Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה קטנה.

לפני 6 חודשים ניסיתי להתניע את הרכב והוא לא התניע לי, כסובבתי את המפתח היה ממש שקט.

אחרי כמה ניסיונות הורדתי את ההילוך לניוטרל ואז האוטו התניע בשניה.

מאז הבעיה קרתה לי עוד פעמיים וברגע שהייתי שם בניוטרל אז האוטו התניע לי, לאחרונה קרה לי שהייתי צריך לשחק עם הגיר עד שהרכב היה מתניע לדוגמה. שמתי פארקינג לא הלך שמתי ניוטרל לא הלך שמתי פארקינג פתאום האוטו התניע, עכשיו בגדול אני רק רוצה לדעת ממה נובעת בערך הבעיה האם זה סטרטר או שלא , כי בכל מקרה רציתי לעשות שיפוץ סטרטר האוטו כבר עם 97 אלף ואני מעוניין לעשות בלי שום קשר אם הסטרטר תקין או שלא {ככה אני פדנט}, אבל אם מישהו מכיר את הבעיה או שהוא יכול לתת רעיונות שונות אז אני אודה לו מאוד.

שבת שלום לכולם.

התיבה היא אוטמטית כמובן:-P

פורסם

ברכב אוטומטי ישנו רכיב שמונע התנעה במצב ההילוך. ושמו ניוטרל סויץ. הוא מדליק אור רוורס ברוורס ומונעה התנעה בהילוך , באים התאור שלך נכון ששיחקתה עם ההילוכים והרכב הניע אז הבעייה שלך הוא המתג הנ''ל .:evil:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

ברוב המקרים ניתן לנקות ולתקן, אבל באים לא אז הז כמה מאות שקלים ברכב רגיל ,ברנו זה יקר יותר נסה בפרוקים !:wink:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

די קשה לפרק את המתג הזה, יחסית לרכבים אחרים. הקונקטור שלו יושב בשקע משותף לכמה רכיבים אלטרוניים של הגיר, וזה יחסית די דרעק. המחיר שלו לחדש למיטב זיכרוני נמוך משלוש מאות שח - אז לקנות ישן זה לא לעניין. צריך גם לכוון אותו אח"כ, והכיוון הוא די עדין.

• תוכן חדש...