Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A3 3.2 Quatro Vs. Alfa romeo GT Coupe

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לך 300K + לקנות אותו למה אתה נעול על המכוניות הכי גרועות בקטגוריה ??

האודי סליחה על הבוטות אבל היא זבל חוצמה מנוע טוב היא סתם אוטו פוזה

האלפא הזאת נראית טוב אבל היא בעצם כמו 147 עם דלתות ב150 אלף שקל יותר

הבחירה הנכונה 330CI שהיא לא רואה לא את האלפא ולא את האודי ממטר

צודק.

330 יופי של אוטו ועדיף על שתי המוזכרות לעיל.

למרות שלא הייתי קורא לאף אחת מהן זבל...ממש הערה דבילית.

בכל מקרה יש לך הברה אפשרוית חביבי, לך הארד קור- STI או EVO.

ולכל אלא, שטוענים שאלפות של היום אמינוצ- קשקוש.

לא אמינות בגרוש מה גם שלא עמידות. בנוסף חלקים יקרים ותג מחיר יקר ללא שום הצדקה.

שיווק "מכונת נהיגה" שמבחינתי ומבחינת רבים אחרים היא משפחתית עם מנוע בריא- הנעה קדמית פשוטה. יש לה יופי של הגה- זה כן. אבל זה הדבר היחיד.

Down shift to drift

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אפשר לדעת איך בדיוק שמעת שיש מלא בעיות במנוע 3.2 של אלפא? כמה כבר הספיקו לעשות 100 אלף ק"מ עם מנוע כזה?? 1?

אני נגנב לפעמים כמה אנשים לא אובייקטיבים.

ההסטוריה אומרת הכל.

כמו כן כנס למוסך מורשה ותיווכח עד כמה הם לא יודעים לעבוד, מה שמוסיף לאמינות של המותג הזה.

כמו כן , אם בביצועים אתה חפץ , 0 ל 100 , ואתה יכול לפזול לעוד כמה כיוונים או יותר נכון לעוד כיוון אחד,בפחות כסף עם יותר ביצועים ויותר אמינות ניתן לקנות רכב עם מנוע שהוא כמעט חצי ממה שהוזכר כאן .

בכל אופן , מתוך השתיים שהוזכרו, אם אין לך כל בעייה כספית , הייתי ממליץ על האלפא.

פורסם

רק אני קלטתי שהבחור מחפש רכב מיוחד ? כזה שאין לכל אחד ?

למה מציעים לו אימפרזה ?

ניחא על הבמוו 330, אבל מזה אימפרזה ?

אני אישית הייתי הולך על הGT, ללא הרבה מחשבות.

ברגע שראיתי את האוטו הזה, אמרתי לעצמי שאם יהיה לי אי פעם הכסף, אני קונה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מה הוא שואל ומה עונים...

אלפא או אאודי? אני אישית הייתי הולך על האלפא, נכון שני הרכבים יקרים בטירוף וביצועיהם דומים

אבל האלפא נותנת תחושה הרבה יותר יוקרתית מ"עוד" אאודי. מה גם שלפי דעתי העיצוב שלה הרבה יותר

יפה, התא נוסעים שלה מעוצב בטוב טעם עם חומרים מעולים ותשבוחות (על סמך קריאה של מבחנים)

לאומת התא נוסעים האפרורי וחסר החיים של האאודי. ירידת ערך? שטויות..בסופו של יום שני הרכבים

יורידו חצי מערכם תוך שלוש שנים, אמינות? כמו שאמרו יש ביטוח, ולידיעתך יש גם אאודי דפוקות..ככה

שהכל עניין של מזל, הנאה? תשאל את השאלה הזאת במועדון אלפא..נראה מה תהיה התשובה.

בקיצור אם ההתלבטות בין שני הרכבים הללו, אני הייתי הולך על האלפא.

1.8T 8)

פורסם
צודק.

למרות שלא הייתי קורא לאף אחת מהן זבל...ממש הערה דבילית.

