Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקררות - מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ניסיון נואש להוציא גימלים ממחנה 80, הבט"ר הכי דפוק בארץ עם הקצין העיר שהוא הכי לא קצין שיש נואשתי גם לאחר שלושה ימים של התקררות, חבילות של טישו מסחריות, 20 כוסות תה ביום 5 מקלחות ביום מה עוד אפשר לעשות?!

ואל תמליצו לי על תרופות כי יש לי רגישות לתרופות מסויימות.

תודה.

פורסם

שמע אחי בתור חובש שכל היום בערך מקבל חולים ומפנה לרופא וכאלה ...

אם אין לך חום אין לך כלום ...

ים long time no

פורסם

ג'ינג'ר ושום טרי. בכמויות.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

בייחוד עכשיו שקריר זה יהיה מאוד אפקטיבי

תתקלח ותצא עם שיער רטוב בלילה מאוחר= יותר קר וסע איזה 20 דקות עם חלון פתןח במהירות די גבוהה( מעל 60 ק"ש-לא מדעי....)

תאמין לי שתוך יום יומיים אתה עם חום

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

תה חם לא עוזר, צריך משהו קר!!!! :shock: זה מה שאמרו לי, גם אני הייתי מופתע. (נוגע לכאב גרון)

החיידקים אוהבים חום, לכם משהו חם לא עוזר, ואפילו ההפך. זה אם אתה רוצה להבריא.

במידה ולא, כך את הצעתו של בנדר... אחלה רעיון, אפקטיבי, 99% הצלחה..

• תוכן חדש...