Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חזרתי באיזה יום , גמור מעייפות ב 1 בלילה, כאשר שאני יוצא מהרכב מפנה את צומת ליבי אחד השכנים החביבים שיושבים בד"כ בשעה זו ומפצחים להנאתם גרעינים, נפצים ושאר חזיזים על ספספל מתחת לבניין שמרכבי יוצא אוויר , או כמו שאמר "אחשל'י יוצא לך פססס מהגלגל" כמובן שידעתי במה מדובר .. והתבעסתי והחלטתי שאני אחליף למחרת בבוקר..

מה אגיד ומה אספר.. אין כמו לקום ב 5:00 בבוקר אחרי שהלכת לישון ב 1 , ולפרק גלגל ולהרכיב רזרבי ... תענוג כזה עוד לא היה :)

פורסם

אולי אחד המנהלים יעשה שישור דביק "גם לי היה פנצ'ר והיתבאסתי להחליף ובסוף היחלפתי כמו מניאק"כי זה מה שניראה לי שהולך להפוך השירשור הזה :-P

פורסם
אתה מזכיר לי את האנשים שעל הבוקר נופלים מהמיטה דורכים על החתול נתקעים בארון פותחים את המשחת שיניים על כל הריצפה ואז מחליקים על זה.
אתה יודע,חבר טוב שלי הוא מהסוג הזה...כולה ניסה להחליף פגוש,נפל עליו,ניכנס לתוך הבגאז' של האוטו שהיה פתוח לא זוכר למה,חטף מכה בראש מהמסגרת של הדלת(רכב 5 דלתות)ודקירה מעצבנת בגב מבקבוק שמן.

וזה היה רק בחלק של הפירוק...

בהרכבה הוא שוב נפל עליו...ואני נפלתי על הריצפה מהצחוק...

אגב-מי שמועד לפורענויות שלא יעבוד בזגגות!!!

גם לי היה סיפור נאכס עם פאנצ'ר-הספריי הזה מציל נפשות ממש...בשעת לילה מאוחרת,בליל חורף גשום בדצמבר שעבר,ביום הראשון למכת השפעת,כל הגוף כואב(בגלל השפעת וגם כי הייתי אחרי שעות נוספות בעבודה פיזית קשה במחסן...)ההסתייגות היחידה שיש לי ממנו-ברגע ששמים את החומר בצמיג,הנסיעה חייבת להיות לפאנצ'רייה,ולא לשום מקום אחר.אם אין פאנצ'רייה פתוחה בשעות מוזרות או בסביבה היחסית קרובה למקום שבו התפנצ'רת,תחליף גלגל.נקודה.למזלי באיזור נשר במתחם יוניברס יש פאנצ'רייה שעובדת עד איזה 22:00 בלילה,ותיקנו לי את הצמיג.אחרת הייתי מחליף גלגל וזהו.לחירום-כדאי מאד מאד שיהיה באוטו.רק לא לחשוב שזה מתקן את הגלגל באופן קבוע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם לי היה סיפור מצחיק, יום אחד חזרתי מבלוי נסעתי באיילון צפון לכיוון קק''ל

הכביש היה נטוש אז החלטתי לראות כמה סוגרת קרייזל נאון 97 אחרי ראש מנוע

כשכל משיכה משמיעה גירגור מגרה של חתול שבולע המון אבל המון דלק תודות לגיר המעפן שלו.

אחרי כמה נסיונות כושלים לעבור את קו ה 200 בגלל סיבובים וגם כמה החלקות עדינות

וכן ב 190 קמ''ש אפשר לגרום לאוטו להיכנס להיגוי יתר עדין ביותר (עם חיוך רחב ביותר)

אם משתדלים להשאיר את החלק האחורי על הקו הפרדה הצהוב, (שבגלל ההרכב הכימי

המעפן שלו הוא חלק וגורם ללא מעט תאונות אופנועים)

אני ניכנס לבסוף לתל אביב כמעט מגיע אל הבית ואז מגלה שיש לי פנצ'ר

אבל לא לפני שאני שם לב שהגלגל השמאלי אחורי פשוט הפך משחור לצהוב אחרי שהוא גירד כמה ק''מ

של צבע וכנראה שגם את השכבת גומי הדקה שבקושי הייתה לו...

אז כמו גדול עצרתי ב 6 וחצי בבוקר אמצע רמת אביב ג הורדתי את החולצה היפה שלא תתלכלך והחלפתי

גלגלג ואפילו השגתי מ''ס מאיזה בחורה חמודה שעברה עם הפג'ארו שאבא קנה לה...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...