Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי בתערוכה, ולמען האמת די התאכזבתי..

90 אחוז מהמכוניות היו סגורות.. ולהכנס היה אפשר רק בפרוטקציה..

הכי מגעיל זה שמכניסים מישהו אחד ואז כשהוא יוצא ובא מישהו להכנס מבקשים ממנו לצאת..

(לא קרה לי, כי לא רציתי להכנס לשום מכונית.. אבל ראיתי איך מסלקים בן-אדם מבוגר אחרי שאיזה "ערס" ישב במרצדס..)

התרכזתי בעיקר בלמבורגיני גאיירדו.. ובסוף אמרו לי שהיא כנראה תהיה קצת אצל צ'מפיון אחרי התערוכה..

טיפ למי שמתכוון להגיע..

בשביל 3 מכוניות, שכנראה יהיו מפוצצות אנשים סביבן, שווה לכם לשלם 75 שקלים - תהנו :-)[/

QUOTE]

וואלה בנאדם ,בתאכלס מה אפשר לצפות,שמדברים על תרבות ספורט המוטורי,לאחר מכן יתכן שגם יהיה צורך לאשר" חוק התרבות העממי" אומנם יש אנשים שאומרים למה לאשוות תרבות ישראלית מעבר גבולותיה של ישראל, אבל אם היינו לוקחים טיפים קטנים אולי הדורות הבאות לא יצאו בכזה אכזריות וחוזר "common sence"..אני למרות שבא מתרבות איפושהו "Third world" מאז יש לי זיכרון לא ניתקלתי בתערוכת אשר מסלקים צופים איך שאתה מתאהר,וטוב לי שאני רק צופה מהמחשב את כל התגובות שלכם ולא אוספתי את ה75 ש"ח במקום ללכת לבית קולנוע עם החברה.ד"א בחו"ל לרכבים היוקרתים הכניסה הייתה מאושר חס ורק מעל אנשים מגיל מסויים..כך שילדים עם מסטיקים "במיקרה הטוב" לא היו יכולים להכנס.. קיצוני או לא ,ככה אני רואה את הדברים האילו..

למרות שהחיפושית הכחולה עשתה לי את זה ניפגש מאחורי הקלאיים..

מה את אומרת? אז איך זה שאני בגילי הצעיר ישבתי בכל רכב שרק רצתי בתערוכת פרנקפורט 2005 (כולל יגואר XK החדשה, מרצדס SL600 וSL 55 AMG, מרצדס S500 החדשה ועוד..)..

אם את לא יודעת-אל תדברי. פשוט בחו"ל, אין ילדים מגעילים עם מסטיקים .. שם יודעים מה זו תרבות.

Lexus CT200H

• תגובות 227
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה את אומרת? אז איך זה שאני בגילי הצעיר ישבתי בכל רכב שרק רצתי בתערוכת פרנקפורט 2005 (כולל יגואר XK החדשה, מרצדס SL600 וSL 55 AMG, מרצדס S500 החדשה ועוד..)..

אם את לא יודעת-אל תדברי. פשוט בחו"ל, אין ילדים מגעילים עם מסטיקים .. שם יודעים מה זו תרבות.

אני גאה לומר לך שאני זכר לא נקבה. סליחה!!

ושנית הייתה נכון בתערוכת בeurope ולא middle east..

זה הבדל..

יבוא של חלקי חילוף לפי הזמנה מארה"ב .

משומשים ,משופצים או חדשים לפי דרגות .

קנייה ישירה לפרטים: יוני.18185887070+[email protected]

פורסם

טוב סיכום אישי,

היה חביב ( במיוחד הכרטיס המוזל 40 ש"ח ), היו בערך 20 מכוניות מענינות בתערוכה שזה

יחסית הרבה לאוטומוטור אופייני. האקזוטיקות לא איכזבו מלבד הגיירדו שבמבט מאחורה היה נראה

כאילו האגזוז השמאלי שלה חסום ע"י לוח מתכת , מעורר קצת תהיות !?!

שתי אכזבות היו לי מהסוויפט החדשה שאיכות החומרים בה הייתה ירודה יחסית למקבילות .

ומהדייהטסו קופן שנציגי המכירות טענו שתעלה 190K ש"ח , WTF FOR , המיאטה עולה 200K ש"ח

הם לא מתביישים לבקש מחיר מופרז כזה על צעצוע עם מנוע 1.3 שארבעה ילדים יכולים לתפוס מהפינות ולסחוב אותו הבייתה,

בקיצור אם זו לא טעות זו חוצפה!

