר ברחובות במידה ותוכל להגיע לשם.

תקנה שם ותיהיה בראש שקט מבחינת אחריות.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

זה הרדיו-דיסק:

http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4041_291094587_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent

ואכן יש בו AUX מובנה.

בנתניה כנראה נתנו סיקור לא מדוייק על הרדיו-דיסק.

אלו דגמים זהים:

Deh-P680MP אולי גרסאות 2005/2006? אני חושב שזה טעות קטנה בנתניה.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

• תוכן חדש...