בשביל 300K שקל לקנות גולף עם סמל של אודי , אמנם מאובזרת ועם מנוע לא רע אבל מבחינת התנהגות ספורטיבית ושלדה היא בקאנטים זה נקרה זבל מבחינתי ולפי הדרישות של הבנאדם נראה שהוא מחפש אותו עם פוזה ונוכחות והאודי הזאת הפוזה היחידה שתקבל ממנה זה פוזה של פראייר

הייתי עונה באותה צורה אם הבנאדם היה שואל על סדרה1של BMW (למרות שאני פריק גדול BMW זה אחד הדגמים היותר מאכזבים שלהם בכל הזמנים)

וזה שכתב שאין CI תסתכל באתר של BMW יש מחירון שנתון 2006 ל325 - 364000 שקל

ההאודי מנגד עולה 317000 לפי האתר שלהם ההפרש מינורי בהשוואה למה שאתה מקבל בBMW שזה יום ולילה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

טוב, ברשותכם תגובה ממי שנהג על שתי המכוניות.

יותר נכון, על הגרסאות הפשוטות שלהן...

נהגתי על ה-GT בגרסת 2.0 סלספיד, ונהגתי על ה-A3 בגרסת 2.0 FSI. לכן אני אתעלם מהמנוע (ממילא שתיהן מאוד דומות מהבחינה הזאת) ואתייחס למכוניות עצמן.

עיצוב - בעיני המתבונן. בעצם, על מה אני מדבר, ה-GT פי מלאנת'לפים יותר יפה :wink:

איכות - האודי נהנית מאיכות חומרים עדיפה, אבל באלפא הכל מעוצב בשאר-רוח וזה גורם להרגשה עדיפה. האודי תקרקש פחות, ככל הנראה.

פרקטיות - ה-GT מאוד לא פרקטית, האודי הרבה יותר קונבנציונלית בעיצובה ולכן נהנית ממושב אחורי סביר בגודלו ובגאז' נורמלי (למרות שגם ב-GT הוא לא פצפון). גם המרווח מלפנים צפוף באלפא, במיוחד לאנשים גדולים.

הנאה - האודי אוחזת טוב מאוד, אבל מנותקת כמעט לחלוטין. את גרסת הקוואטרו לא בחנתי, לכן אני לא יכול לספר על נפלאות (או לא...) ההנעה הכפולה. האלפא מאוד מערבת עם ההגה הקצרצר, תנוחת הישיבה הקרבית, החדות והאחיזה הסופר-גבוהה. זה מצוין אם אתה רוצה לתקוף עקומות מאוד מהירות, אבל קצת פחות טוב אם אתה אוהב לתקוף פניות הדוקות. שם האחיזה הגבוהה תהיה כנראה דווקא בעוכריך, וחוסר האפשרות לנתק את בקרת היציבות פשוט יעצבן אותך. באופן הזה האלפא כאילו רומזת לך שהיא מסוגלת לשחק, אבל לא באמת הולכת עם זה עד הסוף, ואותי זה מאוד איכזב.

גיר ובלמים - בשתיהן הבלימה מצוינת, הגיר הידני באלפא טוב, הסלספיד פחות. הגיר הידני באודי טוב, ה-DSG יותר.

עלויות אחזקה - שתיהן תהיינה יקרות, כאשר האלפא תאבד כנראה יותר מערכה, אולי אפילו באופן משמעותי.

אבל עזוב אותך משטויות. ב-300+ אלף ש"ח אני לא הייתי מביט לא על זו ולא על זו (בעצם, על האלפא הייתי מביט, אבל רק מביט...).

הייתי פשוט קונה 325.

מנוע טוב כמעט באותה המידה. איכות גבוהה משתיהן. עיצוב נקי ויפה מבפנים, מרשים מבחוץ (כל עוד לא מביטים על החלק האחורי, אבל היי - אתה נוהג, לא?). פרקטיות עדיפה באופן מוחץ והבונוס הכי גדול - הנאה מנהיגה ששתי אלו פשוט לא מסוגלות לספק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא יודע אם זה רלוונטי, אך הבנתי כי אלפא חדשה עומדת להגיע לארץ.

Alfa Brera, האם היא במסגרת התקציב שלך?

האם אתה יודע מתי תגיע?

