Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה 1 בספורט 5+...ישש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשמחתי ערוץ ספורט 5+ משדר את כל העונה (יששששש) של הפורמולה 1 (המירוץ הכי פופולארי בעולם)...

אז השידור מתחיל מחר (שבת) במקצה הדירוג בשעה 12:55 ויום ראשון בשעה 13:25 המירוץ עצמו...

העונה שינו עוד פעם את החוקים אני יודע שלפחות את ההחלפת צמיגים באמצע מירוץ החזירו אני לא יודע על עוד משהו, יש גם 3 קבוצות חדשות (במקום אחרות שכבר היו), נהגים החליפו קבוצות ובאו נהגים חדשים ונהג אחד חדש ומעניין, ניקו רוזברג, הבן של קקה רוזברג (KEKE ROSBERG) אלוף העולם לשנת

1982, הוא נהג על Wiiliams-Ford, כיום הבן (ניקו) נוהג על Wiiliams-BMW, בקיצור אמור ליהיות עונה מעניינת...

שיהיה לכולנו צפיה מהנה...

שבת שלום לכולם...:-)

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

קודם כל תודה על התזכורת!

אבל לדעתי פורמולה 1 לא ממש מעניינת לצפייה (חוסר אקשן!) אבל אני אתן לה הזדמנות מחר.

אני מבואס שהפסיקו לשדר את WRC RALLY ב-AXN :cry:

פורסם

אני אגיד שאתם מדברים שטויות כי החטיבות שמייצרות את המנועים האלו קשורים ליצור המנועים הסטרדתיים בערך כמו קליאו ספורט ומחיר תחזוקה שפוי !

פורסם

דווקא אני ואחי,שהיינו יותר צעירים (לפני צבא),לא היינו מפספסים אף מירוץ של פורמולה 1,נכון שזה מירוץ בלי אקשן כמו בWRC ,אבל יש בו משהו מעניין שאני לא יכול להסביר,לעזאזל אפילו לא היינו מפספסים את מירוץ ה"פול פוזישן".

פורסם

רייקונן נפרד מחברה שלו או משהו כזה ? פחד במה ? פרפרים בבטן ?

איזה כיף לשמוע את השידור בלי צווחות בגרמנית !

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
ומה תגיד על מנועי רנו בפורמולה 1 ?
שהם לא מתאימים לנקודה שאתה מנסה להעביר, כי מנועי פורמולה 1 מחזיקים אולי 1,000 קילומטר לפני שהם משמידים את עצמם.

כמובן שצחקתי כשכתבתי את מה שכתבתי. עכשיו שאני חושב על זה אני צופה שני סוגים של תגובות מעצבנות:

1. "סיטרואן זה אוטו אמין, מה אתה מלכלך סתם."

2. "איך אתה מעז לאחל למישהו תקלות במהלך ראלי?? ואם יתפוצץ צמיג והוא יתהפך וימות??"

אז אנא ממך, כל מה שאני רוצה זה שפטר יביא הביתה קצת נחת להורים שלו. כאילו לי ולכלב שלי. הבאגט הזה במכונית קורונה שלו לא כל כך עוזר.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
אני אגיד שאתם מדברים שטויות כי החטיבות שמייצרות את המנועים האלו קשורים ליצור המנועים הסטרדתיים בערך כמו קליאו ספורט ומחיר תחזוקה שפוי !
דווקא האחזקה של הקליאו ספורט שפויה ביחס למכונית ספורטיבית! :wink:

שומאכר חזר לגדולתו, פול פוזישין.

פורסם

שומאכר לא ירד ממש מגדולתו.

השילוב של נחיתות צמיגי הברידג'סטון (בעיקר בגלל ההגבלה על סט לסוף השבוע) וההירדמות של פרארי בתכנון ה-F2005 היא שהובילה לתוצאות העגומות.

כדי לראות כמה שומאכר באמת גדול תשווה את המקום השלישי שלו בדירוג הכולל למקום של בריצ'לו , בן קבוצתו עד השנה.

פורסם

היה שידור מעניין מאוד!!

השיטה החדשה של מקצה הדירוג ממש טובה לדעתי, היה יפה מאוד...

נשאר לנו לחכות למירוץ מחר, רק שאני בצבא ואני לא יודע איפה ואיך אני יראה את זה...:?

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם
אז אנא ממך, כל מה שאני רוצה זה שפטר יביא הביתה קצת נחת להורים שלו. כאילו לי ולכלב שלי. הבאגט הזה במכונית קורונה שלו לא כל כך עוזר.

אם זה היה תלוי בי...:wink:

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...