Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעה לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף שנת 2000 מנוע 2000 וזה דגם קומפורט כמו שאתם רואים בתמונה לתמבונים באוטו יש קו שחור וגם בדלתות יש ורציתי לשאול אם אני יכול לצבוע אותם ללבן אם זה אפשרי כמו בתמונה שניה אם זה אפשרי האם אתם מכירים מקומות שעושה את זה אז תרשמו כי אני ממש רוצה חייב

e_1_8_1_1_20060227110258.jpg

e_1_8_1_2_20060129090140.jpg

פורסם

יש לי בורה שנת 2000 ואני מכניסה את האוטו לאותה צביעה בשבוע הבא.. תיכנס לכל מוסך פחחות תברר מחירים...

פורסם

להתקשר לאן???

הזוי...

יותר פשוט - תאמר לנו מאיכן במרכז (סה"כ אזור גדול...) ואיכן נוח לך ותקבל המלצה על פחחים.

פורסם

אני אוהב לעשות הכל לבד, גם אתה יכול.

אם תבצע אותם ללבן כל שבוע תהייה לך שריטה חדשה עליהם, ותתבאס ואז שוב תלך לצבעי.

תלמד לעשות לבד זה קל, ואפשר לקתן לבד כל שריטה.

תעשה חיפוש לצביעה על פלסטיקים בשבוע האחרון היו מלא נושאים על זה.

פורסם

דבר ראשון, תתחיל מקריאת חוקי הפורום ותלמד לרשום עם פיסוק נכון. זה מעצבן לקרוא הודעות בסגנון הזה.

דבר שני, בהחלט אפשרי לבצע צביעה לבד, לא חייבים פחח או צבעי. כל שצריך לעשות הוא ללחוץ על כפתור "חיפוש" ולרשום "פסי קישוט" או "צביעת פסלטקים".

תמצא פרוייקטים כאלה על גולף ועל 205.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בידיוק לפני שבועיים אני עשיתי את הצביעה הזו לגולף שלי(שנת 2002) וגם היא בצבע לבן

זה ממש מייפה את האוטו.... מאוד מומלץ

מישהו באזור ירושלים עשה לי את העבודה ב500 שקל....

עבודה יפה ומקצועית

אם אתה רוצה עוד פרטים תדבר איתי בפרטי

*לדעתי קח את האוטו לפחח מקצועי... צביעת הידיות לא כל כך פשוטה

תשקיע 500 שקל ותהנה מהצבע

PICT1260.JPG

PICT1257.JPG

פורסם
ניב האוטו שלך נראה מדהים

תודה רבה.

אני ממליץ לכל אחד שיש לו גולף לעשות את צביעת פסי הקישוט-מוסיף המון.

בנוסף אל תסתפקו רק בצביעת פסי הקישוט.

יש לי אוטו לבן כמו שראיתם וצבעתי את הפלסטיקים התחתונים גם בלבן(הם בצבע שחור במקור) ב-2 הטמבונים(האחורי והקדמי) ואת הידיות.

• תוכן חדש...