לסיום למרות שהגעתי בפתיחה ויצאתי לפני שכל העולם ואחותו הציפו את האולמות קבלו שתי פנינים :

1) אבא בן 50 לבן שלו ( מביט על פיאט פנדה ) : חייה רעה הג'יפ החדש של דייהטסו .

2) גורילה לחברו ( על ה SLR ): אחי לאוטו הזה יש את המנוע של הפורמולה 1 מבחוץ!

נ.ב: תמסרו לסיאט שלא כולם מטומטמים שחושבים שמדבקות הופכת סיאט ליאון למכונית ETTC אמיתית.

פורסם

בערך חצי מהמגיבים כאן מתלוננים על כך שרוב המכוניות היו סגורות ואי אפשר היה לשבת בתוכן.

החצי השני מתלוננים על ההתנהגות המגעילה של קהל המבקרים.

שנעשה 1+1?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

הנה מנת התמונות שלי מהאירוע היום.

אני רוצה להודות במיוחד לאלפי הילדים שעברו ליד המצלמה וגרמו לי להישאר דקות ארוכות ליד כל הרכב עד שאני אקבל תמונה נורמלית.

וכמה תמונות ככה לפתח תיאבון.

orig_680B327C36DF4345ADA0338662C01F14.JPG

orig_380E7A47C6684725849C65FE0CC20446.JPG

norm_E50ADD5159AD4446954C0D869D51EF99.JPG

orig_82C80ECF9BF84F849C09ACC54D68EF45.JPG

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=812C37240E634D36B90 507A4F2FD3906&alid=367707

כמו כן כל הכבוד לדוגמנית הרולס רויס שהצליחה להחזיק את החיוך למשך כל היום למרות כל הערסים הקטנים שניסו לגעת להצטלם ומה לא...

פורסם

שעתיים וקצת כולל שתי עצירות פיפי וכיסיתי את כל התערוכה.

ממש לא היה לי כוח להתעסק עם סוכני המכירות, כך שלא זכיתי לשמוע מהם שטויות. פספסתי את הדוכן של הספורט המוטורי, לצערי.

התרשמויות - אין ממש. קיבלתי מה שציפיתי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן כן כן הסרט הבלעדי של אוטומוטור 2006 שצולם ונערך על ידי צוות RAM PROductions ותודה גדולה לעורך וצלם ראשי AZ PROductions.

על מנת שתוכלו להנות ממהירות הורדה וכמובן שום נפילה באמצע או מחיקה ועל מנת שלא תיהיה חסימה של התעבורה מצד השרת הפרטי הוחלט שכל משתמש חייב להירשם וכך כל אחד יוכל להוריד פעם אחת ללא שום תקלות בדרך.(הרישום לוקח כ20 שניות לא יותר)

המהירות ההמוצעת להורדה של הסרט לבעלי אינטרנט מהיר היא 180+

אורך הסרט 21:19 דקות.

http://www.group-ram.com/modules.php?&name=download&d_op=viewdownloaddetails&lid=2&ttitle=אוטומוטור_2006_הסרט

פורסם

דווקא אני נהנתי, לא יודע מה איתכם אבל לא היה שום תור בכניסה לתערוכה..והייתי ביום שישי. נכנסתי בשניה.

בתערוכות בחו"ל, ואני מדבר על תערוכות כמו ז'נבה ופרנקפורט, אפשר להיכנס לכל הרכבים ?

אה ו..למישהו יש תמונה של הדוגמנית של ה RR,ואני לא מדבר על הבלונדינית:-)

אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
דווקא אני נהנתי, לא יודע מה איתכם אבל לא היה שום תור בכניסה לתערוכה..והייתי ביום שישי. נכנסתי בשניה.

בתערוכות בחו"ל, ואני מדבר על תערוכות כמו ז'נבה ופרנקפורט, אפשר להיכנס לכל הרכבים ?

אה ו..למישהו יש תמונה של הדוגמנית של ה RR,ואני לא מדבר על הבלונדינית:-)

אלון.

אכן, בתערוכת פרנקפורט האחרונה ביקרתי בכל רכב אפשרי.

ב95% מהמכוניות אין כל בעיה, כולל המכוניות שבארץ חוצות את רף החצי מליון שקלים.

המכוניות הקצת יותר יקרות (SLR ודומיה..) היו גם זמינות לישיבה, רק שכאן היית צריך לבקש

מאוד יפה :). מה שכן, ראוי לציין את יבואני מרצדס, שבחרו להציג את הSLR במרחק של 2 מטר בלבד

מהקהל. בתערוכת פרנקפורט היא הוצגה במרחק של 30 ס"מ מהקהל.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...