Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם הצרפתים וגם האירופים?

תמיר 61 או אלון מזרחי?

הגעתי עם מעט ציפיות ולא התאכזבתי. אין ספק שאת הרוב המכריע של הרכבים אפשר לראות באולמות התצוגה, אבל למי יש זמן וכח לסיבובים כאלה? מעבר לזה, בשביל כמה אטרקציות היה שווה את ה-40 ש"ח. ואפילו לא היה מפוצץ מידי.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תגובות 227
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הקשר אלון מזרחי ? :|

הנה הסבר לאנשים חסרי יכולת או מוגבלים חלקית או מוגבלים לגמרי :

הצרפתים במיוחד עושים כסאות נוחים במיוחד.. אחר כך הארופאים בכללי ולדעתי ליפנים יש הרבה מה ללמוד מהארופאים (בכללי) על נוחות.

מי שלא הבין יכול להגיב ואני ינסה לשנות ניסוח.

פורסם

הצרפתים במיוחד עושים כסאות נוחים במיוחד.. אחר כך הארופאים בכללי ולדעתי ליפנים יש הרבה מה ללמוד מהארופאים (בכללי) על נוחות.

שנה הבאה נשחק או בצרפת או באירופה :)

ואח"כ נעשה תפנית של 360 מעלות :)

פורסם

חזרתי היום מהתערוכה וחייב לציין כי נהניתי מאד!

יש בהחלט שיפור בעיניין העירגון של התערוכה.

חייב לציין לטובה את מאזדה- עשו תערוכה מדהימה של הרכבים שלהם, פשוט תענוג לעיניים!

גם פורד עשו תערוכה לא רעה בכלל והראו השקעה.

בניגוד לזה הפולקסוואגן ביזו את עצמם ביחס לתערוכה הקודמת.

גם הוולבו ירדו ברמת ההשקעה.

לכל המקטרים למיניהם תחום הרכב לפי דעתי רק יגדל ויתפתח בעתיד לטובה גם ובעיקר בגלל החוק החדש של חוקיות המירוצים.

חבל שהיה חיסרון של רכבי תצוגה של מערכות אודיו, החסיר לי מאד!

פורסם

כמה תמונות משלי:

10005664fk.th.jpg10005625ly.th.jpg10004552ej.th.jpg10004506ng.th.jpg

10003119yr.th.jpg10003039dg.th.jpg10002906jf.th.jpg

היה טוב, ה-SLR מדהימה! מישהו יודע אולי מתי מחזירים אותה?

אני רוצה להיפרד ממנה כראוי... :wink:

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

לא רק ליפנים יש מה ללמוד- גם לאסיאתים!!!...אסי

פורסם

פיספסת את המוסטאנג החזקה ביציאה מבניין 1?

והיו עוד, ליד הדוכן של האוטו כזכור לי..

גם אני הייתי באוטומוטור.. היה מלהיב מאוד, לראות את הSLR in the flesh.. פשוט תענוג..

ומשאת מפשי, הZ4 קופה..:):yum: 1 בבקשה, שחורה..

אור.

פורסם
שאלה :

איך אתם יודעים שאין בלמבו מנוע ?

שאלתי את אחד האנשים של אודי שהיו בתערוכה, במקרה אני מכיר עוד מלפני מהסוכנות המרכזית בבני-ברק

(הוא טיפל בהזמנה שלנו..)

והוא אישר לי שהרכב הספציפי הזה אכן חסר מנוע..

זה רכב שהיה רכב ניסוי - ולאחר מכן הוצא ממנו המנוע וכעת הוא משמש בתור רכב תערוכות..

הוא מטייל בעולם מתערוכה לתערוכה וזהו..

הוא עובר ממקום למקום בעזרת גרר - ולגרר הוא עולה בדחיפה... :)

(הברקסים לעומת זאת, קיימים ועובדים ;))

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בניגוד לזה הפולקסוואגן ביזו את עצמם ביחס לתערוכה הקודמת.

פולקסווגן ביזו את עצמם?

התצוגה של פולקסווגן הייתה מהעשירות (מבחינת כמות רכבים) ומהמושקעות בתערוכה..

אני לא חושב שיש עוד איזה שהוא יבואן שהשקיע כלכך הרבה כמו צ'מפיון..

אם מישהו אכזב אותי אז אלו אודי..

שטרחו להביא רק את הQ7 החדש ו2 אודי A4.. הרגילה והקבריו..

מה קרה ל A3? מה קרה ל A6 ? מה קרה ל A8 ?

לא יכלו להביא איזו TT חדשה?

