Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*****עריכה - כתוב חלש , אתה מעיר את המנהלים**********

דבר ראשון בקשר לכול הקטע שהאוטו חותך לי ומקרטע לי המוסכניק לקח את האוטו לנסיעה והוא אמר שהאוטו נוסע מצוין והוא לא מרגיש שום דבר בגלל שלא היה לי כמעט דלק באוטו זה קרה צריך להיות מעל הרבע הוא אמר לי תמיד תתדלק מעל הרבע בשעון של הדלק הוא אמר שאם זה חוזר אז אני יבוא אליו לבדוק כבלים של הפילטרים יכול להיות שהם הבעיה. אני תאמת עכשו כבר לא מרגיש את זה אבל זה מוזר לי כול השבוע הרגשתי את זה נחכה להתפתחויות.

דבר שני בקשר לבולמים שרציתי להחליף הוא הציע לי 4 בולמים 2 קדמים 2אחורים שהם הכי טובים ומתאימים לרכב שלי ב 1400 והטיפול עצמו יוצא 500 שקלים כול העסק 1900 שקלים.

ודבר שלישי בקשר למכות שאוטו ספג הלכתי לפחח די טוב הוא אמר לי שאת 2 המכות ואת כול הקטע אפה שהבגז יש לי שם עוד מכה קטנה ולצבוע אפה שהדלתות למעלה כי הצבע קצת דהוי מעל הדלתות האחוריות וגם את כול הקטע של הפגז ומסביבו יעלה לי 900 שקל יש לי צבע כחול מטאלי אני מתלבט כי אני לא יודע אם הצבע יהיה ממש אותו דבר זה מה שמפחיד אותי בעיקרון וחשבתי לעצמי אם כבר לצבוע אז את כול האוטו עכשו ההתלבטות שלי היא מה לעשות ראשון או את הבולמים או את הצבע ופחחות זה בעיקרון ההתלבטות שלי כי קצת כבד עלי שתיהם במכה אני אשמח לתגובות ולעצות בכול הקשור תודה ושבת שלום.

442549ab4be86e482.jpg

4425499b4b9443de2.jpg

4425499b4b9443de1.jpg

43dfbbbe23bdb99f1.jpg

פורסם

EREZOS Tell me - Are you for real??? Shock absorbers has to be the first.

You also mentioned some where your tires are totally worn out - they go second. Only than you can start thinking about havig the car body fixed

פורסם

Unlike what Ran said, the main issue is safty! faulty shock absorbers are very dangerous specially when it comes to braking hard. Comfort is second to that.

Smart thinking dear.

BEHATZLACHA

• תוכן חדש...