Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ממש.. 90 אחוז מהמכוניות מוצגות בתוך ביתנים..

מה שיש בחוץ זה תוספים לרכב, סדנאות שיפורים שמפגיזות מספרים של כ"ס, מכונות לשטיפת הרכב וכו'..

אני אשתמש בציטוט ואשאל:

יש תמונות של המכונית מרוץ שבנו?

כן אני מתכוון לזאת שבכתבה כאן

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תגובות 227
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני אשתמש בציטוט ואשאל:

יש תמונות של המכונית מרוץ שבנו?

כן אני מתכוון לזאת שבכתבה כאן

למען האמת כן ראיתי אותה..

וגם צילמתי.. וגם דיברתי עם מישהו ואני לא ממש זוכר את השם שלו..

אם כי שכחתי שהיא הייתה בחוץ :)

ועכשיו כשאני חושב על זה שוב - גם הביתן של התאחדות הספורט המוטורי היה בחוץ..

וגם הג'יפים של מכשירי תנועה (סוזוקי, פורשה, סופה2 וג'יפ) היו בחוץ

וכך גם חלק מהתצוגה של סובארו..

וכל הטרקטורונים והאופנועי ים היו בחוץ.. :x

אז אולי כן היה חלק די גדול בחוץ :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הייתי היום בתערוכה.

הייתה שם גירסת הקונספט של הפוקוס הפתוחה אפילו שכבר הציגו את גרסת היצור.

הייתה גרסת קונספט של רכבי השטח של מזדה אפילו שמזדה הוציאו כבר שני דגמים.

וולוו S80 הדגם היוצא.

והכי מפתיעה.

צילמתי קצת את הלמבו.ממבט מאחור משהו מוזר,אפילו סמל לא היה.

מבט יותר מקרוב אני רואה שני ברזלים מולחמים מתחת לגוף ואז אני שומע עובד של הונדה מדבר בטלפון שהרכב לא אמיתי,אין אגזוז.

בקיצור הביאו לנו רכב בלי מנוע.

במבט לתוך הגלגל רואים את הגלגל השני,לא רואים כלכך בתמונות אבל במציאות רואים טוב מאוד.

wheel.jpg

wheel2.jpg

pipe.jpg

engine.jpg

z4.jpg

lambo.jpg

אייל

פורסם

אייל, אני לא יודע מה אתה כלכך רוצה.. אבל הלמבורגיני גאיירדו הזאת מקורית לחלוטין.. יש לה אפילו קילומטראז' מכובד של מעל 1000 ק"מ על השעון :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אייל, אני לא יודע מה אתה כלכך רוצה.. אבל הלמבורגיני גאיירדו הזאת מקורית לחלוטין.. יש לה אפילו קילומטראז' מכובד של מעל 1000 ק"מ על השעון :roll:
רק שהוציאו את המנוע.

עוד תמונות

207.jpg

caput.jpg

alfa2.jpg

alfa.jpg

c6.jpg

slr2.jpg

אייל

פורסם

ברוב חטאי (בשל לחץ של חברים) הלכתי היום לאוטומוטור. בשל צפי התפתחות הדברים (כפי שילדון ה-5 טורבו הציג באופן כה חיובי) הציפיות שלי היו די נמוכות, לכן לקחתי מרווחי זמן גדולים והייתי מוכן לבאות. בתחילה, כרגיל, למצוא חניה לקח זמן וכך גם התורים בכניסה (היו מספר מצבים שכמעט התפתחו למכות בשל האנדרלמוסיה וחוסר הארגון בתורים) אך מרגע הכניסה לתערוכה פני הדברים השתנו לטובה. לא היו הרבה התרוצצויות של ילדים קטנים וצרחות ואף לא שמעתי צרחות וצעקות של מבוגרים חוץ מהרחש הרגיל והצפוי. הופתעתי לראות המוווווווווווווון ערסים (יותר משבעבר) אבל רובם התנהגו כיאות ולא נוכחתי לראות דחיפות והתנהגות חייתית. בסה"כ רוב המבקרים היו רגועים ואף מנומסים (ואם מישהו דחף לא בכוונה, אז הוא התנצל. בנוסף שמחתי לראות כי רוב אנשים המתינו בסבלנות ואפשרו ליתר הסובבים את הרכבים לצלם/להצטלם (למעט במקרים של הפאנטום, SLR והגייארדו).

מבחינת התצוגות אזי בסה"כ הפעם אכן היה מה לראות והייתה תחושה שהייבואנים התאמצו יותר לעומת פעמים קודמות. עם זאת, הצטערתי לראות שגם הפעם רוב הרכבים היו סגורים ואף שכבעבר, היו מספר רכבים כגון הריינג' רובר וה-BMW 760 שהותקפו בתביעות ידים (אומנם לא ברמה מחרידה כמו הקאיין שהוצגה בזמנו באחת מהתערוכות האחרונות אך זה בכל זאת לא היה נעים לעין ונראה כי הסוכנים לא הצליחו לשלוט באזור התצוגה של BMW). כמו כן, צרם לי לראות שילוט ליד הקונספט של האבולושן של "נא לא לגעת" ובמקביל לראות 2 סוכני מכירות נשענים בזולה על הרכב (עם זאת התצוגה של מיצובישי הייתה נאה). לקסוס בהחלט הרשימו אותי, אם זה בתצוגה הנאה, אפשור הכניסה לרכבים, בפרוספקטים המושקעים ולבסוף ביחס החם והמצופה מיבואן רציני שרוצה למכור רכבים (יחס שלא נופל מבתערוכות בחו"ל). מרצדס דפקו הופעה מרשימה ואף לשם שינוי שלפו מספר אסים שתרמו לאפקט. גם סובארו הציגו תצוגה חביבה ולא נתקלתי בהתנהגות המסופרת כאן בשרשור (כנראה בגלל שלא הציעו אוכל) יתר התצוגות היו חביבות אל לא מעבר לכך.

