Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת דלק ב-306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר אימי התעוררה, והעירה אותי כי ראתה שמשהו נוזל מהרכב שלי באזור הגלגל האחורי הימני, בקצב של טפטוף בינוני-, באזור הקשת הזו שמעל לגלגל משתי נקודות סמוכות והאזור נראה די רטוב, ויש שם ריח של דלק.

לא חוויתי בעיה כזו בעבר(האוטו אצלי כחודשיים). האם זהו דבר שבודקים בבדיקה לפני קנייה?

יש משהו שאפשר לעשות עד שאקח את האוטו למוסך מחר ?

האוטו עד עכשיו נסע בסביבות ה- 9/10 ק"מ לליטר (משולב.. עירוני בינעירוני), האם יכול להיות שזה בגלל חור שהיה קטן ועקב כך נזל דלק?

נ.ב הרכב הוא 306 1.6 ידני שנת 99, מיכל הדלק הוא כ-60 ליטר.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם
כמה דלק יש במיכל?

אתמול בבוקר היה טיפה פחות מחצי טנק, ועכשיו רואים שהמחוג ירד מעט .. גם שמתי קצת אדמה ליד הגלגל שתספוג את מה שנוזל ולא ילכלך את הרחוב..

פורסם
אתמול בבוקר היה טיפה פחות מחצי טנק, ועכשיו רואים שהמחוג ירד מעט .. גם שמתי קצת אדמה ליד הגלגל שתספוג את מה שנוזל ולא ילכלך את הרחוב..

כל הכבוד!!!!!!!

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

למישהו יש הימור מה זה יכול להיות ? אמרו לי שזה אולי צינור עודפים או משהו כזה, או שזה (חס וחלילה) חור במיכל הדלק..

ועוד שאלה, חשובה יותר- מחר בבוקר, עדיף לי להזמין שגריר שיגרור את האוטו למוסך נכון? (זה חלק מהביטוח שלי), כי לא נראה לי כ"כ בטוח לנסוע באוטו ככה שחס וחלילה לא יתפוצץ משהו..

פורסם

עד כמה שאני יודעת ומכירה מהרכב שלי, לא נתקלתי בצינור עודפים.

כאשר אני מתדלקת מיכל מלא לא ניתקלתי אף פעם בתופעה של נזילה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הנזילה היא בצד של הנוסע?

בכל מקרה, ב-306 שלי, כאשר הוחלפה משאבת הדלק, לא סגרו טוב את המכסה שמעליה.

כאשר הרכב חנה על משטח לא ישר, הייתה נזילה מהחלק העליון של הטנק דלק.

קשה לי להאמין שדבר כזה יקרה סתם כך - האם החליפו אצלך משאבת דלק לאחרונה?

פורסם
למישהו יש הימור מה זה יכול להיות ? אמרו לי שזה אולי צינור עודפים או משהו כזה, או שזה (חס וחלילה) חור במיכל הדלק..

ועוד שאלה, חשובה יותר- מחר בבוקר, עדיף לי להזמין שגריר שיגרור את האוטו למוסך נכון? (זה חלק מהביטוח שלי), כי לא נראה לי כ"כ בטוח לנסוע באוטו ככה שחס וחלילה לא יתפוצץ משהו..

בהימור אני חלש, בהבעת דיעה אני חזק יותר,עדיף שתזמין "שגריר", שיגרור את הרכב למוסך, בשביל מקרים כאלה יש ביטוח גרירה, יתכן והמסנן דלק שלך נוזל מסיבה כלשהי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה לכולכם, אכן בדקות אלה צלצלתי ל "שגריר" וקבעתי איתם למחר בבוקר שיגררו את הרכב למוסך. עדכונים (בתקווה לטובה :wink: ) יובאו בהמשך.

פורסם

כן, הנזילה היא בצד של הנוסע( צד ימין , ליד גלגל אחורי ). האוטו אצלי מזה כמעט כחודשיים , ולא החלפתי משאבת דלק או משהו בסגנון, ולפי הידוע לי גם הבעלים שלפניי לא עשה זאת לאחרונה..

פורסם
כן, הנזילה היא בצד של הנוסע( צד ימין , ליד גלגל אחורי ). האוטו אצלי מזה כמעט כחודשיים , ולא החלפתי משאבת דלק או משהו בסגנון, ולפי הידוע לי גם הבעלים שלפניי לא עשה זאת לאחרונה..

לא קשור למשאבת דלק.

מעל הגלגל האחורי הימני, בחיפוי שלו, נמצא מיכל עיבוי לאדי דלק שמובלים לשם

ע"י צינור שיוצא ממיכל הדלק.

הנטייה של המיכל הזה היא להסדק אחרי כמה שנים, וזאת כנראה הבעיה אצלך.

אם אני זוכר נכון, זה מגיע קומפלט עם הצינורות מהחברה, וזה עולה משהו סביב ה-500+ ש"ח.

בהצלחה,

יוגב

פורסם

טוב, אז הבטחתי עדכון לא? :wink:

אז ככה, "שגריר" הגיעו , גררו לי את האוטו למוסך. האוטו הועלה במוסך למעלה על המנוף.. וכפי שחוקי מרפי פועלים- פתאום כלום לא נזל..:? אז היה צורך בלפרק כדי לבדוק מאיפה הנזילה, למזלי היא לא הייתה בטנק דלק ולבסוף מצאו שבאיזשהו חלק, מין גומיה כזו, עם קפלים כאלה (לא זוכר את השם מצטער) היה סדק באחד הקפלים, בגלל זה הייתה נזילה לסירוגין. הוזמן חלק חדש, ולאחר כמה שעות הורכב באוטו והאוטו הורכב מחדש, וברוך השם עכשיו הכל מצוין :smile:

מחיר החלק- 185 ש"ח, עבודה - 250 ש"ח. (עבדו על האוטו המון! עקב כך שבהתחלה לא מצאו את הנזילה אז היו צריכים לבדוק הכל..

בכל מקרה, תודה לכל מי שעזר בנושא..

• תוכן חדש...