Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי אוודי אי 3 שנת 98 1600 , ובדקתי את המצבר שלי במוסךף ואמרו לי שהמצבר גמור ואני צריך להחליף אותו.

אינני יודע מהי תכולת האמפר של המצבר (אם ככה אומרים את זה ) אני מקווה שהמומחים יידעו מה מיועד לאוודי אי 3. האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום אמין וזול באיזור הרצליה , רעננה , תל אביב , רמת השרון?

פורסם

מצבר ניתן למצוא בהמון מקומות והמחיר יהיה בסביבות ה300-700 תלוי בחברה ובמה שאתה רוצה.

תחפש איפה שיותר זול, לגבי אמין זה לא תלוי איפה תקנה לכל חברה יש את המוצרים שלה ואורך חייהם שונה.

לגבי איזה מצבר יש לך עכשיו אני לא כל כך יודע אבל צריך להיות רשום עליו וגם איפה שתיקנה יוכלו לומר לך בוודאות.

לגבי מצברים טובים.

יש מצברים של חברת VERTA שלא צריך לדאוג למים מזוקקים והם מצברים טובים שמחזיקים להרבה זמן בשימוש רגיל והמחיר בהתאם סביבות ה600 ש"ח

מצד שני תוכל לקנות מצבר זול יותר בסיביבות ה300 ש"ח ולהחליפו באחר כשיפסיקו חייו.

תחשוב או להשקיע באחד טוב או לקנות זול יותר ומקסימום להחליף עוד שנתיים או שלוש ולפעמים הזולים מפתיעים לטובה.

אצלי החזיק ורטה משהו כמו 7 שנים עם מגבר ומערכת ועוד היה טוב לצערי הרכב הושבט

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אהלן.

תנסה לקרוא מהמצבר עצמו מהו הזרם הנדרש.

לגביי מצברים, ישנם מס' סוגים:

מצבר רכב זול הנקרא גם "מצבר זפת" יחזיק מעמד בקושי שנה, בד"כ מיוצרים בשטחים.

מצבר רכב יקר, אטום, מיוצר בטכנולוגיה מתקדמת ואיכות גבוהה יחזיק גם 8-10 שנים (למשל מצבר "אופטימה").

בד"כ אורך חיי מצבר איכותי נעים בין 3-5 שנים (כגון שנפ, בוש, וולטה, וורטה) כמובן שיש לתחזקו בהתאם במיוחד באיזורים חמים. תוכל להסיק מסקנה כזו שהמצבר יותר איכותי ככל שהאחריות עליו ארוכה יותר.

להורי הייתה איביזה 94', המצבר המקורי הלך לעולמו לאחר שנתיים, קנינו מצבר של שנפ והוא החזיק בסביבות 6 שנים עד שהרכב נגנב. (אני גם גר בב"ש וחם פה והאיביזה הנ"ל גמעה 170 אלף ק"מ עד שנגנבה).

כמובן שאורך חיי המצבר תלוי באופן השימוש בו ונסיעות קצרות ומועטות מקצרות את חייו.

בצע סקר שוק, לך לחנויות חלקי חילוף לרכב.

בהצלחה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

לפי מה שכתבו כאן בעבר בפורום יש המלצות על "פרוחזאד חלקים לרכב" ברח' יצחק שדה 23 בתל אביב, בכינויו נקרא "הפרסי".

נסה גם ממולו יש חנות בשם "צנטרל".

אם אתה מגיע לבאר שבע במקרה (אל תיסע במיוחד) יש את "ר.ק חלקי חילוף" ברח' דרך חברון 6 (מול השוק העירוני). לפני שאתה בא צור איתי קשר בה"פ, אולי יש מצב לסדר לך הנחה. (הטלפונים של החנות הם 08-6281556 או 08-6278554)

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

המלצה שלי - לך ישירות ליבואן, נניח שנפ, פתח דפי זהב או תתקשר 144 ותרים להם טלפון, תברר איפה נמצאים וסע להחליף שם, בכל מוסך ובמרבית החנויות העלויות יהיו יותר גבוהות היות ועוד סוחרים\ידיים , עוברים בדרך, אצל היבואן\יצרן, גם יתקינו לך אותו וגם יבדקו לך את כל הטעינה\זליגה וכו.

בכל אופן אל תחליף במוסך כי יקרעו אותך במחיר שם.

פורסם

דיברתי כרגע עם בחור שהפנו אותי אליו , שהציע לי מחיר על מצבר חדש 70 אמפר , שמתאים לרכב שלי , עם שנתיים אחריות ב500 שקל. אני לא זוכר את השם במדוייק אבל קוראים לה

batarry משו. לא זוכר את השם המלא.

מה דעתכם ?

תודה רבה , מרון.

פורסם

זול, השאלה היא מאיזה סוג המצבר.

סתאם לשם השוואה: שנפ 70 יעלה לך 700 שקלים, ווארטא 70 יעלה לך 800 שקלים.

500 ש"ח זה זול למצבר 70 אמפר ועוד עם שנתיים אחריות - אני הייתי הולך על זה.

פורסם

אחריות למצבר מיבואן שהיום ישנו ומחר נעלם, לא שווה את הנייר שעליו היא כתובה.

לרכוש רק מצבר מיצרנים מקומיים או מיבואנים מוכרים וידועים.

לא לשכוח, שבדרך כלל בחיים, הזול הוא יקר והיקר הוא זול, בחשבון סופי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רכשתי החודש מצבר וולטה בחנות חלפים בפ"ת ב300 ש"ח עם שנה אחריות אותו מצבר נרכש ע"י חבר שלי שבוע מאוחר יותר באוטו דיפו ב- 400 המצבר היה 55 אמפר

החנות נמצאת לייד תחנה מרכזית פ"ת

פורסם
אהלן.

בד"כ אורך חיי מצבר איכותי נעים בין 3-5 שנים (כגון שנפ, בוש, וולטה, וורטה) כמובן שיש לתחזקו בהתאם במיוחד באיזורים חמים. תוכל להסיק מסקנה כזו שהמצבר יותר איכותי ככל שהאחריות עליו ארוכה יותר.

נצל"ש.

אני מעונין להעביר את המצבר לתא מטען (נתעלם לרגע מעניין החוקיות ומהמניעים) - בינתיים מהללים ומשבחים את בוש סילבר. רציתי לדעת:

1) האם יש למישהו נסיון רע איתו?

2) כמה בערך הוא עולה? לדיקו יושבים בראשון. האם יש להם משרדים גם באיזור ת"א/השרון או לחילופין חנות שסוחרת במצברי בוש במחירי יבואן?

3) אני לא יודע כמה אמפר אני צריך :roll:. מדובר בפיג'ו 106, עם מעט מאד צרכני חשמל...

תודה,

אלון

• תוכן חדש...