בגדול מבחינת התערוכה אין ספק לטעמי שהייתה התקדמות רבה מאשר בעבר וסוף סוף אני יכול להיות אופטימי במקצת. זו הפעם הראשונה שלא נגעלתי מלהסתובב בתערוכה עצמה ואף היה מה לראות בה. לכן אגדיר את התערוכה כאכילה ולא אטיל וטו על הגעה לתערוכה.

נ.ב.

הדבר שהכי החריד אותי בתערוכה היה לראות את הS2000 בצבע ירוק זרחני. יש גבול לאיך שניתן להתעלל ברכב.

פורסם

+ תמונות נבחרות העלתי לפורום רכב ב-ynet.

כמו כולם, גם אני נסעתי במיוחד לתערוכה הזאת.

נסעתי בפיאט על כביש החוף ועליתי על איילון דרום. נכנסתי לחנות בחנייה של הדרייב אין.

אחרי נסיעה של שעה שלמה באוטו לא ממש נוח (שמור שמור, אך מדובר על רכב בן 13 שנה..) החנתי את הרכב, שילמתי 25 ש"ח חנייה.

הגעתי לקופות- תור ענק. חבורה של 4 ערסים טיפסו על הגדרות כדי לעקוף את כל התור ולהשיג כרטיס. כמה אנשים צעקו אך הערס איים: "אין לי בעיה לריב איתכם מכות".

אחרי כל הדחיפות, איומים, קללות של הערסים נכנסתי לתערוכה. עומס כבד בכל הביתנים אך בכל זאת הצלחתי לצלם 92 תמונות.

בביתן של מרצדס היה פשוט ביזיון. אי אפשר היה לצלם, הערסים השתלטו על המכוניות, האזעקה על אחד מהרכבים פעלה, הערסים נמרחו על הדוגמניות. עשיתי "אחורה פנה" ועפתי משם.

נכנסתי לאולם העגול, שם היה קצת שקט. בדוכן פיאט היו אדיבים מאוד ונתנו לי להיכנס לפונטו החדשה ולצלם, כמו כן הדיילת היתה נחמדה וניכר כי היא "בקיאה בחומר".

סה"כ היה סביר. לא יותר.

פורסם

אחד הבעיות שגם היו בצילום רכבים היא גם לחפש מקום שאף אחד לא עובר בו כדי לצלם את הרכב

וגם שאתה מוצא אז חוק מרפי שבדיוק באותו זמן שאתה בא לצלם אז עוברים בו אנשים

אגב לכל מי שנתקע בפקקים, כדאי שיחשוב על רכבת לת"א האוניברסיטה

אני אישית העדפתי אתצ הרכבת ולא את הרכב של ההורים, גם בגלל הפקקים שהיו שמה וגם ככה יכלתי פשוט להעביר את החוגר ולנסוע חינם

ובחזרה פשוט הלכתי לשירותים שמתי עליי מדים וחזרתי באוטובוס (כבר לא היו רכבות)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הייתי אתמול (שישי). נחמד. כרגיל, כרטיס ה-VIP לא היה שווה הרבה (למעט היותו VIP במרצדס - שם דאגו לנו לכיבוד קל בבוקר כשבאנו).

להוציא כסף על שתיה ואוכל - לא הוצאתי. למזלי הרב. התג של מרצדס איפשר להיכנס לחדר ה-VIP בביתן שלהם, ולהנות משתייה (קלה, קפה קר).

לגבי התערוכה עצמה - באמת, רוב המכוניות היו סגורות ותמונות של הפאנטום מבחוץ אפשר לראות גם בגוגל. ועל הצפיפות עוד לא דיברנו. אם הייתי משלם על נסיעות, כרטיס ואוכל - אפשר לומר שהייתי מתבעס.

אביעד

פורסם

aa123, נראה לי שה-VIP דווקא כן היה שווה

אתמול הגעתי בערך ב-16:00, לא נתקלנו בהרבה פקקים וגם לא היה בכלל תור בכניסה

אמנם כצפוי גם הרבה אנשים אחרים השיגו כרטיסי VIP אבל עדיין כמות האנשים היתה סבירה (לפחות בשלוש השעות שבהן אני הייתי שם)

לעומת זאת, היום אבא שלי ואחי הקטן נסעו לתערוכה ודיווחו שהיו שם כמויות עצומות של אנשים ושלא היה אפשר כמעט לזוז

באמת חבל שלא פתחו את הפאנטום, אני זוכר שבפרנקפורט היתה אחת פתוחה, המרווח רגליים לנוסעים בה מעלף. (מצד שני, אם היו פותחים בה את הדלתות בטח בסוף היום היה צריך להתחיל לנקות אותה משאריות במבה ושאר מטעמים :???:)

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

לפתוח את הפאנטום לא היה אפשר כי תחשוב ששנה שעברה וגם לפני שנתיים אאל"ט לאיבו גנבו את הידית הילווכים, אז תחשוב מה היו עושים לפאנטום אם היא הייתה פתוחה

ורגע מה שהוי אי פי נותן זה פחות צפיפות בגלל שהוא עולה יותר?

פורסם

דבר מצחיק....וגם עצוב מאוד...הוא שגם השנה גנבו לאיבו את הידית הילוכים....(או שהם לבד הורידו?)

NEON.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

• תוכן חדש...