הרי ההשקה העולמית נערכה כבר במינכן.. אז למה אי אפשר להביא איזו אחת קטנה לארץ? לניו-יורק הביאו.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מדוע הלמבורגיני בעלת תג מחיר של 1.5 מיליון שח. והSLR 5.5 מיליון שח..

לאמבו':

5000סמ"ק.

520 כוח סוס.

SLR:

5400 סמ"ק.

626 כוח סוס.

קודם כל, זה עניין של מיצוב. ה-SLR ממוצבת מול קאררה GT, אנזו פרארי ופאגאני זונדה, ולא מול למבורגיני (שנמצאת מול פרארי "נחותות", אסטון מרטין ודגמי העל של ה-911, למשל).

בנוסף - ייצור ה-SLR הוא בכמויות קטנות יותר משל הלמבו, מה שמייקר עלויות וגם "מקדם נדירות".

ולבסוף - אל תזלזל בעלויות של טכנולוגיה - הלמבו בסופו של דבר מכונית "פשוטה" יותר מה-SLR, שנהנית משלדה עם ק"גים רבים של סיבי פחם (קרבון פייבר) - שעולה בערך פי 20 ממתכת וזה רק החומר, שממנו זורקים איזה 30% ועלויות ההכנה שלו יקרות משמעותית משל מתכת. ההבדל במחיר יכול בקלות להגיע לעשרות אלפים. על זה תוסיף מגוון אמצעים טכנולוגיים, איבזור רב יותר, בלמים קרמיים ועוד - כולם מייקרים את המחיר.

ועדיין - כמובן שיכלו לגבות פחות - אבל אז זאת לא הייתה מכונית על, לא?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חזרתי הרגע מהתערוכה.. קודם כל אני חייב לציין שהאירגון היה פשוט גועל נפש. חסמו את היציאה של רוקח מכיוון איילון צפון (פספסנו את הירידה בדרום), ואנחנו שלא ידענו את זה נאלצנו לסוע בנתיב של הירידה בפקק מטונף סתם ככה איזה 20 דקות בלי להבין למה לא זז. בסוף חתכנו משם ונכנסו מהרכבת, רק בשביל לגלות שהפניה שמאלה לגני יהושע גם נסגרה ולא קיימת!!! (WTF?!?!)

וכולם צריכים להדחף בחניה ענקית שחשה את עצמה ים (גלים, כל החניה גלים.. WTF?!), שלהגיע אליה לוקח שנים.

טוב, חנינו, הלכנו, קנינו כרטיסים (120 שקל ל 3 כרטיסים, אחי הקטן נכנס חינם [למרות שהוא בן 6 :p אבל מי יבדוק ת'ו]), נכנסו באזור בין הביתן של וולבו/יגואר/הונדה לביתן של סובארו, ומשם הובלתי את כל המשפוחה לכיוון ביתן 1, בשביל להתחיל את התערוכה כראוי.

בכל מקרה, הרבה טובים אחרים כתבו לפניי על התערוכה, אני רק אחזק את דבריהם ואומר שבאמת לא משהו. לפני שנתיים נהנהתי הרבה יותר, השנה היה... גרוע מאוד. ארגון לקוי, יותר מידי דוכני אוכל תקועים סתם ככה בכל חור אפשרי. טוב.. לא נורא. לפחות אפשר היה להתענג על הרכב של רייקונן (זה אמיתי או סתם דרעק? הגלגלים היו מפונצ'רים משהו).

רכב שעשה עליי רושם טוב היה ה-Z4 קופה, נראה הרבה יותר טוב מבתמונות, ויש לו נוכחות עצומה לדעתי.

אגב דניאל, לא מצאתי שום נערות יגואר לצערך...

בכל מקרה, הרגליים הורגות אותי (היינו צריכים לעשות את כל העיקוף של גני התערוכה בשביל לחזור לחניה... אירגון לקוי כל כך!!), אני אתחפף לי מפה.

בתקווה שעוד שנתיים יהיה יותר טוב....

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני לא אחזור על מה שנאמר,

רק אוסיף שהאירגון של הביתן ספורט מוטורי עשה את שלו בהחלט, ישר וקולע!

כמו כן התרשמתי מאיכות הבניה של הTOMGO שאותי עניין הייצור שלו אישית. (למרות שאלון היום לא היה :wink: ).

סה"כ את המשך היום העברתי בביתן שלנו, אני חייב לציין שהרבה הביאו עניין ואפילו התנדבו לעזור (ציוד, מידע וכו')

סה"כ הייתה ההתרשמות שאנשים הופתעו שזה בכלל פרוייקט של האוניברסיטה וחשבו שזה פיתוח של חברה מסחרית.

