Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיים ומוות ביד הממון??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הסופ"ש האחרון ביליתי לי על שפת הכינרת,

בחזור, לצערי קצת נהרס הטיול משום מה. לא שזאת פעם ראשונה שאני נוסע בכביש הבקעה לכיוון ירושלים אלא שהפעם הנסיעה הייתה עם יותר תשומת לב על הכביש.

לצערנו, כביש הבקעה וכביש הערבה המקביל אליו לא מוארים בחושך, ויש לו סיבובים ופיתולים מסוכנים, אז למה?!?!

למה אין שם תאורה בלילה? מישהו יכול להסביר לי?

האם יש פה עניין של כסף? או שפשוט עדיף ככה?

Polo 2012

פורסם

ברור שיש פה ענין של כסף.)"אין תקציב") מדינת ישראל חוסכת על אזרחיה!

את הסופ"ש האחרון ביליתי לי על שפת הכינרת,

בחזור, לצערי קצת נהרס הטיול משום מה. לא שזאת פעם ראשונה שאני נוסע בכביש הבקעה לכיוון ירושלים אלא שהפעם הנסיעה הייתה עם יותר תשומת לב על הכביש.

לצערנו, כביש הבקעה וכביש הערבה המקביל אליו לא מוארים בחושך, ויש לו סיבובים ופיתולים מסוכנים, אז למה?!?!

למה אין שם תאורה בלילה? מישהו יכול להסביר לי?

האם יש פה עניין של כסף? או שפשוט עדיף ככה?

פורסם

לדעתי זה רק עיניין של תקציב, שלממשלה אין אינטרס להשקיע במקום כזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אי אפשר להאיר את כל כבישי ישראל. צאו מהסרט.

בדיוק כמו שאי אפשר לקמבן אמבולנס בכל כביש הררי או גדר בטיחות בכל סיבוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אי אפשר להאיר את כל כבישי ישראל. צאו מהסרט.

בדיוק כמו שאי אפשר לקמבן אמבולנס בכל כביש הררי או גדר בטיחות בכל סיבוב.

:smile:על זה נאמר.. "עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול ל***ן תרנגולת"

יש?

Polo 2012

פורסם

נסעתי לא מעט באוסטריה, גרמניה וארה"ב.

גם שם - הרבה מאוד כבישים לא מוארים. דווקא במקרה הזה לא הרגשתי שאנחנו מפגרים אחרי מישהו.

פורסם

נכון.

באמת ברוב המדינות מרבית הכבישים הבינעירוניים לא מוארים, בעיקר (אם לא רק) משיקולים כלכליים.

לדעתי - חבל. הרבה יותר נוח ובטוח לנסוע על כביש מואר, אבל כנראה שעד שלא ימציאו אנרגיה ידידותית וחינמית - נמשיך לנוע בכבישים חשוכים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חחח

השבוע גם אני הייתי בכינרת, וביום חמישי כמה ידידות שלי באו עם מונית מיוחדת אז הוא חזר לאיזור תל-אביב דרך כביש הבקעה או לאן שהוא נסע, מסתבר שאחת הידידות שלי שחכה את האוהל שלה במונית, נסעתי בכביש הבקעה (כולי מפוחד) בעליות וירידות שנוסעים שם על 90-100 נהגי משאיות 30 טון מטורפים וכמעט מורידים אותך, בכביש בעל 2 נתיבים דו-סיטרי חשוך. פשוט סיוט, הרגשתי כמו במלחמה שעוד שניה אני מוצא את עצמי מרוח על איזו משאית פשוט מפחיד (תחשוב שנסעתי 35 קילומטר על הכביש הזה הלוך ו-35 קילומטר חזור) פשוט סיוט, יש לך קטעים של איזה 400 מטר מוארים והכל חשוך פחד מוות לא רואים את הכביש ולא את המשאיות (שלא כל-כך מוארות כמו שצריך בלילה).

לא רציתי לרשום על עוד דברים שראיתי בדרך כמו למשל נהג משאית (30 טון בערך) שלקח סיבוב של בערך 150 מעלות (סיבוב די רחב בכביש ליד קיבוץ עין גב (ליד אלונית שם), ואיבד שליטה 2 גלגלים שלו היו באויר והוציאו עשן ואני באתי בנתיב ממולו והוא סטה לנתיב שלי ושברתי תהגה, והייתי יכול להיות עוד אחד מהסטטיסטיקות של הקטל בכבישים. פשוט בושה.

גם ראיתי גולף VR6 בצבע סגול ממש מדהימה שנחצתה ל-2 חלקים, חלק אחד זה הקדימה והמושבים של הנהג והנוסע לידו, וחלק שני זה המושבים האחוריים וכל האחורה. הנהג נסע על 180 בירידות של טבריה לפני טבריה עילית איבד שליטה החליק עם האוטו ונכנס ברמזור שחתך את הרכב ל-2, הנהג וחברו, 2 ערבים מהאיזור יצאו ללא פגע (לצערי, כן כן ללא שריטה אפילו), מרוב הפחד הנהג ברח מהמקום לשדות ליד הכביש ונערכו אחריו חיפושים. פשוט מזעזע מה שהלך שם. תחשבו מה היה קורה אם איזו משפחה שבדיוק חזרה מטבריה הייתה נמצאת בדיוק באמצע הצומת עם הרכב? הוא היה גומר עליהם במקום.

