Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רכב כדאי לקנות ב 180K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דילמה!:( יש לי 180000 שקל . האם לקנות מאזדה 6 או c5 מהסוכנות

אן bmw 523 נקייה או למשל יגואר s type?או audi A4 2002? ויש גם range rover 4.6

מודל 98 מה היא צריכת הדלק שלו? לגבי עלות ביטוח אני סוכן ביטוח

please help me!

פורסם

תקנה מאזדה 6 ובעזרת העודף תוכל להמנע משאלות מטופשות כמו "מהי צריכת הדלק".

לכל יצרן מהיצרנים שציינת יש מכונית יותר חסכונית בדלק מהמכונית שרשמת.

תן עוד דרישות מהרכב חוץ ממחיר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

להבא נא לדייק יותר בכותרת (ערכתי לך אותה).

לגבי הרובר - אם אתה לא צריך ג'יפ - עזוב אותו או כל ג'יפ אחר.

אם אתה הולך על חדש הייתי מוסיף לרשימה את המונדיאו. אומנם רק שני ליטר

אבל רכב מעולה. (בהנחה וחשבת על ה 2.3 של ה 6 והשלושה ליטר של ה C5). כל ה3

טובות. (גם הלגונה) הייתי לוקח נסיעת מבחן ורואה באיזה רכב אני נהנה יותר. אין לי ניסיון

אישי עם ה6 וה C5 ככה שאינני יכול לתת חוות דעת אליהן.

לגבי הדילמה של רכב ברמה גבוהה יותר או משומש... ב.מ.וו סדרה 5 משומשת היא

רכב מעולה. קח בחשבון עלויות ביטוח גבוהות (גם סוכן משלם בסוף לא? :wink: )

ועלויות חלפים ומוסכים גבוהות משמעותית מהמונדיאו או ה 6. כמו כן העדר אחריות. היתרון

יותר פאר, רכב טוב יותר באופן משמעותי.

עריכה קלה - כמו שרז אמר עדיף שתוסיף פרטים. מה אתה מחפש ברכב. נוחות? הנאה מנהיגה? פאר? איזה גודל + -?

פורסם

לצערי הרב, אמין ואלפא עדיין לא הולך ביחד, כך שאם אמינות מאוד חשובה לך הייתי מוותר.

לגבי האודי, הגרמניות מבית פלוץוואגן יקרות הרבה יותר מדי כיום ובגלל זה, לדעתי לא שוות את הקנייה. אני הכי הייתי ממליץ על המאזדה 6 2.3 ליטר.

גם יפה וגם אופה. בהחלט מומלצת.

יניב

פורסם

אוקיי אחרי סקר שוק קצר שעשיתי אני מביא לך את התוצאות הבאות:

אז ככה....

קודם כל אתה יכול לקנות פולקסווגן פאסאט 1.9 TDI שזה אוטו ממש חזק עם שם בארץ...

אח"כ אתה יכול לקנות את האופל וקטרה החדשה של ה 2.2 ליטר..היא נראית לי די מפוארת ולא רגילה.

כמו כן אם אתה רוצה אוטו גדול ומפואר אתה יכול לקנות שברולט אימפאלה ,חייה עם מנוע 3.8 ליטר כמו כל אמריקנית טובה...ביחס לאמינות שלה אין לי מושג.

עכשיו אם אתה רוצה אלטרנטיבה למזדה 6 אני ההיתי הולך על האקורד החדשה..האוטו לא פחות יפה לדעתי ועדיין לא חרשו לו תצורה כמו בארץ שלכל בנאדם 4 יש מזדה 6...

:lol:

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
אוקיי אחרי סקר שוק קצר שעשיתי אני מביא לך את התוצאות הבאות:

אז ככה....

קודם כל אתה יכול לקנות פולקסווגן פאסאט 1.9 TDI שזה אוטו ממש חזק עם שם בארץ...

אח"כ אתה יכול לקנות את האופל וקטרה החדשה של ה 2.2 ליטר..היא נראית לי די מפוארת ולא רגילה.

