Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר דיון שהתנהל בה"פ ביני לבין ספי, ע"פ עצתו אני מעלה את השאלה שהפנתי אליו, אני יודע שחלק מהדברים נאמרו מיליון ואחת פעמים וחלק לא, אז נא לשים לב.

"ברשותי אאודי 80 שנת 86 אוטומטית, במהלך השנה וחצי האחרונה (מאז שרכשתי את האוטו) כל פעם שאני משלב להילוך מצב (בין פארק לדרייב ורברס) ישנה מכה, חוזקה מתגבר ככל ששמן התיבה חם יותר, זה מפריע ומציק, כל פעם אני בודק במוסך את תושבות הגיר והמנוע והן שלמות, לפי דיברי המוסכניק מלפני שבוע וחצי, הבעיה לפי דבריו היא בממיר מומנט.

ביום שישי האחרון נסעתי לנצרת (מטבריה), אחרי שעה וחצי של נהיגה לא רצופה ( נסיעה רצופה עד נצרת,עצירה של 45 דקות בערך ואז עוד חצי שעה של נסיעה ועצירה של 30 דקות ואז נסיעה של 20 דקות ועצירה של 20 דקות_+) בעת השילוב לדרייב הורגשה המכה, אבל אז קרה דבר שמעולם לא קרה לי, כאשר לחצתי על דוושת התאוצה האוטו לא זז עד אשר הסל"ד עלה לסביבות ה2000_+.

כמו כן ישנן נזילות קלות מתחת למכלול הגיר (לאחר עמידה של לילה, סימן של שלולית בקוטר 5 ס"מ על האספלט.

לסיכום, האם מן האמור עליי להתכונן לשיפוץ הגיר? או שמא רק שיפוץ ממיר המומנט?

ועוד שאלה קטנה, האם החלפת שמן הגיר תעזור במאומה, או תעכב את הצפוי, או שהדבר משול למתן קולדקס לחולה סרטן??

פורסם

קודם כל אם נוזל שמן גיר ,יש צורך לאתר את מקור הנזילה ולטפל.

לאחר מכן יש להתקדם לפי מה שבעל מקצוע אמר.

לא מחייש שיש קשר בין 2 הדברים אבל דבר לא תקין צריך לתקן.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

הממיר מומנט מהווה חיבור "גמיש ורך" בין המנוע לגיר, לכן לא נראה לי שבממיר מומנט קבור הכלב.

כמו-כן, מעולם לא נתקלתי שממיר מומנט גורם למכה כפי שתארת, ולדעתי אתה תאלץ להכנס לפירוק קרבי התיבה בנסיון לתקן את התקלה.

אבל, אני דווקא מתעניין מאוד בדעתו של ספי, "ימשיך כבודו...." (באווירת יום העצמאות).

פורסם

זאת הייתה תגובתו הראשונה של ספי בה"פ, מנק' זו ואילך הוחלט על העברת הדיון לפורום, מכאן אני אתן לספי לתת דעתו.

"אין קשר לממיר מומנט, בד"כ בדפיקה בתחילת נסיעה. כמו כן אין קשר בין הממיר לבין ההחלקה שתיארת (מנוע ב 2000 סל"ד עד שמתחיל לזוז).

תבדוק מפלס שמן, וכן, החלפת שמן וניקוי הפילטר (פילטר רשת ברזל) לא יזיקו. אלא אם חייו של הגיר ממש ממש בסופם, ואז החלפה עלולה לקצר.

בגיר הזה (010) הייתי מנסה קודם כל שמן ופילטר."

• תוכן חדש...