Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
... אם תמצא מוסך שאינו מורשה חברה (אך מורשה משרד התחבורה), ותתרשם כי העבודה שם איכותית, ידע טכני גבוה, יש אמינות והמחירים סבירים, תיווכח כי יש אלטרנטיבות טובות בשוק. אני אישית מכיר כמה כאלה...:wink:
מה לגבי עניין עדכון התוכנה שהועלה כאן? האם במוסכים שאתה מכיר אישית :wink: ודומיהם ניתן לעשות זאת?
פורסם
2.5K - טיפ טיפה יקר. ברור שבמוסך מורשה-חברה המחיר יהיה גבוה יותר מאשר במוסך שאינו מורשה חברה. הוא מחויב בתקנים מחמירים של בניה, מיכשור, כח-אדם, חלקים, מלאי, חדרי המתנה וכו'.
על איזה מהדברים הטובים שציינת כאן אתה מציע לו לוותר?

ואני לא מסכים עם הקביעה הגורפת שמוסך מורשה יקר יותר.

בדיוק אני משלם חשבון לטיפול במוסך כזה, ולא ניצלו אותי בכלל.

לדוגמה, אני כבר שנתיים נוסע עם מכסה מאולתר למיכל מים, כי חשבתי שיקרעו אותי במחיר. עכשיו הוא הוחלף תמורת שבעה שקלים...

ודרך אגב, עוד דבר שיש במוסך מורשה ואין באחר, הוא מחשב ותוכנה חביבה שעלותם כמה עשרות אלפי שקלים. אני לא מוותר עליהם.

פורסם

יש הרבה מוסכים שאינם מורשים ע"י חברה זו או אחרת, אבל יש להם מחשב ואפשרות להתחבר לרכבים ברמה שאינה נופלת מרמת היצרן.

פורסם

ספי, עוד לא פגשתי סורק גנארי (GENERIC) שמגיע לרמה של סורק מקורי. לא ברמת 'חשיפת' מידע, הצגת תקלות יחודיות של היצרן (P1XXX), הפעלות אקטואטורים ובטח ובטח לא ברמת תיכנות מחשבים (REPROG).

לפי איציק.נ דרוש לבצע תכנות אחרי החלפת השסתומים, לכן בסוג עבודה זה, יש יתרון למוסך המורשה.

פורסם
לפי איציק.נ דרוש לבצע תכנות אחרי החלפת השסתומים, לכן בסוג עבודה זה, יש יתרון למוסך המורשה.

לא "תיכנות" במובן הבסיס של המילה אלא שדרוג גרסה/תוכנה.

הגרסאות הישנות של המחשבים אינן תואמות לשסתומים החדשים תוצרת Borg Warner כך שהפעלת השסתומים החדשים על התוכנה החדשה עלולה להביא להרס של הגיר תוך זמן קצר ביותר (!).

לידיעה בלבד- על כל גיר שיוצא ממעבדת השיפוצים של לובינסקי בבני-ברק יש מדבקה גדולה שאומרת שחובה לבצע עידכון תוכנה טרם התנעת הרכב והפעלת הגיר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

צודק. שפת המוסך שגורה בפי, יען כי נדבקתי קשות:-)

החברה במוסכים קוראים לפעולה זו תיכנות מחשב(REPROGRAMMING). אבל, כמו שציינת מדובר בשידרוג תוכנה.

פורסם

שדרוג תוכנה לגיר עולה 150 שקל במוסך מורשה ולוקח 10 דקות.

הוא גם משפר במעט את העידון בהחלפות ההילוכים ואת ההחלטיות של תגובות התיבה לנהג.

בקיצור לא כדאי לוותר עליו, בעיקר לאור הנזק שנאמר פה שעשוי להיות.

פורסם

עכשיו ברורה הטענה שלי שלא תמיד מוסך מורשה יתן פתרון טוב יותר, והמחיר - אוי המחיר...

ועכשיו ברצינות: אפשר לעשות את התכנות במורשה ולהגיע למקום אחר לעשות את העבודה.

חוץ מזה, ישנה דרך נוספת להתקין תוכנה - אצל מתקני מחשבים.

פורסם

בפיג'ו 406 הוחלפו 2 שסתומים ובוצע עדכון תוכנה וסך הנזק כולל מע"מ נסתיים ב - 1450 ש"ח במוסך מורשה, אך עפ"י תאורך ובהסתמך על כך שטופלת בידיים טובות ואמינות (ספי) סביר להניח כי הבעיה כבר מאחוריך.

• תוכן חדש...