כמו כן אם אתה רוצה אוטו גדול ומפואר אתה יכול לקנות שברולט אימפאלה ,חייה עם מנוע 3.8 ליטר כמו כל אמריקנית טובה...ביחס לאמינות שלה אין לי מושג.

עכשיו אם אתה רוצה אלטרנטיבה למזדה 6 אני ההיתי הולך על האקורד החדשה..האוטו לא פחות יפה לדעתי ועדיין לא חרשו לו תצורה כמו בארץ שלכל בנאדם 4 יש מזדה 6...

:lol:

אם הוא לא נוסע הרבה אין לו צורך בדיזל. אם אין לו צורך בדיזל המונדיאו \ 6 טובות פי

כמה מהפאסאט (וגם זולות יותר באופן משמעותי).

אימפלה - לא לא ושוב לא. הרכב רע. הוא גדול - וזהו. מיושן לא נוח לא מומלץ!

אקורד אופציה לא רעה, אם כי יקרה מאוד.

אם רוצים פאר אני אצטרף להמלצה על המאזדה 6 2.3, היא מאובזרת מאוד. אם רוצים

יותר פאר ב.מ.וו סדרה 5 משומשת שהשקיעו בה בתוספות (ענין של 30 - 50K לפעמים)

תהיה אופציה טובה גם כן. המונדיאו לא מפוארת ככה שאם זה חשוב לך תוריד

אותה מהרשימה. כנ"ל C5.

עיקר השאלה האם אתה מעדיף חדש, או משהו מפואר יותר ולרוב גם חזק יותר

אך משומש. אם האמינות חשובה יש יתרון לחדש באחריות אשר גם אם לא יהיה אמין

ב100% אתה מכוסה על ידי האחריות.

פורסם

אני היית הולך על גרמנית משומשת...

ב.מ.וו סדרה 5 נשמע טוב...

כך גם אודי A6

אפשר לבדוק גם את הווקטרה, שמעתי עליו דברים טובים..

בהצלחה. :)

פורסם

יש גם את האוונסיס החדשה של טויוטה (אני קצת משוחד אני מודה, אני פשוט חולה על טויוטה) בכל אופן הרמת אבזור הגבוהה שלה מגיעה אם אני לא טועה לסכום של 185K

נחשב גם האוטו הכי בטוח שעבר את המבחני ריסוק, וכמובן אמינות.. טויוטה.. אין מה להוסיף

8)

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

החמש תלפת אותך בין כנפי הפרופלור הכחול-לבן (רגע של פטריוטיות, אח) ולא תרפה. יען כי זה האוטו הכמעט-מושלם, ל99 אחוז מהזמן (של הנהג הנורמלי).

מבחינת נוחות, התנהגות, שקט, איכות ומרחב (אם כי זה לא מדהים בחמש כפי שאפשר לצפות ממכונית בגודל כזה - מנהרת גל הינע ומנוע שיושב איפשהו באמצע הקונסולה הקדמית גובים את שלהם), שום דבר לא יוכל לגעת ב523. עדיף אפילו 520 קצת יותר חדשה, המנוע עדיף, צריכת הדלק מצויינת בשביל משחתת בווארית (עושה 1 ל10 בבינעירוני, לא רע כשמדובר ב170 כ"ס על 1600 ק"ג וגיר אוטומטי).

אני מציע לך, עם זאת, לשקול אחות קטנה - נניח 320, עם הרבה תוספות. פחות מדהימה, אמנם, אבל יותר חסכונית. קח בחשבון שאלו מכוניות בלי אחריות ואם משהו נדפק, אתה תשלם על זה יותר ממה שנראה לך.

האופציה ההגיונית היא המאזדה 6, שהיא כשלעצמה לא רעה בכלל. פשוט לא תחרות לזוג הב.מ.וו. אם אתה אוהב סמלים, תנסה A4 משומשת (לא שווה לקנות חדשה...). היא מכונית נחמדה, לא הרבה יותר. לא נוחה, יש לציין.

