Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איסוזו DMAX

Slow Sprinter
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי שאלה שלדעתי לא ברמה לפורום הכללי, אבל אשמח אם תענו לי. בעבודה ישנו הרכב, DMAX, ואני נוהג עליו. לא מצאתי שום עדות ל-4X4, למרות שזו הגירסה המוגבהת. הגיר אוטומטי ואין לידו או בסביבה ידית שמשנה את ההנעה. ליד הגיר קיים כפתור ולו שני מצבים - PWR, שאין לי מושג למה הכוונה (OVERDRIVE?) או שזה מושג שמתגלגל על הלשון ונקרא הילוך כוח, ואין לי מושג מה זה בכל אופן. בצדו השני של הלחצן כתוב 3RD, שגם זה לא ברור מה, ואשמח לדעת.

אשמח לקבל הסבר ועצות לנהיגה ברכב מהסוג (במיוחד ברוורס), כי ההתנסות די חדשה ואני בהחלט מפחד לפגוע במפלצת הזו (בעיקר בגלל השתתפות עצמית).

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• אחראי פורום
פורסם

השילוב ל-4X4 ב-DMAX נעשה חשמלית ע"י כפתור, שאם אני זוכר נכון אמור

להיות בצד שמאל של לוח השעונים. אמור להופיע : 2L , 4L, 4H.

אני לא בטוח שגבי ה-3RD, אבל אצלנו באיפון (הגרסה הקודמת לטנדר של איסוזו),

ההבדל בין power ל- normal הוא פשוט שום דבר, אין הבדל.

למה אתה צריך עצות בנסיעה ברוורס עם הרכב הזה?...

סה"כ מדובר ברכב די חזק (131 כ"ס) עם משקל גבוה ,

אז הייתי ממליץ לך לשמור מרחק ולבלום מוקדם יותר מאשר הרכב קטן.

וכמובן לא לבדוק איך הוא בסיבובים, כי לא לזה הוא יועד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם אני לא טועה, לא כל DMAX היא 4X4 אז יכול להיות שאתה נוהג באחת שהיא הנעה אחורית בלבד.

לייתר דיוק אני חושב שרק הD-BLACK היא 4X4. או שמשנתון מסויים הם עברו ל4X4. בכל אופן אני בטוח שיש הרבה DMAX שנמכרו עם הנעה אחורית בלבד (ללא 4X4).

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...