Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם !

היום ראיתי במוסך כמה מכונאים עובדים על אוטו מזדה לנטיס מודל 98 ,1600 ומחברים לפתח הרדיאטור מכשיר עם צבע כחול כזה עם 2 מבחנות ומקרבים אותו לפתח העליון של הרדיטור .

ששאלתי מה זה הסבירו לי שזה מכשיר שבודק אם מתערבב CO במערכת הקרור (במים ) .

אשמח לשמוע עוד פרטים על המכשיר הזה .

בתודה ושבת שלום שושו .

פורסם

המכשיר שראיתה יש בו נוזל תכלת בתוך שפורפרת 2 דרגות עם משאבת אויר מלמעלה (פומפה). במכשיר זה בודקים מעבר של גזי פלטה אל מערכת המים של הרכב . כאשר אטם ראש ניפרץ ועוברים גזי פלטה צבע הנוזל משתנה מתכלת לירוק צהוב . וזה אומר שהלך לך ראש המנוע ותכין את חשבון הבנק.:lol:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

שלום.

המכשיר יותר מידי רגיש ובהרבה מקרים הוא מטעה כלומר מראה "כאילו" הלך פקונג ראש ולמעשה אין שום תקלה.

אחלה מכשיר להוציע כסף מאנשים באוונטה. בדרך כלל כאשר אטם ראש ניפרץ בעל מיקצוע מיומן לא צריך את המבחנות כדי לתת דיאגנוזה.

בברכה בני ל. 00020079.gif

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אם זהיתי את המכשיר מהתיאור שלך אני חושב שאוכל לתת הסבר קצר.

המכשיר הוא צינור ארוך שמחולק לכמה חלקים בתוכו, בכל חלק יש נוזל כחול ובקצה למעלה יש משאבה (כמו של מכשיר של בדיקת לחץ דם).

מהיכרותי ממנו במוסך שבוא עבדתי אכן הוא לבדיקת רמת CO כלשהי באזור הרדיאטור.

אופן השימוש הוא פשוט ביותר, מקרבים את המכשיר לפתח הרדיאטור לוחצים על המשאבה, אוויר מהרדיאטור נשאב פנימה ואם יש טיפת CO ברדיאטור מיי המכשיר יחליפו את ציבעם לירוק.

מה שזה אומר אם אני זוכר נכון זה ראש מנוע תקול.

תמיר.

פורסם

*********נמחק חחחחחחחחח מיותר***********

זה לא קרה לי פשוט ראיתי את זה במוסך .

אז לפי מה שאתה אומר יש כמה סממנים לפריצהשל אטם ראש :

1-מים בשמן (טחינה ) .

2-שמן במים (בעבוע מהרדיאטור )

3-CO במערכת הקרור .

אני רק רוצה להבין משהו אחד האטם ראש נפרץ ואין אטימה בתא שרפה וכתוצאה מכך חודר CO למערכת המים , מה שאני לא מבין זה שאם האטם נפרץ למה אין מעברים גם של מים למערכת השמן ןהפוך ?

בתודה מראש שושו .

פורסם

**נמחק ציטוט מיותר***

יש ויש .יש מעבר של מים לשמן(טיפות מים על מדיד השמן), מעבר של שמן למים (שמנת על מכסה הרדיאטור או שמן צף), מעבר של גזי פלטה למים גורם לפלטת נוזל קירור מהמערכת והמנוע מתחמם מהר והנזק רק גדל. :roll:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

בוקר!

מכשיר מעולה-אך מחייב את המשתמש לאבחן במדויק את שינוי הצבע!!

האם גם המבחנה העליונה והתחתונה שינו צבען לצהוב ואו רק התחתונה..???

בקיצור הרעיון ברור-באם יש חשש כלשהוא לאטם קרוע -אפילו במקצט זה המכשיר אך

הבדיקה מחייבת מקצועיות-האם בגמר השימוש בחומר נשאב אויר נקי עד לשינוי הצבע הכחול מחדש

האם המבחנות נקיות בגמר שימוש-אצלי המכשיר מתפקד מצוין .

להת איל.

• תוכן חדש...