Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וד"א , הרמן , בניגוד למה שנאמר.

הפורמולה VEE היתה בחוץ.

הSPIRIT OF BEN GURION היתה בפנים בתצוגות של החברות (איפה שפיט סטופ היו בפנים)

ד"א , למה הסעפת יניקה הזו?

וקצת חסרים חלקים בסרן האחורי :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 227
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וד"א , הרמן , בניגוד למה שנאמר.

הפורמולה VEE היתה בחוץ.

הSPIRIT OF BEN GURION היתה בפנים בתצוגות של החברות (איפה שפיט סטופ היו בפנים)

ד"א , למה הסעפת יניקה הזו?

וקצת חסרים חלקים בסרן האחורי :)

ליביו

הסעפת יניקה מותאמת לכך שיבנה מספיק לחץ בתוך הplenum chambers לאחר מעבר במצערת שמוגבלת בקוטר של 20 מ"מ לפי תנאי התחרות.

לגבי הסרן האחורי - יש חלקים שלא הספיקו לחזור מייצור לפני התערוכה.. בפועל 90% מהרכב גמור.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

שמתם לב שלהמון מכוניות בתערוכה היו סריטות דקות מעגליות כאלו על הצבע? אותן סריטות שמקבלים משטיפה של הרכב במכונה אוטומטית זולה...

יש לכם רעיון למה? הרי מדובר כאן ברכבים חדשים לחלוטין, לא?

פורסם

ממש לא טרנד חדש. בהרבה מאוד דגמים בהם יש כביכול שעון טמפ' מנוע הוא שעון לא רציף.

המחוג מראה קר, נורמלי וחם בקפיצות ביניהם ולא מראה את הטמפרטורה האמיתי. כנראה החליטו שזה מיותר ושמו במקום נורת התרעה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

שעון חום מנוע לרוב הנהגים אינו נחוץ

ממילא עם מתפוצץ צינור מים או הלכה המשאבה החיישן לא מקבל מים ולא מראה את חום המנוע

אז היגיעו למסקנה שמספיק נורה לרגע הקריטי

פורסם
שמתם לב שלהמון מכוניות בתערוכה היו סריטות דקות מעגליות כאלו על הצבע? אותן סריטות שמקבלים משטיפה של הרכב במכונה אוטומטית זולה...

יש לכם רעיון למה? הרי מדובר כאן ברכבים חדשים לחלוטין, לא?

אלה לא שריטות.

זה הווקס.

פורסם

ממילא עם מתפוצץ צינור מים או הלכה המשאבה החיישן לא מקבל מים ולא מראה את חום המנוע

לא מסכים עם דבריך.

מחוג הטמפרטורה הינו אחד החיווים החיוניים בלוח השעונים, והתחממות נוזל קרור, ברכב שאינו מצוייד במחוג זה, תבוא לידיעת הנהג רק בעת הופעת התראה (אפילו אם קיים מקדם הגנה).

כמו כן, התחממות נוצרת לא רק כאשר התפוצץ צינור, אלא גם כאשר:

1. נסתמה מערכת הקירור

2. התרמוסטט אינו תקין

3. המנוע מועמס מידיי ולכן מתחמם

4. לעיתים גם מזג אויר עלול להשפיע, בשילוב עם גומים אחרים (כגון מאמץ).

מעבר לכך, כאשר נוצר פיצוץ במערכת הקירור, בעת דליפה הדרגתית (לא פיצוץ אדיר שמרים את מכסה המנוע) כן יהיה ניתן לראות חיווי של התחממות נוזל הקירור (מנסיון).

בשורה התחתונה - הדבר נובע מחסכון בעלות היצור.

וללא קשר הדוק:

למיטב ידיעתי בגאס מתוחת הפנים קיים חיווי לחום נוזל קרור רק בדגם הבכיר (יתקנו אותי מומחי הגטס אם אני טועה).

חיפשתי בקטלוג הטכני המופיע באתר יונדאי ישראל, אך אינני יודע כמה אפשר לסמוך עליו, אחרי שראיתי שכתוב שם כי גודל הדיסקים של הבלמים הוא 14 אינצ'.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

/

מעניין מאיפה אתה מסיק את המסקנות הנ"ל, זה ממש לא נכון, חיווי חום מנוע זה דבר הכי חשוב שיש.

וזה אחת הסיבות שבפיאט אונו או פגו,כל התחממות מובילה לראש מנוע, למה? כי אין חיווי, רק מנורה מסכנה ,ושכשהמנורה נדלקת - כבר מאוחר מידיי.

פורסם
כמה זמן אתם מעריכים שצריך בשביל למצות את התערוכה ולראות הכל?
לנו לקח 7.5 שעות כולל ארוחת צהריים.הילד פשוט רצה להיכנס לכל רכב שהיה פתוח.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
/

וזה אחת הסיבות שבפיאט אונו או פגו,כל התחממות מובילה לראש מנוע, למה? כי אין חיווי, רק מנורה מסכנה ,ושכשהמנורה נדלקת - כבר מאוחר מידיי.

הנה לוח השעונים של האונו שלי. דווקא חשבתי שיש שעון חום מנוע...

פורסם
הייתי בתערוכה, ולמען האמת די התאכזבתי..

90 אחוז מהמכוניות היו סגורות.. ולהכנס היה אפשר רק בפרוטקציה..

הכי מגעיל זה שמכניסים מישהו אחד ואז כשהוא יוצא ובא מישהו להכנס מבקשים ממנו לצאת..

(לא קרה לי, כי לא רציתי להכנס לשום מכונית.. אבל ראיתי איך מסלקים בן-אדם מבוגר אחרי שאיזה "ערס" ישב במרצדס..)

התרכזתי בעיקר בלמבורגיני גאיירדו.. ובסוף אמרו לי שהיא כנראה תהיה קצת אצל צ'מפיון אחרי התערוכה..

טיפ למי שמתכוון להגיע..

בשביל 3 מכוניות, שכנראה יהיו מפוצצות אנשים סביבן, שווה לכם לשלם 75 שקלים - תהנו :-)[/

QUOTE]

וואלה בנאדם ,בתאכלס מה אפשר לצפות,שמדברים על תרבות ספורט המוטורי,לאחר מכן יתכן שגם יהיה צורך לאשר" חוק התרבות העממי" אומנם יש אנשים שאומרים למה לאשוות תרבות ישראלית מעבר גבולותיה של ישראל, אבל אם היינו לוקחים טיפים קטנים אולי הדורות הבאות לא יצאו בכזה אכזריות וחוזר "common sence"..אני למרות שבא מתרבות איפושהו "Third world" מאז יש לי זיכרון לא ניתקלתי בתערוכת אשר מסלקים צופים איך שאתה מתאהר,וטוב לי שאני רק צופה מהמחשב את כל התגובות שלכם ולא אוספתי את ה75 ש"ח במקום ללכת לבית קולנוע עם החברה.ד"א בחו"ל לרכבים היוקרתים הכניסה הייתה מאושר חס ורק מעל אנשים מגיל מסויים..כך שילדים עם מסטיקים "במיקרה הטוב" לא היו יכולים להכנס.. קיצוני או לא ,ככה אני רואה את הדברים האילו..

למרות שהחיפושית הכחולה עשתה לי את זה ניפגש מאחורי הקלאיים..

יבוא של חלקי חילוף לפי הזמנה מארה"ב .

משומשים ,משופצים או חדשים לפי דרגות .

קנייה ישירה לפרטים: יוני.18185887070+[email protected]

• תוכן חדש...