Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 227
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי שאלה למי שביקר אי פעם בתערוכות רכב בחו"ל, האם גם שמה יש כזה בלאגן בכניסה לתערוכה (פקקים לחניות, חסימות כבישים ולא יודע כמה שוטרים שמכוונים) והאם גם שמה נראים התורים לרכישת כרטיסים כמו שהם נראו בגני התערוכה היום?!

פורסם

תגידו יש אפשרות לקנות כרטיסים יום לפני ואז לקבל אותם בקופה אחרת או משהו כזה?

אני מתכוון לקנות מהטלפון כי משרד כרטיסים בתל אביב לא יעזור.

to finish first first you have to finish

פורסם
אני חושב שכל אחד צריך לכתוב את ההסברים הגאוניים שהוא שמע בתערוכה.... לפחות מזה נוכל לחייך קצת :wink:
רעיון מצוין! צריך לפתוח ת'רד באוף טופיק על זה!

קיבלתי בעסה רצינית מכל התגובות השליליות על התערוכה...

אני לא יודע אם אני אלך, אבל אם כן... באיזה שעות הכי עדיף להגיע?

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם
סקורניס, זה עוד לא הכל.

כששאלתי אותו איזו מין גישה זו, שלא לאפשר ללקוח של גרסה ספורטיבית לנהוג ברכב לפני ההזמנה הוא עוד אמר לי "גם ב-206GTI לא נתנו נסיעות מבחן". כאילו שזה נימוק לטובתו. :shock:

דרך אגב, לא היה מדובר בדייל שנשכר לארוע, אלא באיש מכירות שפנה אלי ככשמע שביקשתי מהדייל להרשם לנסיעת מבחן.

משהו שיעניין אותך

http://www.psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=129601#129601

(תמשיך לדף השני)

פורסם
רק שהוציאו את המנוע.
מסופקני מאוד שאכן כך עשו...

הלמבורגיני הזאת אמורה להשאר בארץ לאחר התערוכה לפרק זמן מסויים בו יוזמנו לקוחות פוטנציאלים להתרשמות..

קשה לי להאמין שיביאו אחת בלי מנוע לדבר כזה..

בכל מקרה, אני אבקש שיבררו לי את הנושא מחר.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני קיבלתי בסוף שני כרטיסי VIP מהעבודה,

ובאתי ביום שישי בשעה 17:30 לא היה אף אחד "יחסית ליום רגיל שנה שעברה"

היה שווה צילמתי המון, אבל אין טעם להעלות כי יש כבר המון פה.

אהבתי גם את חנות הדגמים,

מי רוצה להנות שישלם 120 ויבוא לקראת הסוף , בלי ערסים ובלי כלום

פורסם

אני דווקא נהניתי למרות שלא היה לי כרטיס VIP.פרט לתצוגה של מרצדס שבקושי היה אפשר לזוז,היה בסדר גמור.

תמונה 311.jpg

תמונה 314.jpg

תמונה 233.jpg

תמונה 293.jpg

תמונה 452.jpg

תמונה 485.jpg

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

תמונות שלי

התמונות שלך נמחקו בגלל שהעלת אותן בגודל עצום ששינה את כל הדף. תעלה אותן שוב ב-800X600.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לי היה כרטיס מהוועד של העובדים שלמזלי הרב חסך לי את התור הענק לקופות שהיה.

בגדול, הלכתי כדי לראות את הרכבים בעין בלתי מזוינת. תמונות אפשר לראות באינטרנט, אבל לראות בעין ולפעמים לחוש לא ניתן. כרגיל היה צפוף מאוד אבל יחסית לשנים קודמות, הישראלים קיבלו קצת אינטליגנציה. הגעיל אותי אישית לראות כל מיני ערסים נמרחים על הדוגמנית של מרצדס ומבקשים תמונה איתה (מה גם שהיא לא כזאת "יצירה")...

הופתעתי לראות את רוב רכבי פולקסווגן,פיג'ו, סיטרואן ורנו פתוחים לקהל. המגאן ספורט הרשימה אותי מאוד והייתה פתוחה (בשונה מלפני שנתיים). הבררה מאוד יפה ונראית מצוין בעין בלתי מזוינת.

דווקא שמחתי לראות משטרה בכניסה לחנייה שלא נתנה לנהגים לחתוך לפני הפנייה והכריחה את כל החוצפנים להמשיך ישר.:mm_yeah:

כמובן שאי אפשר בלי קצת ישראליות - התיישבתי בפולו GTI וגיליתי חתיכה של ארטיק על הרצפה.

אם כבר פותחים רכב ונותנים לקהל להתיישב, למה ללכלך ?

ביקורת אחרונה: בדוכן אוטו ראיתי משהו שלא מתאים למגזין מכובד - כל מס' דקות עשו ספירה לאחור ואח"כ זרקו לאויר "מגבוני אהבה" כאילו היו שטרות כסף... לא מתאים ולא מכובד.:nono:

Veni Vidi Vici

פורסם
יש לי שאלה למי שביקר אי פעם בתערוכות רכב בחו"ל, האם גם שמה יש כזה בלאגן בכניסה לתערוכה (פקקים לחניות, חסימות כבישים ולא יודע כמה שוטרים שמכוונים) והאם גם שמה נראים התורים לרכישת כרטיסים כמו שהם נראו בגני התערוכה היום?!

בחו"ל אף אחד לא חושב להגיע עם רכב למקום כזה.

תמונות שלי

הרעיון שלך להעלות לכן תמונות ענק לא הצליח

אייל

פורסם

אני רוצה לבוא היום ב4 , מישהו יודע מתי יש את "המופע" של יובל מלמד? ואם יש עוד "מופעים" כאלה אז מתי הם? כי אני לא רוצה להפסיד אותם

תודה מראש

• תוכן חדש...