הC5 כנראה תהיה הכי נוחה, אבל מעבר לזה היא ממש לא מושכת אותי. יותר מדי... אפורה? לא סקסית? מה זה משנה.

והמלצה קצת שונה: נסה סאאב 9-3. אמנם המחיר הוא לא 180K (אלא 215K), אבל סביר להניח שתוציא מהם הנחה והאוטו בהחלט... שונה (לטובה). טוב מהA4 המקבילה, לפחות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
יש גם את האוונסיס החדשה של טויוטה (אני קצת משוחד אני מודה, אני פשוט חולה על טויוטה) בכל אופן הרמת אבזור הגבוהה שלה מגיעה אם אני לא טועה לסכום של 185K

נחשב גם האוטו הכי בטוח שעבר את המבחני ריסוק, וכמובן אמינות.. טויוטה.. אין מה להוסיף

8)

היה לנו בבית אוואנסיס האוטו הזה על הפנים הוא היה כל הזמן במוסך אבא שלי רואה אחת כזאת ברחוב יורק 3 פעמים

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

BNIDAL,

התשובה לשאלתך תיגזר משני נתונים:

1. איזו חווית נהיגה אתה מחפש ?

2. האם אתה יכול להרשות לעצמך לתקן רכב שפגה עליו האחריות ?

רשמת שאתה מתלבט בין C5 ומאזדה 6 חדשות למכוניות משומשות, אך לא ציינת מה אתה מחפש בנהיגה. ה- C5 מאוד נוחה, אם כי ה- 6 טובה באופן מפתיע למאזדה [ואני נוהג על כאלו כ- 10 שנים]. מבחינת אמינות, שמירת ערך וסחירות - מאזדה 6 (יפניות ...), אבל בסופו של דבר שתי המכוניות האלו רחוקות מאוד מהמכוניות האחרות שהוזכרו כאן. קשה (ויש ויאמרו שבלתי אפשרי) להשוות סדרה 5 ל- C5 וכד', אך עליך לנהוג במכוניות עצמן על מנת להבין במה מדובר.

אם אתה מחפש חווית נהיגה, תגיד שלום ל- C5 ול- 6 ואז עליך לשקול האם לרכוש אוטו חדש עם אחריות (כמובן שלא סדרה 5 ללא תוספת מכובדת של כסף) או רכב ישן, וכאן זה כבר פונקציה של כמה כסף יש וכמה אתה יכול להרשות לעצמך להפסיד אם ילך לך גיר / קרטר שמן (יקר להחריד במכוניות מסוימות) וכו'

בהינתן סדר העדיפויות שלך תוכל לקבל תשובות מספקות יותר. כמו כן חשוב היטב - האם אתה מעוניין ברכב בשביל פוזה, או שבאמת תעשה שימוש ביתרונותיו - עליך לדעת מה חשוב לך ולספר לנו :D

כמו שזה נראה לי כרגע, עדיף שתקנה מאזדה 6, עליו תיסע בשקט. במקביל תקנה גם אוטו קטן ויותר ספורטיבי, שעליו גם תראה אם זה בשבילך, גם תכיר מקרוב מוסכים (נקווה שלא יותר מדי). בשלב הבא (דהיינו בפעם הבאה שתרכוש מכונית), תוכל לקבל החלטה יותר מושכלת. כמובן שאתה גם יכול לנסוע לשבועיים לאירופה ולנהוג קצת על סדרה 3 או 5 או A4 וכד'. אם לא היה לך בעבר אוטו ספורטיבי, ואתה בכל זאת רוצה להתחיל היום, אולי כדאי באמת ללכת על 320 יותר חדשה ומאובזרת. לבסוף, בכסף הזה אתה תמיד יכול גם לרכוש קליו ספורט ...

בהצלחה,

עמית

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם
עזוב אותך בנאדם.

ב 180k תקנה כבר אמפרזה טורבו :wink:

ואחרי חודש אתה תכריז על פשיטת רגל בדיוק יום אחרי שתקבל את החשבון דלק :wink:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...