Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 227
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז שלום לכולם.

הגיע הזמן שאני יגיב פה,אני קורא בפורום כבר כמה חודשים טובים אבל לא יצא לי להגיב.

אני אח של דניאל הידוע לשמצה. חלקכם מכירים אותי ורובכם לא.

אז לנושא,

יצנו מהבית בשעות הצהריים-2 וחצי ככה (לא בטוח,לא עקרוני).

חום איימים,הגענו לסביבה של גני התערוכה,ורצינו כבר לחזור.

חנייה בשפע לא היתה שם,לבסוף מצאנו.

נכנסנו לתערוכה הייתי צמא, מיץ ענבים-עשרה שקלים.

אחד הדברים שהכי הגעילו אותי בתערוכה זה מה שהלך בסובארו-גועל נפש. אוכל בחינם, בהלה,דחיפות, צעקות והתנהגות שגורמת לך לא לרצות להיות חלק מהעם שלנו, קצת קשה לי לתאר את מה שהלך שם בביתן הזה,אבל זאת היתה זוועה אז יצאנו משם תוך דקה וחצי.

בסה"כ נהנתי היו כמה מכניות לא רעות בכלל, SLR פורמולה 1,למבורגיני, למרות ששמו אותה בזווית הכי גרועה שרק אפשר ולא היה קל לתפוס תמונה טובה שלה, ועוד שלא עולות לי כרגע בראש.

היו גם כמה ביתנים לא רעים.

לסיכום, עם כל הטענות וכולנו מסכימים על כך שלא היה יוצא מן הכלל. היה בכל זאת נחמד +,הרי זה לא שאנחנו כל יום בתערוכת מכניות.אז זה מה שיש ועם זה ננצח.

תמיד אומרים שלא נבוא בשנה הבאה אבל אני יודע שהרבה יבואו שוב,בתקווה שיהיה יותר טוב,מה שלא סביר שיהיה.

יונתן.

רק שרון יביא שלום.

פורסם
הובהר לי שלא תנתן נסיעת מבחן במכונית הנ"ל.

כששאלתי למה קיבלתי תשובה בלתי מספקת בסגנון "אין טעם לקחת נסיעת מבחן ברכב שעושה 8 שניות מאפס למאה".

אני לא יודע מה איתך, אבל אני ממש לא הייתי שותק על תשובה כזו. אמנם בתערוכה אין בטח מה לעשות, אבל בפירוש הייתי מרים טלפון ללובינסקי ומספר להם שזו התשובה שקיבלתי מנציג המכירות שלהם, ושזה פשוט עלבון לאינטיליגנציה. בחברה עם מודעות צרכנית כלשהי, היו מיד קובעים לי תאריך לנסיעת מבחן. הבעיה היא שאנחנו לא ממש חיים בחברה כזו, ולובינסקי בטח שאיננה חברה כזו גם כן... :-P

אני אקפוץ לתערוכה מחר או מחרתיים ואנסה לבקש גם, נראה מה יענו לי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לפי התגובות זאת יותר תערוכה שעוסקת בהתנהגות עם ישראל מאשר במכוניות.

אני חושב שזה בעיקר בגלל שכבר מי שיש לו ניסיון בתערוכות לא מצפה לכלום מצד המציגים.....

משיחה עם אחד מנציגי מיצובישי כבר נעקרה ידית של דלת שמשמשת לתצוגה בלבד והודבקה למקום..... מי שזוכר לפני שנה נעלם התפוח מהידית הילוכים של האיוו. אני לא אתפלא אם הם יחרימו אירועים אלו או יגיעו רק עם דגמים בסיסיים....

וגם מבין את אלו שלא מציגים...

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
לפי התגובות זאת יותר תערוכה שעוסקת בהתנהגות עם ישראל מאשר במכוניות.

אם לישראלים היתה קצת תרבות ולא מנטליות כל כך מחורבנת,אין ספק שכולנו היינו נהנים יותר .אבל לצערנו אנחנו חיים בישראל עם הטוב והרע שבעניין ,וכל מה שנותר לנו זה לקטר...כמו ישראלי ממוצע...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
אני לא יודע מה איתך, אבל אני ממש לא הייתי שותק על תשובה כזו. אמנם בתערוכה אין בטח מה לעשות, אבל בפירוש הייתי מרים טלפון ללובינסקי ומספר להם שזו התשובה שקיבלתי מנציג המכירות שלהם, ושזה פשוט עלבון לאינטיליגנציה. בחברה עם מודעות צרכנית כלשהי, היו מיד קובעים לי תאריך לנסיעת מבחן. הבעיה היא שאנחנו לא ממש חיים בחברה כזו, ולובינסקי בטח שאיננה חברה כזו גם כן... :-P

אני אקפוץ לתערוכה מחר או מחרתיים ואנסה לבקש גם, נראה מה יענו לי...

