Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש שישי-הצעות יעול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלפא סוד מודל שמונים תוצב על במה מרכזית במרכז החניה כאשר כל הספוטים עליה...

מי יכול לנחש למה?-רן

פשוט בשנת 80 היתה הפסקת ביבוא הסדיר של דגמי אלפא רומיאו.

היבוא חודש רק בשנת 1981 או 1982.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פשוט בשנת 80 היתה הפסקת ביבוא הסדיר של דגמי אלפא רומיאו.

היבוא חודש רק בשנת 1981 או 1982.

יפה...זכית בזריקת אנטיטטנוס חינם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מי ראה אלפא עם מספר רישוי שבסופו 89'?

גם בשנה זו לא היה יבוא סדיר,מאחר ולא היה יבואן..לאחר שקפריש פשטה רגל עקב הצלחתה המסחררת של הדאצ'ייה(...)ניטל ממנה זיכיון היבוא,והוא חודש רק בשנת 90' ע"י ספרינט מוטורס,ובשנת 92 היבוא הועבר לסמל"ת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חלק מהסיבות לדעה הרווחת בארץ לגבי מכוניות האלפא רומיאו נעוצה הן ביבואנים שהבאו אותה לארץ, אבל גם קצת באשמת החברה עצמה....בתחילת דרכה התבססה החברה באירופה בעיקר תוך פניה לקהל אוהד וחם בעל רגש פטריוטי שליווה את החברה ומכוניתיה במרוצים ובארועים הספורטביים, הקבוצה פנתה לסוג לקוחות מסויים שהתיחס בסלחנות, לנקודות התורפה שלה וידעה לשווק את הרכב כבעל אופי (מרדני, בעייתי משהו), הלקוחות היו מוכנים לסלוח לכל משובת ילדות שלו בתמורה (מלאה לדעתם) לזכות לשאת את הסמל המיוחל.......החברה לא ידעה להגיב בזמן למשבר הדלק העולמי בשעה שבארה"ב עברו בתחיל שנות השיבעים למכוניות מסורסות, המשיכה אלפא ליצר מכוניות חזקות ובזבזניות, תוך התעלמות מופגנת מהקופה המתרוקנת, ובעיות פוליטיות אחרות, תוך הסתמכות על קהל האוהדים הנאמן... (מזכיר מאוד את סיפור הארלי דווידסון) ככל שהתרוקנה הקופה וגבר הלחץ נאלצה החברה להגיב, בתחילה ע"י צימצום משאבים, מתוך נסיון להציל משהו, ונסיון פיתוח האלפא סוד כקרש הצלה... למרות קיסמו של הרכב, (שאגב התקבל בביטול וזילזול מוחלט ע"י אוהדי אלפא הקיצוניים) זה כבר היה מאוחר מדי ומעט מדי....יבואני אלפא בארץ בתקופות הנ"ל, לא ידעו להתאים את האלפא לתנאיים בארץ, רוב המוסכים סרבו לטפל ברכב, וגם מיתוך החלק שטיפל בו, ניתן היה לספור על יד אחת את המקצועניים האמיתיים לרכב זה, שהצריך מין הסתם יותר מאשר ידע בסיסי במכונאות רכב, הטיפול הרשלני, המחסור בחלפים, חוסר הבהירות בנושאי היבואן, עשה יחסי ציבור גרועים למכוניות הנהדרות הנ"ל, הוסיפו על כך את הבעיות הבסיסיות והליקויים של הרכבים עצמם ותקבלו בעצם את הסיפור כולו על רגל אחת......

להיות הבעלים של אלפא משול הדבר להיות בעלים של אמסטף....תן לו המון אהבה אוכל מים ומלא את כל צרכיו, זכית בחבר נאמן לכל החיים.....קשור אותו לעמוד זרוק לו אוכל ומים בהיזדמנות הראשונה הוא ינשוך אותך....אין קשר לגזע.....היחס קובע!-רן

פורסם
מי ראה אלפא עם מספר רישוי שבסופו 89'?