סתם חומר למחשבה...

http://www.motorvision.es/salonb2005/fotos/800/alfa_brera.jpg

http://img.stern.de/_content/53/12/531245/ALFA-Brera-GTV-v_750.jpg

http://www.motorvision.es/salonb2005/fotos/800/alfa_brera2.jpg

פורסם

לדעתי, מי שמחפש ב300K מכונית המכוונת להנאה מנהיגה, ישנה רק שני אלטרנטיביות, איבו ו- STI שניהן מהנות חזקות ויציבות יותר מכול החלופות שהציעו פה.

אופציה נוספת היא מכונית יד שנייה בסיגנון 911.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אני חושב שהוא מכוון למשהו קצת יותר יוקרתי. EVO ו-STI הן באמת הכי הארד-קור שיש, אבל לא כולם מחפשים את זה.

911 היא כבר משהו אחר לגמרי - למצוא משומשת כזו זה לא פשוט, ועלויות האחזקה גבוהות פי כמה משל כל האחרות.

אלפא בררה באמת אופציה מעניינת בהנחה והיא תגיע בקרוב. מעניין במיוחד אם בקרת היציבות שלה מתנתקת או לא...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לדעתי, מי שמחפש ב300K מכונית המכוונת להנאה מנהיגה, ישנה רק שני אלטרנטיביות, איבו ו- STI שניהן מהנות חזקות ויציבות יותר מכול החלופות שהציעו פה.

אופציה נוספת היא מכונית יד שנייה בסיגנון 911.

ואני בטוח שאחזקה של 911 היא בדיוק כמו אאודי או אלפא GT .

אני לא מבין , בן אדם שאל על איבו ? על 911 ?

הוא רוצה משהו קצת יותר איכותי מאיבו או אימפרזה . לא כולם חולים בראש .

אני מעדיף את הבמוו שלי לדוגמא , אוטומטית , נוחה ורגועה .

הוא רוצה משהו טיפה איכותי יותר ומעוצב יותר .

מה עדיף ?

הראש אומר אאודי , הלב ( או שמא הבולבול ) אומר האלפא .

מה לבחור ?

עזוב אותך מתשובות כמו פנטזיות של החברה' כאן שיכולים להגיד לך מה הם היו עושים אם היה להם ת'כסף ואת הביצים להוציא סכום כזה על אוטו ( במידה והיה להם עודף כסף ) .

אף אחד לא יכול לתת לך תשובה . רוני נתן לך את מה שהכי קרוב ועדיין זה לא היה על הגרסאות האלה אלא על הגרסאות הפשוטות יותר .

לך תעשה סיבוב על שתיהן ותבחר .

פאק ! אתה הולך להוציא הרבה כסף ! אתה מתכוון להסתמך על מה שילד מפנטז וממליץ לך מה הוא היה קונה אם ואילו...???

לך תעשה סיבוב כבר .

קצת בוטה . אבל מצטער, אולי צריך להעיר אותך .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אם הולכים בהארד קור אז הולכים עד הסוף הארד קור ...... EVO ....... ( טוב נו אני משוחד ..... אני חולה על האוטו הזה ......)

מבין מלחמת הגרמניה מול האיטלקיה ??? גרמניה ...... למרות שהתמונות מגוגל מראה שהפנים של האלפא פשוט מעלף(א)

גם לא יודע לגרמניות יש שם של פשוט אמינות בשמיים ..... וגם תיבת DSG עצבנית וזריזית .....

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

תודה יאשה על המחמאות (בעיקר שאתה לא מכיר אותי)

קודם כל, למעט על ה-אלפא GT על כל המכוניות נסעתי (אפילו די הרבה)- בעצם גם על הבררה לא.

אני לא מצליח להבין, איש רוצה לשלם 300K כדי לקבל מכונית בעלת אופי ספורטיבי ומרגש (אתה יודע כמה בחירות "איכותיות" יותר הוא יכול לבחור בסכומים הללו?במידה וזה היה הפרמטר המוביל) ולא מציעים לא את הטופ שבטופ?

