Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לקנייה .!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה ישר ללכת על אופציה של יישור קו?

אולי תוכל לרכוש רכב במצב נסיעה אופטימלי.

אני הייתי ממליץ בכיוון של סובארו ג'אסטי - קטן, אמין (מאוד!!) ולא שותה דלק....

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

פיג'ו 106 המודלים הישנים

פיאט אונו

לא עולים לי עוד בראש כרגע.... אבל מכל ה-3 שהעליתי הג'אסטי הכי מומלצת, באחריות מניסיון של אמא.... (ג'אסטי מנוע 1000 שנת 91 ידנית - 9 שנים אצלנו...)

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אפשר לבדוק גם את ה 205 שיכולה להתאים במחיר הזה ,

אולי אפילו רנו 19 , אוטו יחסית נוח וגדול יותר מהאופציות האחרות.

הגסטי היא הכי לא מומלחצת לדעתי כרכב במחיר הזה אלא אם כן האמינות הוא הדבר הכי חשוב אצלך כי היא נופלת מהשאר בכל שאר התחומים .

ובעיקרון האמיונת של רכבים במחיר כזה תלויים רק באופן הטיפול שהרכב קיבל בעבר כך שאמינות פה ... לדעתי בלבד תלוייה רק באופן הטיפול הקודם

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...