גם בשנה זו לא היה יבוא סדיר,מאחר ולא היה יבואן..לאחר שקפריש פשטה רגל עקב הצלחתה המסחררת של הדאצ'ייה(...)ניטל ממנה זיכיון היבוא,והוא חודש רק בשנת 90' ע"י ספרינט מוטורס,ובשנת 92 היבוא הועבר לסמל"ת.

לחבר ושכן היתה אלפא 33 1989 1.7 שיובאה ביבוא אישי מגרמניה.

הוא קנה אותה מיד ראשונה לאחר שעמדה מס' שנים במחיר מגוחך של 1000 ש"ח.

הוא שיפצר אותה כמו שרק הוא יודע ומכר בכ-15000 ש"ח אחרי מס' חודשים.

(אם הוא מחזיק רכב יותר מחצי שנה משהו לא בסדר איתו...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מקפיץ לתיזכורת.

מי שרוצה להיצטרף לסבב שיצור קשר בפרטי. או שיגיע מחר ויצטרף.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אני זקוק לתקופה של חודש +- לתיק צד נורמלי למסמכים, אם תראה בדרך משהו אז תביא.... :)

אני יוצא בקריאה נרגשת, אם למישהו יש תיק צד למסמכים שאינו בשימוש ומוכן להשאיל לי אותו - אז שיביא אותו למפגש.

haters will hate

פורסם
אני זקוק לתקופה של חודש +- לתיק צד נורמלי למסמכים, אם תראה בדרך משהו אז תביא.... :)

אני יוצא בקריאה נרגשת, אם למישהו יש תיק צד למסמכים שאינו בשימוש ומוכן להשאיל לי אותו - אז שיביא אותו למפגש.

תיק לאופנוע ניצמד למיכל דלק? לחו"ל מתחת לבגדים? תגיד מה יש את שניהם.....

פורסם

אני לא מבין למה הכוונה....

איזה תיק בדיוק? כמו תיקי לפטופ ? כמו התיקים המעפנים האלה של סטודנטים?

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

עזוב אותך מתיק....

קח כובע כמו של צ'ארלי (מצא'רלי וחצי) עם ריצ'רץ' שבו תוכל להכניס מסמכים....

Moshe Azulay

פורסם

תודה לחברה שהגיעו ותרמו בכך שהסכימו להחנות את רכביהם בחניון הסמוך.

אכזבו במיוחד החברים:

החבר עם ג'יפ יונדאי,

החבר עם המרצדס קופה (שנות ה 90...),

שני החברים שהשאירו את הפורד בבית ובאו עם המיצובישי.

שנכנסו לתחום שמוגדר לרכבי אספנות.

היו שני אנשים שלא חברים במועדון ולא הסכימו להיתחשב. אבל לעומתם שאר האנשים כיבדו את הבקשה.

סך הכול היה החניון היה מלא. והסדר עזר לתנועה נוחה בחניון. בעיקר בזכות החברים שהבינו עניין והחנו את הרכבים בחניה לייד.

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם

ואל תשכח את החבר עם הלנד-קרוזר פראדו הארוך והירוק.

בכל מקרה תודה לקובי מילוא על צמד התיקים.

haters will hate

פורסם
ואל תשכח את החבר עם הלנד-קרוזר פראדו הארוך והירוק.

אני לא יודע אים הוא חבר מועדון אבל ההתנהגות שלו לא מוסיפה לו כבוד...

משה.

Moshe Azulay

פורסם

יישר כח לחבורה הכתומה.

היה ניתן לראות (ולהרגיש) בבירור את ההבדל.

פתאום היה מגרש חניה עם רכבי אספנות, בניגוד למגרש הקודם שהיה עם אוסף רכבים.

חן חן ושבת שלום - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...