רוני

אולי יגידו לך להירשם ואז תחכה לטלפון

אני עדיין מחכה לנהיגת מבחן של הMG ZR מלפני שנתיים :-P (או שעברו כבר 4, אני ממש לא זוכר...)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

שיא השיאים מבחינתי היו שני זקנים עירקים שעמדו על יד המרצדס SLR והתווכחו אם היא מונעת על בנזין או דיזל...ואחד מהם אמר משפט שאני לא אשכח אותו הרבה זמן " מה קרה לך יה עיוני ?יש לה מנוע כמו של מונית רק גדול יותר...אפילו אין לי מקום להכניס שוק ,אני לא קונה...":razz:

ענק !!

קרעת אותי מצחוק עכשיו :lol: :lol:

פורסם
אולי יגידו לך להירשם ואז תחכה לטלפון

אל תדאג לי, יש לי דרכים אחרות :wink: ואני בפירוש לא מתכוון להירשם. אני בסה"כ מעוניין להתעמת קצת עם נציגי המכירות :twisted:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שיא השיאים מבחינתי היו שני זקנים עירקים שעמדו על יד המרצדס SLR והתווכחו אם היא מונעת על בנזין או דיזל...ואחד מהם אמר משפט שאני לא אשכח אותו הרבה זמן " מה קרה לך יה עיוני ?יש לה מנוע כמו של מונית רק גדול יותר...אפילו אין לי מקום להכניס שוק ,אני לא קונה...":razz:

תענוג לשמוע את כל "מהנדסי הרכב" שמסבירים לסובבים אותם מה בעצם ניצב לפניהם.

בעודי עומד מול הפריוס החתוכה של טויוטה זכיתי לשמוע מישהו מסביר לחברו את המשפט הבא:

"תראה איזה יופי אחי, מה שאתה רואה פה בעצם זה מנוע בנזין רגיל מופעל חשמלית"...:roll:

אגב, יותר מכל הרשימה אותי ה-Z4 קופה! פשוט אין מילים לתאר!

אה כן, והבחורה המדהימה שנשענה על ה-SLK AMG.

פורסם

לא ממש.. 90 אחוז מהמכוניות מוצגות בתוך ביתנים..

מה שיש בחוץ זה תוספים לרכב, סדנאות שיפורים שמפגיזות מספרים של כ"ס, מכונות לשטיפת הרכב וכו'..

במקומך לא הייתי בא עם הפתיחה - אלה להפך.. התערוכה פתוחה עד 10 בלילה..

תבוא ב4-5 ככה.. הרבה אנשים באים בפתיחה ויש עומס עצום..

בערב ההתלהבות יורדת, ואנשים כבר הולכים - ואז יש פחות עומס..

וכיוון שגם ככה מרבית התערוכה בתוך מבנים - העובדה שחושך בחוץ לא צריכה להפריע לך ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שאלה: אני רוצה ללכת לתערוכה מחר עם פתיחתה, אבל לפי התחזית יהיה מחר גשם. מה עושים...? הרי חלק מהתערוכה בחוץ נכון?

קודם כל, רוב רובה של התערוכה בפנים. היבואנים כולם נמצאים בפנים. דבר שני, יש המצאה גאונית כזו מה קוראים אותה מטריה, דה?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

סקורניס, זה עוד לא הכל.

כששאלתי אותו איזו מין גישה זו, שלא לאפשר ללקוח של גרסה ספורטיבית לנהוג ברכב לפני ההזמנה הוא עוד אמר לי "גם ב-206GTI לא נתנו נסיעות מבחן". כאילו שזה נימוק לטובתו. :shock:

דרך אגב, לא היה מדובר בדייל שנשכר לארוע, אלא באיש מכירות שפנה אלי ככשמע שביקשתי מהדייל להרשם לנסיעת מבחן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...