Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק ישן מאוד של KENWOOD ... הייתי מעוניין להפעיל אותו בבית מישהו יכול לעזור לי בזה ??? הוא לא כל כך ישן קניתי אותו לפני 3-4 שנים.. ולא השתמשתי בו בכלל.... מישהו יכול לעזור לי בבקשה??

שמעתי שמגבר קשה לחבר כי צריך להעביר מ 12 V ל220 V אז אני רוצה לחבר רק רדיו דיסק בבית כי שמעתי שאותו קל לחבר בבית.. בבקשה עזרה...

פורסם

אתה צריך לקנות ספק כוח מחנות חשמל שמעביר את הזרם מ220 ל12 v זה לא יקר

ואז אתה מחבר את החוטים פלוס מינוס מה שצריך היה לי את זה גם זה נחמד דווקא

עוז

יום יבוא והשמש תזרח והקב"ן בעזרת השםם יוציא אותי מהצבאאא!!!!!!!!!

פורסם

אתה מחבר את זה לחשמל של הבית אז מן הסתם הוא מתחיל מזרם של 220 והספק הוא זה שמוריד את הזרם שעובר לרדיו דיסק ל12 v

:roll:

עוז

יום יבוא והשמש תזרח והקב"ן בעזרת השםם יוציא אותי מהצבאאא!!!!!!!!!

פורסם

אתה יכול להדריך אותי איך מתקינים תספק וכמה עלותו בדרך כלל ?

פורסם

ספק של מחשב יעשה אחלה של עבודה.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
יש לי רדיו דיסק ישן מאוד של KENWOOD ... הייתי מעוניין להפעיל אותו בבית מישהו יכול לעזור לי בזה ??? הוא לא כל כך ישן קניתי אותו לפני 3-4 שנים.. ולא השתמשתי בו בכלל.... מישהו יכול לעזור לי בבקשה??

שמעתי שמגבר קשה לחבר כי צריך להעביר מ 12 V ל220 V אז אני רוצה לחבר רק רדיו דיסק בבית כי שמעתי שאותו קל לחבר בבית.. בבקשה עזרה...

גם להפעלת מגבר בבית, וגם להפעלת רדיו דיסק בבית, תיצטרך ספק מתח שהכניסה שלו היא: 220VAC והיציאה של הספק היא: 12VDC - 14VDC. ההבדל בין הספקים יהיה בזרם שהם יצטרכו לספק. ספק מתח שיצטרך להפעיל מגבר, צריך להיות ספק לזרם גבוה (כמה עשרות אמפרים), ואילו ספק שצריך להפעיל רדיו דיסק בלבד, יהיה ספק בזרם נמוך יותר (עד 10 אמפר).

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לך לחנות חשמל או אפילו סופר תבקש שנאי ל12V פשוט.. אם תרצה לחבר גם מגבר תבקש שנאי גדול שעובד עם אמפרז גבוהה... מאוד פשוט וקל ואין מה להסתבך..

בהצלחה!

כרגע כלום =[

פורסם

אל תנסה להפעיל מגבר של רכב ביתי עם "שנאי" ביתי - אתה מנסה להפיק כאן זרם של כמה אמפרים נכבדים במתח ישיר (DC) - אתה תשלם חשבון חשמל מטורף!

בשביל לעשות את זה אתה צריך ממש לשנות את ספק הכוח של המגבר בכדי שידע לעבוד על מתח 220 AC בצורה ישירה ואז צריכת האמפר תפחת באופן משמעותי - תשאל את תמיר.א בקשר לזה לפני כמה שנים הוא עשה כזה פרוייקט...

לגבי הרדיודיסק - שנאי AC לDC שעובד ב12 וולט ומספק מתח של 1 אמפר אמור לעשות את העבודה ברוב המקרים, גם ספק כוח של מחשב יעשה עבודה יפה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אל תנסה להפעיל מגבר של רכב ביתי עם "שנאי" ביתי - אתה מנסה להפיק כאן זרם של כמה אמפרים נכבדים במתח ישיר (DC) - אתה תשלם חשבון חשמל מטורף! 50 אמפר במתח 12VDC = כ - 3 אמפר במתח של 220VAC, על איזה חשבון חשמל מטורף אתה מדבר? לי אין מושג.

בשביל לעשות את זה אתה צריך ממש לשנות את ספק הכוח של המגבר בכדי שידע לעבוד על מתח 220 AC בצורה ישירה ואז צריכת האמפר תפחת באופן משמעותי - תשאל את תמיר.א בקשר לזה לפני כמה שנים הוא עשה כזה פרוייקט... ברמת העיקרון ניתן לעקוף את ספק ה - PWM של המגבר, ולחבר במקומו ספק מתח, שיספק את המתח למגבר. הדבר מיותר ולא נחוץ. בכל מיקרה את צריכת החשמל הכללית זה לא ישנה. ליבנות ספק מתח כזה זה לא כל כך זול ופשוט.

לגבי הרדיודיסק - שנאי AC לDC שעובד ב12 וולט ומספק מתח? אם כבר אז זרם של 1 אמפר אמור לעשות את העבודה ברוב המקרים, חד וחלק ספק שיספק זרם של 1 אמפר לא יפעיל אף רדיו דיסק. גם ספק כוח של מחשב יעשה עבודה יפה... אני כמעט בטוח שלספק של מחשב אין מספיק זרם להפעיל רדיו דיסק.

lanosforce,

האם שמת לב שכל מה שכתבת אינו נכון? אז למה לכתוב ולהטעות אם לא יודעים? אפשר לישאול ואז לילמוד מניסיונם של אחרים.

שלו.

פורסם
[/color]

lanosforce,

האם שמת לב שכל מה שכתבת אינו נכון? אז למה לכתוב ולהטעות אם לא יודעים? אפשר לישאול ואז לילמוד מניסיונם של אחרים.

שלו.

חחחחח שלו כמה שאתה צודק =] בתור אלקטרונאי צעיר אני אומר שחצי פה טעויות..

בקשר לספק מחשב => 12V 9A וההספק תלוי בספק =]

כרגע כלום =[

פורסם
חחחחח שלו כמה שאתה צודק =] בתור אלקטרונאי צעיר אני אומר שחצי פה טעויות..

בקשר לספק מחשב => 12V 9A וההספק תלוי בספק =]

1.אשמח לדעת למה אתה חושב שחצי מהדברים שכתבתי הם טעויות?

2. אם אכן ספק של מחשב מספק מתח של 12VDC, בזרם של 9 אמפר, אז אכן ספק כזה יכול להפעיל רדיו דיסק של רכב.

שלו.

• תוכן חדש...