חווית הנהיגה שמספקות צמד הנינג'ות לא מתקרבת לזו של האלפא (אני בכלל לא מזכיר את האודי) בשיכלול ה-TRADE OFF של שני הנינג'ות מגלה שעל מזבח איבזור, בידוד רעשים (ואולי עיצוב, מדובר על טעם אישי. לדעתך הA3 היא היצירה הלא מוכרת של ליאונרדו לדעתי האיבו מרשימה יותר), צריכת דלק ואי יכולת לישון בלילה (מי רוצה לעזוב אותם בכלל?) אתה מקבל מכוניות חזקות, הרבה יותר מהנות ומתקשרות יותר, יציבות יותר ופרקטיות יותר.

לגבי האיכות, לא ידעתי שיש לך מכון לבדיקת איכות רכבים אבל אם תבדוק תראה שאיכות קשורה לעמידות כל חלקי הרכב. למיטב ידיעתי, דווקא צמד היפאניות ידועות כבעלת יכולת עמידותיות טובות יותר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

רועי , אם תסכל טוב טוב בציטוט שלך תגלה כמה שורות בצבע אדום ואלו הן למעשה שורות שאני כתבתי כדי לענות לך כביכול על מה שאמרת .

( ההסבר המפורט למעלה בהומור , אפילו אני הבנתי שאתה לא כזה טמבל... :wink: )

בוא נעשה היכרות . אני יאשה , נעים מאוד .

אני לא מצליח להבין, איש רוצה לשלם 300K כדי לקבל מכונית בעלת אופי ספורטיבי ומרגש (אתה יודע כמה בחירות "איכותיות" יותר הוא יכול לבחור בסכומים הללו?במידה וזה היה הפרמטר המוביל) ולא מציעים לא את הטופ שבטופ?

הבן אדם שמע על איבו ואימפרזה . אלא אם הוא כרגע יצא מהקפאה בת 20 שנה... הוא רוצה משהו טיפה שונה . אלא אם הוא יכנס ויגיד שאני טועה .

אתה צריך להבין שאם כולם היו רוצים בדיוק מה שאתה רוצה אז היו קוראים להם בשם שלך וסביר להניח שהיה לכם את אותו אבא ואמא והיה לך מנוי קבוע בפסיכולוג כי אתה עם פיצול אישיות . רגע , בעצם לא היה לך פיצול אישיות...:lol:

חביבי , האנשים שונים אחד מהשני וטוב שכך . אחרת היה משעמם .

לגבי האיכות, לא ידעתי שיש לך מכון לבדיקת איכות רכבים אבל אם תבדוק תראה שאיכות קשורה לעמידות כל חלקי הרכב. למיטב ידיעתי, דווקא צמד היפאניות ידועות כבעלת יכולת עמידותיות טובות יותר.

זה גם קשור לסוג החומרים . למרווחים בין חלקי הפח השונים בבודי . משמע לרמת הגימור ועוד ועוד.. אף אחד לא אמר שאיבו או אימפרזה מתפרקות . אבל איכותיות ? נו באמת...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

קודם כל, למעט על ה-אלפא GT על כל המכוניות נסעתי (אפילו די הרבה)- בעצם גם על הבררה לא.

חווית הנהיגה שמספקות צמד הנינג'ות לא מתקרבת לזו של האלפא (אני בכלל לא מזכיר את האודי) בשיכלול ה-TRADE OFF של שני הנינג'ות מגלה שעל מזבח איבזור, בידוד רעשים (ואולי עיצוב, מדובר על טעם אישי. לדעתך הA3 היא היצירה הלא מוכרת של ליאונרדו לדעתי האיבו מרשימה יותר), צריכת דלק ואי יכולת לישון בלילה (מי רוצה לעזוב אותם בכלל?) אתה מקבל מכוניות חזקות, הרבה יותר מהנות ומתקשרות יותר, יציבות יותר ופרקטיות יותר.

ללא צל של ספק- בדיוק כמו בעבר, צמד הפסיכו נינג'ה ינצח במבחן העמידות לאורך זמן גם כשמדובר במכוניות הנ"ל (במיוחד אלפא שלא נוטה להתפרק ולהחליד עם השנים :roll: )

יאשה מעדיף במוו אוטומטית ורגועה (שנת 84) ומחליט שצמד היפניות לא איכותיות. נו טוב.

Down shift to drift

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...