בכל מקרה אני מאוד נהנתי

אומנם הרכב עוד לא גמור

(ציריות אחוריות בתהליכי ייצור והתאמה, כמו כן מתאם ההגה בייצור, ואנחנו עובדים על המחשב ניהול מנוע) אבל יש תמונות להתרשם..

Resize of IMG 025.jpg

Resize of IMG 028.jpg

Resize of IMG 029.jpg

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
כן כן כן הסרט הבלעדי של אוטומוטור 2006 שצולם ונערך על ידי צוות RAM PROductions ותודה גדולה לעורך וצלם ראשי AZ PROductions.

על מנת שתוכלו להנות ממהירות הורדה וכמובן שום נפילה באמצע או מחיקה ועל מנת שלא תיהיה חסימה של התעבורה מצד השרת הפרטי הוחלט שכל משתמש חייב להירשם וכך כל אחד יוכל להוריד פעם אחת ללא שום תקלות בדרך.(הרישום לוקח כ20 שניות לא יותר)

המהירות ההמוצעת להורדה של הסרט לבעלי אינטרנט מהיר היא 180+

אורך הסרט 21:19 דקות.

http://www.group-ram.com/modules.php?&name=download&d_op=viewdownloaddetails&lid=2&ttitle=אוטומוטור_2006_הסרט

הלינק סודר לאלו שעדין לא ראו!

תהנו!

פורסם

אני יכתוב את זה קצר , סה"כ נהנתי מאוד .

מי שעוד מתכוון להגיע לשם מחר שיעשה את זה ברכבת שמגיעה עד לפתח גני התערוכה , בלי כאב ראש של מציאת חנייה , בלי פקקים , בקיצור מי שיכול עדיף לו.

תוך שעה ו-45 דקות הייתי בכרמיאל בבית בדרך חזור בזמן שהנוף מהרכבת הראה שהכבישים היו כל כך פקוקים שזה נראה כמו מגרש חנייה.

חג שמח.

פורסם
קודם כל, זה עניין של מיצוב. ה-SLR ממוצבת מול קאררה GT, אנזו פרארי ופאגאני זונדה, ולא מול למבורגיני (שנמצאת מול פרארי "נחותות", אסטון מרטין ודגמי העל של ה-911, למשל).

בנוסף - ייצור ה-SLR הוא בכמויות קטנות יותר משל הלמבו, מה שמייקר עלויות וגם "מקדם נדירות".

..............

רוני

לסיפור של הSLR,למה היא יקרה יותר?

היא אוטומט ויש בארץ שוק יותר טוב לאוטומט (בצחוק)

שאלתי את אחד האנשים של אודי שהיו בתערוכה, במקרה אני מכיר עוד מלפני מהסוכנות המרכזית בבני-ברק

(הוא טיפל בהזמנה שלנו..)

והוא אישר לי שהרכב הספציפי הזה אכן חסר מנוע..

זה רכב שהיה רכב ניסוי - ולאחר מכן הוצא ממנו המנוע וכעת הוא משמש בתור רכב תערוכות..

הוא מטייל בעולם מתערוכה לתערוכה וזהו..

הוא עובר ממקום למקום בעזרת גרר - ולגרר הוא עולה בדחיפה...

(הברקסים לעומת זאת, קיימים ועובדים )

עד עכשיו הייתי היחיד שאומר שאין מנוע.

הייתי בטוח שאני טועה בסוף.

תודה שמישהו הציל אותי.

מצורפת תמונה שאח שלי צילם עם ניקון 70 D ורואים את החלודה על הבלמים.

חזרתי היום מהתערוכה וחייב לציין כי נהניתי מאד!

...

חייב לציין לטובה את מאזדה- עשו תערוכה מדהימה של הרכבים שלהם, פשוט תענוג לעיניים!

גם פורד עשו תערוכה לא רעה בכלל והראו השקעה...

-פורד ומזדה היו מעורבבים אחד שבשני

ועשו ממך צחוק עם דגמי תצוגה ישנים שכבר הוציאו את דגמי הכביש שלהם.

-היו כמה רכבים עם מערכות אודיו.אולי פיספת.

לפי דעתי קרסו הכי לקח ברצינות את התערוכה עם מספר ענק של דגמים חדשים.

חלק היו די ישנים אבל הם רצו להציג הכל בתערוכה.

rust.JPG

אייל

• תוכן חדש...