Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למי שמכיר אותי ולמי שלא .

יש לי אסקורט קופה שנת 68 שהולכת לעבור שפצור מקיף, נכון לרגע זה אני מעוניין להרכיב HU פשוט וישן כי הרכב יתרוצץ בין מקומות שונים.

עכשיו תיקנתי לשכן שלי את הרכב לפני מכירתו (זה היה לפני שנה) ואמרתי לו שכשהוא ימכור, שיפרק את הHU ויביא לי.

החכם הביא לי את הHU אבל בלי צמה, הוא פשוט הוציא אותו, ניתק את הצמה ושם בקופסה.

האם למישהו יש צמה? מאיפה אני יכול להשיג?

או אפילו יותר טוב, מאיפה אני משיג פירוט של הצמה, ז"א איזה חוט לאן ואני כבר אבנה צמה.

שוב הדגם הוא DEH-P2050.

תודה מראש בנצי.

haters will hate

פורסם

אני לא צריך מעבדה אני אעשה את זה לבד, אני צריך לגעת איפה אפשר להשיג תרשים של המערכת, ז"א איזה חוט הולך לאן ואני אעשה זאת.

אם הייתה לי צמה בהישג יד הייתי משכפל אותה תוך 5 דקות...

haters will hate

פורסם

בנצי,

קשה לי להאמין שאפשר להשיג תרשים/תוכנית למכשיר הנ"ל. תיפתח את המכשיר ותיראה אם על המעגל המודפס (באזור של המחבר) כתוב פירוט של הפינים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...