גם ראיתי, ואני בטוח שכל מי שעבר בכביש עוקף טבריה ליד עין-גב בדיוק בכניסה לעין-גב ביום שלישי-רביעי-חמישי ראה שם יונדאי אקסנט "יושבת" לה בתוך תחנת אוטובוס מעץ וכל התחנה שבורה עליה. כן מישהו נכנס בתחנה וגמר עליה. תאמינו שלא רציתי לדמיין מה קרה לנוסעים.

קיצר אני מוכן להודות שנסעתי כל הדרך על 80-90 ובוא נגיד שכבישים ממש ריקים אפילו לא עברתי את ה-110. הניסעה עברה לי בצורה קלה (אני נהג חדש ופעם ראשונה שנוסע למקום כל-כך רחוק ומסוכן), ואחרי הדברים האלה, אני פשוט מפחד אבל מפחד לעשות נסיעות כאלה, ועוד שראיתי אנשים עוקפים בסיבובים שלא רואים כלום בלילה על קו לבן בכביש דו-סיטרי מכוניות. אנשים פשוט משוגעים פה.

צריך לתקן הרבה דברים במדינה הזאת.

פורסם

גוזל - פרט לקיטורים שאין תאורה ויש פניות מסוכנות בכביש לא כתבת למה נהרס הטיול.

האם בגלל שנאלצת לנסוע לאט בכביש המסוכן והחשוך, (וזה הרס לך את כל הכיף של הטיול) או שבגלל התנאים שתיארת היתה לך תאונה או נזק למכונית

פורסם
:smile:על זה נאמר.. "עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול ל***ן תרנגולת"

יש?

וואלה צודק!

קח את עצמך בידיים ותוך חודש תארגן תקציב להארת כביש הבקעה. תראה קצת רצון ויכולת ויאללה, מספיק עם התירוצים!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תראו,

אנחנו משלמים המון כסף על מיסים,

כסף יש להם! הם פשוט מחליטים לקחת אותו לעצמם מאשר לדאוג לאזרחיי המדינה!

רק עכשיו הוסיםו שר חדש- שר הספורט- כדי שאנחנו משלמי המיסים נממן לעוד דביל רכב, נסיעות לחו"ל וכל מיני הטבות מופרזות...

אז אל תבלבלו את השכל אם חוסר תקציב!!!

בזמן שהם אוכלים ארוחות שחיטות יש אנשים שאין להם כסף לאוכל ותרופות!!!

ובקשר לתאונות שצוינו-

נכון, נהגי משאיות וזהירות זה לא משהו שמתחבר לצערי...

וכנ"ל לגבי נהגי אוטובוס ומוניות שירות - מי שלא יצא לו לסוע בתחבורה ציבורית או לראות אותם נוסעים אז הנה הסבר...

בין נהגי מוניות שירות ובין האוטובוסים שוררת 'מלחמה' רבויית שנים

הם נלחמים על כל נוסע ונוסעים כמו מטורפים בכביש (מי שמעודכן יודע שהיו גם דקירות באמצע הכביש ואפילו רצח- וזה בלי התאונות)

י.

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם

הכבישים הבינעירוניים מוארים... בחינם. (טוב, לא בדיוק חינם, עמישראל משלם את זה דרך חשבונות החשמל השוטפים).

יש אמנם השקעה בבניית העמודים והתשתית, אבל החשמל עצמו ניתן ללא עלות נוספת ומסיבות שתלויות בחברת החשמל. בלילה יורדת הצריכה באופן דראסטי. חברת חשמל לא יכולה לכבות טורבינות, יש לה עודפי ייצור חשמל וחיייבים לנצל זאת. תאורת הכבישים משמשת עבור חברת חשמל רזרבה לדרישות לעומס ממקורות אחרים. היפוטטית, במידה ובלילה מסויים יידרשו לכל הרזרבה, כל הכבישים הבינעירוניים יוחשכו.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

דווקא בתאורת כביש ישראל לא מפגרת מהעולם, בזה הם עשו עבודה נורמאללית.

אבל העמודים האלה ,יכולים למעוך כל אוטו בעוד שבעולם עוברים לאט לאט לעמודים קלים מתקפלים עם הרכב ובטוחים יותר.

פורסם

הוא ציין שבאיזור הזה- יש הרבה סיבובים מסוכנים והראות גרועה.

מן הרואי שישקיעו יותר בתאורה באזורים כאלה- מאשר באזורים מישוריים והכביש ישר יחסית.

יתרה מכך,

רובכם ככולכם נמנעים מנסיעה בכביש הזה- מהפחד לתאונה, כי אתם יודעים שהסיכוי לתאונה קטלנית שם גבוה מאוד.

לאור הנסיבות אני חושבת שמן הראוי שידאגו לתאורה במקומות כאלה ככלל ובכביש הזה בפרט!!

בבקשה תנהגו בזהירות!

שלכם ושלכן,

י.

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם

צאו מהסרט של השחיתות, המדינה היחידה בעולם שכל רשת האוטוסטרדות שלה מוארת היא בלגיה. היחידה!!! ז"א שיש עוד "כמה" ממשלות בעולם שבוחרות לא להאיר את האוטוסטרדות שלהן ללא כל חשיבות אם יש כסף או אין.

כמו כן, קשה לקרוא לכביש הביקעה כביש ראשי, מקסימום איזה כביש איזוטרי שמרבית הנוסעים בו הם תושבי מכולה/ מכורה ושאר הישובים בסביבה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...